Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tamam baya yetenekli bi elemandı da trabzona kaç kupa kazandırdı kaç şampiyonluk getirdi ? kırmızı kartlar gördü maçları satmadımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 THARKAS abartıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cok iyi fiyata satmış ama bence bir daha öyle bir oyuncu bulamazlar,gs için hagi neyse ts içinde yattara oydu.yerini zor doldururlar birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yattara varken ts kaç defa şampiyon oldu, yada kaç defa şampiyonluğu son haftalarda bıraktı ? hiç bir futbolcu için satılmaz ibaresi yoktur. 10 milyon euro ne demek ya ? size az rakamlar olarak gözüküyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ki, hagiden gencdi yattara:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ama 20 yıl da oynasa bir hagi olamazdı. o ayrı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 zaten neden satmışlar demiyorum ki iyi yapmışlar satmışlar cok iyi para ama ts taraftarı bir garip ts bu sene ilk 3 e giremezse yönetim binasını yıkarlar sırf yattarayı gönderdikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sen bunu sol beklere soyle bakalim ne dicekler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hagi ile karsılastırmayın yattara'yı aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yattarayi ronaldinho ile karsilastirin hagi ile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yattara>c.ronaldo ronaldo.yattara kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 THARKAS said: yattarayi ronaldinho ile karsilastirin hagi ile degil. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA nefes HAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Tharkas, tam bir Trabzonlusun. hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben gs macindan sonra olcaklari bilyorum simdden yaziyorum. derler 3-0dan sonra gel vefasiz don vefasiz cagirmazdik acil olmasa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 lol. tabzonlular derneğinde ts-fb maçı izlemişik..ceza sahası hizanından taç olunca penaltı gibi seviniyordu herkes,aralardan "hah yattara atar ordan" lafları geliyordu(taçtan nasıl neyle atıyorsa tabi).o geldi aklıma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bence yattara real madridte oynar ve hiç sırıtmaz.. (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Micoud futbolu bırakmış. İyi oyuncuydu, severek izlerdim kendisini :( Parmada ve Werderde zirve yapmıştı, futbolu kendi ülkesinde bordoda bırakması ayrı bir güzellikti. Cmden bir adamımı daha kaybettim, kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ligtv nin yattara röportajı var dinledim. adama hak verdim yani. takım beni satmayı düşünmüşse neden kalayım diyor. ayrıca 2 sene önce fransızca okul açılıcaktı söz verdiler hala öyle bir girişim yok benim çocuklarımın eğitimi önemli diyor adam. ama bu sene kalsaydı avrupada oynardı ve daha fazla paraya satılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 daha fazla paraya nereye satılıyor abi yapmayın etmeyin..kendi de baya para alıyor adamın şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 CthuLhu said: daha fazla paraya nereye satılıyor abi yapmayın etmeyin..kendi de baya para alıyor adamın şu an kesinlikle, 10 m eurodan fazlaya trabzon onu satamazdı, gittiği ülkede belli. ama ts, şl de oynasaydı o rum takımına elenmeseydi, şu anda yattara avrupanın iyi takımlarından birisinde olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 buna da katılmıyorum malesef. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 neyi yapamıyo ki adam transfer olamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 büyük topçu falan değil abi adam. kalburüstü o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 portekizli DANY zenite 30 milyon euro bonservis ile gitmiş ve yeni duydum, OHA demek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar