Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam baya yetenekli bi elemandı da trabzona kaç kupa kazandırdı kaç şampiyonluk getirdi ?

kırmızı kartlar gördü maçları satmadımı :)
Mesaj tarihi:
yattara varken ts kaç defa şampiyon oldu, yada kaç defa şampiyonluğu son haftalarda bıraktı ? hiç bir futbolcu için satılmaz ibaresi yoktur. 10 milyon euro ne demek ya ? size az rakamlar olarak gözüküyor sanırım.
Mesaj tarihi:
zaten neden satmışlar demiyorum ki iyi yapmışlar satmışlar cok iyi para ama ts taraftarı bir garip ts bu sene ilk 3 e giremezse yönetim binasını yıkarlar sırf yattarayı gönderdikleri için
Mesaj tarihi:
lol.
tabzonlular derneğinde ts-fb maçı izlemişik..ceza sahası hizanından taç olunca penaltı gibi seviniyordu herkes,aralardan "hah yattara atar ordan" lafları geliyordu(taçtan nasıl neyle atıyorsa tabi).o geldi aklıma heh
Mesaj tarihi:
Micoud futbolu bırakmış. İyi oyuncuydu, severek izlerdim kendisini :( Parmada ve Werderde zirve yapmıştı, futbolu kendi ülkesinde bordoda bırakması ayrı bir güzellikti. Cmden bir adamımı daha kaybettim, kötü oldu :(
Mesaj tarihi:
ligtv nin yattara röportajı var dinledim. adama hak verdim yani.

takım beni satmayı düşünmüşse neden kalayım diyor.
ayrıca 2 sene önce fransızca okul açılıcaktı söz verdiler hala öyle bir girişim yok benim çocuklarımın eğitimi önemli diyor adam.

ama bu sene kalsaydı avrupada oynardı ve daha fazla paraya satılırdı.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
daha fazla paraya nereye satılıyor abi yapmayın etmeyin..kendi de baya para alıyor adamın şu an

kesinlikle, 10 m eurodan fazlaya trabzon onu satamazdı, gittiği ülkede belli. ama ts, şl de oynasaydı o rum takımına elenmeseydi, şu anda yattara avrupanın iyi takımlarından birisinde olabilirdi.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...