Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

ceyhun yusufla karşılaştırılamaz bir adam. gerek kişillik, gerekse teknik olarak. çok daha hırslıdır da, yetersizdir.
yusuf maç içinde bazen fazla benmerkezli oluyor. hayır çok güzel paslar da veriyor, ama istiyor ki son pası vereyim, ya da güzel pas olsun basit bir yan pas olmasın.

umarım trabzona gider ve faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

tuna üzümcü + aydın karabulut + 1 milyon tl ye yusuf beşiktaşta diye haberler çıkmış. ntvspor'da altyazı geçmiş.

34 yaşındaki bir adam için aydın'ı vermek yani gerçekten sabır sınırlarımızı en üst düzeye çıkardı artık yönetim. bu kadar kötü bir düşünce mantık olamaz heralde. mustafa denizli de aydını verirse beş para etmiyor artık demektir. 2 sene sonra aydın'ı 5 milyon euro ya geri alırız kesin. beyinsizlikte doruk noktası.

tabi umarım kiralık veriyoruzdur sadece

edit: ayrıca birileri ceyhun şımarık laubali filan demiş. adam bu hafta ligtv ye konuk oldu ve kendisi için ben estetik değilim, tekniğim ama biraz odun gibiyim tarzı şeyler dedi. şımarık oyuncu görmemiş insan yorumu olmuş o biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ceyhun saha içinde gayet şımarık ve laubali bir adam. kamera karşısında reportajda nasıl oldugu bizi ilgilendirmiyo. aynı hasan şaş gibi. saha dışında eglenceli falan bi adamken saha içinde psikopata dönüşüyo.

ayrıca ceyhun fenerdeyken gece hayatı yüzünden de baya cekmisti. özel hayatını icin de pek karakterli bir adam oldugu soylenemez ama kendine dersler cıkardıysa tabi bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspor said:
rabzonspor'un transfer etmek için büyük uğraş verdiği tecrübeli futbolcu siyah-beyazlıların gece operasyonuyla Beşiktaş'ın yolunu tuttu.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin transferine onay verdiği Yusuf Şimşek için devreye giren Beşiktaş yönetimi, Bursasporlu yöneticilerle sıkı bir pazarlığa girdi. Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonucunda yeşil-beyazlılar Yusuf'u Beşiktaş'a vermeyi kabul etti.

Siyah-beyazlı kulüpten transferin detayları ile ilgili resmi herhangi bir açıklama yapılmazken, Bursaspor'un Yusuf Şimşek'e karşılık Aydın Karabulut, Tuna Üzümcü ve 600 bin TL alacağı öne sürüldü

Yusuf Şimşek'in ise transferinde yaşanan bu gelişmeler üzerine Antalya'da Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Daha önce Trabzonspor ile anlaşmaya olumlu bakan Yusuf'un, Bursaspor ile Beşiktaş kulüplerinin anlaştığını ve bu durumda kendisinin de yapacağı birşeyin olmadığını bordo-mavili kulübün yönetim kuruluna aktardığı belirtildi.

Yaşanan gelişmeler üzerine Antalya'daki Trabzonspor kampından ayrılan tecrübeli futbolcunun, bugün İstanbul'a gelmesi ve siyah-beyazlı kulüple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:
Sadri Şener: Kendilerine yakışanı yaptılar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye’de Arjantinli oyuncu Colman’dan daha iyi 10 numara bulunmadığını savunarak, orta alana transfer düşünmediklerini söyledi.
Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Beşiktaş Kulüpleri’nin dün gece Yusuf Şimşek’in transferi için anlaşmalarına ilişkin, "Ben zaten uzun süren bu tip transfer görüşmelerini sevmem. Hayırlısı olsun. Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri kendilerine yakışanı yaptı" dedi.
Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, "Colman’a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman’dan daha iyi Türkiye’de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız" diye konuştu.
Transferde Yusuf’un eli kolu bağlı olduğunu, çünkü bu oyuncunun bonservisinin Bursaspor’da bulunduğunu dile getiren Şener, şöyle devam etti:
"Bursaspor Başkanı ile bir kez görüştüm. Çünkü bir kulübün mukavelesi olan oyuncusu konusunda çok fazla görüşmek doğru olmazdı. Beşiktaş 5 lira fazla verdi, ora tercih edildi. Ama Beşiktaş Kulübünün de bizim düşüncemizi alması gerekirdi. Her şeyde bir hayır var. Biz artık önümüze bakıyoruz. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir."
Şener, Gökhan Ünal’ın basında yer alan fotoğraflarına ilişkin ise "Teknik heyet yılbaşı akşamı izin verdi. Evli olan otellerde kaldı, bekarlar da dışarda eğlendi. Hoca izin verdi, çocuklar da gitti. Kamptan gider, hoca izin vermez, o başka. Hocanın yetkisindeki bir şeye ben karışmam. Hoca derse, ’kamptan kaçtı gitti, cezayı verin’ o zaman veririz. Ama böyle bir durum yok" diye konuştu.

sonuna kadar haklı adam. terbiyesine yakışır şekilde anlayana göre laflar etmiş.

etik değil yaptığı yönetimin. bjk nin saygınlığını filan beş paralık etti.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşı seven, taraftarım diyen 2 sene kombine, forma veya herhangi bir lisanslı ürün almaz. o parayla gider kulübe üye olur.

sırf birdahaki seçimde demirörenin rakibine oy vereyim diye üye oldum kulübe

yusuf'un alınmasına bir itirazım yok zira çok severim yusuf'u. takımın kaderini gidişatını değiştirmeyecek ama oldukça faydalı olacaktır özellikle delgadonun hiçbir şey yapmadığını düşünürsek. ama...

aydın'ı vermeyi düşünene de, bunu teklif edene de, onaylayana da, gönderene de yazıklar olsun. 2 gram beyniniz olsa şu adamın geleceğini görürsünüz be. türkiyenin geleceğinin 4-5 oyuncusundan biri gitti. bu kadar kolay mı?

inşallah geri alma opsiyonu uzun sürelidir de yönetim inşallah defolup gittikten sonra bu opsiyonu kullanabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

sonuna kadar haklı adam. terbiyesine yakışır şekilde anlayana göre laflar etmiş.

etik değil yaptığı yönetimin. bjk nin saygınlığını filan beş paralık etti.
trabzonspor'a koca bir "hadi lan ordan" gönderiyorum. ne alaka be etikle? bursaspor satıyor beşiktaş ve trabzonspor alıcı. sonuçta beşiktaş alıyor.

ne yani gidip bursasporlu oyuncuyu alırken yusuf ve bursasporla görüşmek yetmiyor üstüne bir de yusuf'a teklif götüren diğer kulüplere mi gideceğiz? kafası mı iyi sadri şener'in?
Sosyal ağlarda paylaş

bursaya niye ayıp olsun yav, ortada TS ile bi anlaşma, verilmiş bi söz yok, sonuçta parayı veren düdüğü çalmış.

ama bu şekilde olması beşiktaş'a hiç de yakışmamış.

hani tartışmıştık bi keresinde "beşiktaş büyük takımlılığını yitiriyor mu" diye, büyük takımlılığını yitirmekten daha beterdir saygınlığını yitirmek.
sanırım beşiktaş'a olanları açıklamak için bu söz daha uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 2 büyük kaldı geriye, bjk büyük takımlığını yitireli yıllar oluyor, 100. yılından sonra bjk bitmiştir. bitirende bu tüpçü başkandır yönetimidir yazık oldu 100küsür yıllık camiaya... kurtarırsa anca gene serdar bilgili ve cok ii bi yönetim kurulu kurtarır bu kulübü(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsi fikrim Türk futbol tarihinin en aptalca takası budur bence. Aydın Karabulut zaten birebir değişilicek bir oyuncu bile değildir Yusuf Şimşek ile hele ki yaş farkları ve üzerine para ve daha yeni alınmış bir oyuncu daha veriliyor olması rezalet.
Diğer yandan Trabzon'un anlaştığını bile bile bu kadar zararına bi transfer sadece Trabzon'u engellemek amaçlı yapılmış bile görünüyor başka bi mantık bulamadım ben çünkü...
Bir trabzonun teklifine bakın bi de Beşiktaş'ın verdiği şeylere arada uçurum var Bursaspor haklı bu kadar farka doğrusunu yapmışlar ticaret bu nezaket falan filan biyere kadar klübün çıkarlarını korumak zorundalar...
Son olarak bu transferden mutluyum Galatasaray'ın rakibi bu sezonluk iyi bir oyuncudan oldu Beşiktaş geleceğinden oldu Yıldırım Demirören kariyerine altın bir sayfa daha açtı. Ve de geleceği parlak bir oyuncu sezonun kalanında rahatça forma şansı bulabiliceği (ki bence Beşiktaşın şuanki kadrosunda da banko oynardı...) bir klübe gitti kendisi açısından çok iyi oldu diyebilirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
108 yıllık bir takım büyüklüğünü yitirmez. şunu öğrenin artık. saygınlığını yitirmiş olabilir. o kadar.

100 yıllık olunmayla büyük olunsaydı vefaspor istanbulspor ve daha niceleride halen büyük olurdu... kaldıki ingilteredeki italyadaki tüm kulüpler 100er yıllık ama kaçı büyük kalmış kaçı coca-cola bilmemne ligine düşmüş belli değil. 30 yıldır ortada gözüken manchester united tüm dünyaya ambargo koymuş yani lafın kısası bööle yönetildiği müddetçe bjk daha cok gerilere düşecektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...