Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Bah said:
galatasaraydan hiç transfer sesi yok haldun bir işler peşinde mi acaba gene

Bildiğim kadarıyla skibbe transfere gerek yok demişti. Yine de galatasaray yapacaksa sessiz sedasız yapıyor işlerini, bu yıl en çok hoşuma giden özelliklerinden biri de bu. Bi bakıyorsun baros geliyor, bi bakıyorsun kewell geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:
Bah said:
galatasaraydan hiç transfer sesi yok haldun bir işler peşinde mi acaba gene

Bildiğim kadarıyla skibbe transfere gerek yok demişti. Yine de galatasaray yapacaksa sessiz sedasız yapıyor işlerini, bu yıl en çok hoşuma giden özelliklerinden biri de bu. Bi bakıyorsun baros geliyor, bi bakıyorsun kewell geliyor.

Transfere ihtiyacımız yok,kalan sakatlarımız da dönsün kafi
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Masquerade said:
HAHAHAHAHAHAHA azmonun boş boş konuşmaları işte.

dikkatli ol, gevrek gevrek gulme evini basar, net kafede oturdugun makinanin numarasina adam yollarim.

Masquerade said:
bu transfer olursa imzamı süsleyeceksin azmo. :D

soylemedigim bir lafi mi? samimiyetimiz yok, ltf civitma, kotu takimin berbat taraftari.

senin de kafana koyim toggie, boyle adamlara meydan bosalttin.

sdfg.

vay ağır abi.

ama çok kötü bir futbol takipçisisin yani napayım. kötü yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dedikodu falan degil ama c/p lemeden duramayacagim. Ne kadar gercek ne kadar komik orasi tartisilir ama gurur duydum dogru ise;

said:
Messi: "Türkiye denince Galatasaray"

Özbekistan Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak Taşkent'e giden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Türk futbolu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Messi, Türkiye'ye transferi söz konusu olursa hangi kulübü tercih edeceği yolundaki soruya, "Barcelona'da çok mutluyum ve kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye denildiğinde aklıma gelen tek şey ise Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Abi dedikodu falan degil ama c/p lemeden duramayacagim. Ne kadar gercek ne kadar komik orasi tartisilir ama gurur duydum dogru ise;

said:
Messi: "Türkiye denince Galatasaray"

Özbekistan Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak Taşkent'e giden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Türk futbolu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Messi, Türkiye'ye transferi söz konusu olursa hangi kulübü tercih edeceği yolundaki soruya, "Barcelona'da çok mutluyum ve kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye denildiğinde aklıma gelen tek şey ise Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah

bunu soran bi adama cevap vermem ben ahahha
Sosyal ağlarda paylaş

zaten defansın ortasında oynayıp da hızlı olan kac tane adam var dunyada? genelde hepsi fizik gücü yüksek ama hantal adamlar oluyor. önemli olan hızlı düşünüp doğru zamanda hamleyi yapmak. servet eskiden bunu yapamıyodu, sürekli yaka paça indiriyodu yanındakini. ama artık öyle değil, ne zaman nerde olması gerektiğini biliyor. sadece ayağında top tuttugu zaman cuvallıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

servet cok gelişti özellikle sivasa gittikten sonra ayrıca bizdeyken şevayı tutamadı diye afaroz edilmeside cok haksızlıktı o adamı kaç stoper tutabiliyoduki o zmanlar adam milanın sonrasında chelseanin as forveti gol kralıydı. inş gider premier lige hem cimbom kan kaybeder hemde servet ii bi ligte oynar tecrübe kazanır milli takım için
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...