Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Bosingwa kesti onu milli takımda ama çok garanti oyuncudur Miguel , Valencia'nın da dar boğazda olduğunu düşünürsek kurulabilecek bir senaryo.

Ama fasondur büyük ihtimal.Sağ bek lazım GS'ye,takıma da Portekizli geldi yapıştır Miguel'i gibi olmuş.

Aceto sağolsun bundan sonra böyle bomba transfer haberlerinde kurulan cümlelere daha dikkatli bakıyorm.Çok klişe yahu :

Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasaray yönetiminin, Miguel Monteiro gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi.

Ünlü futbolcu, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti.
(Vatan)
Sosyal ağlarda paylaş

Alonso Haberleri
06 Ağustos 2008 Çarşamba

Bir süredir basında kulübümüzün Xabi Alonso ile ilgilendiği hatta oyuncunun transferinde sona gelindiği gibi haberler yer almaktadır. Bugün tarihli bir çok gazetede de Alonso´nun transferi için Liverpool kulübü ile bir pazarlık‚ taktik stratejisi içinde olduğumuz şeklinde haberler yayımlanmıştır.

Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün Xabi Alonso´yu transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

miguel ve oliveira beraber imzaya gelecek falan diyorlar ama ben hiç sanmıyorum bir galatasaraylı olarak. ttnet ten para geliyo falan dediler de sponsorluk anlaşması taa 1 sene sonra adamlar niye para versinler ki şimdiden.. ayrıca bir kulüp "EHEHE PARA GEÇTİ ELİME OYUNCU ALMALIYIM" tarzı bir politika izlemez, bunun gelir gider dengesi vardır bütçe taslağı vardır. e-kolay ı fanatik besliyo, iyi beslemiş, miguel müslüman olacak, oliveira budist olacak ve ikisi de gsli olacak. deseymiş iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

ortada 20 milyon euro gibi bonservis iddiası var. doğruluğu nedir bilmiyorum ama.

said:
Oliveira İspanya’da kaldı
Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa’daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliviera, Real Zaragoza’da kaldı. İspanya’da 2. lige düşmesine rağmen Oliviera’yı kadrosundan çıkartmak istemeyen Real Zaragoza, Brezilyalı futbolucunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, toplam 5 yıl olan kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptı. Kulüp başkanı Agapito İgleisas’ın Oliviera’yı 2.ligde oynaması için ikna ettiği belirtilirken, Brezilyalı futbolcu, ’’Herşey artık bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza’da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım’’ dedi.

06.08.2008
Kaynak : AA
Sosyal ağlarda paylaş

harbi cılkı çıktı. AA iş yattı, dosya kapandı diye haber geçiyor sonra;

said:
Adnan Sezgin'den Oliveira açıklaması:

"Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferi konusunda olumsuz herhangi net bir gelişmenin olmadığını, bonservis sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor. "

Kaynak: İHA
Sosyal ağlarda paylaş

maraton said:

West Ham Kulübünüm resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Başkan Scott Duxburyy " Ljungberg'e saygı duyuyoruz ve onunla karşılıklı olarak anlaştığımız için mutluyuz. İlerisi için onun adına en iyisini diliyoruz" dedi.

İsveç'li süper yıldız Ljungberg ise sözleşmesinin feshi ile ilgili olaraki “ Ben takımım için her şeyimi verdim ve burada oynadığım süre içerisinde çok güzel vakit geçirdim. Ama verdiğimiz karar iki taraf içinde en iyisi. Bundan sonra geleceğimi düşüneceğim" dedi.

Ljungberg'in Amerika Birleşik Devletleri'nde veya Asya'da bir takımda oynayabileceği gelen bilgiler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

VE OLİVEİRA TRANSFERİNDE SON DURUM. ADNAN SEZGİN'DEN TURKSPOR.NET'E ÖZEL AÇIKLAMA..

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Turkspor.net e yaptığı özel açıklamalar ile son noktayı koydu.. Sarı Kırmızılı takımın 2.5 aydır peşinde olduğu, dün kesin olarak anlaştığı Oliveira transferinde neler oldu? Her şeyin bittiği el sıkışıldığı, sadece paranın transferi kaldığı transferde neler yaşandı. G.Saray'a yakışır bir golcü için gecelerini gündüzlerine katan, üzerlerine düşenleri fazlası ile yapan Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel Oliveira ile döneceklermi? Oliveira olmazsa kim olacak? Yoksa bu iş bitti mi? Real Zaragoza yönetimi ile neler yaşandı? Turkspor.net gün içinde neden haber yapmadı? Real Zaragoza başkanı neden son anda transfere müdahale etti? İŞTE TÜM BU SORULARIN CEVAPLARI VE G.SARAY TRANFER GÖRÜŞMELERİNDE SON NOKTA..

İŞTE ADNAN SEZGİN İLE SAİM ALTUNTERİM ARASINDA GEÇEN KONUŞMA..
S.A _ Adnan abi, dün sitemizde OLİVEİRA G.SARAY'da diye başlık attık. Dün herşeyin bittiğini, sadece para transferi kaldığını yazdık.. Aldığımız istihbaratlar böyleydi.. Ne oldu.. Biraz önce de İHA bir haber geçti.. "Görüşmeler sürüyor" demişsin..

A.S _ Evet aradılar, onlara da "Bu işin olması çok zor. Herşey değişti. Adamlar habire fiyat arttırıyorlar. Bu rakamlarla almamız imkansız..

S.A - Peki, menajeri ile, futbolcu ile anlaşmıştınız, Brezilyalı menajeri Castro da İspanya'ya gitmişti, sizi çağırdı, dün Düseldorftan sabah 08.50 uçağı ile geldiniz. Yani iş ciddiyete binmemiş olsa gelmezdiniz.. Ne oldu Peki..

A.S - Evet buraya geldik. Herşey burada değişti.. Başkan devreye girdi. Anlaştığımız rakamları yukarı çektiler..

S.A - Futbolcu istiyorsa sizde Oliveira'yı alın gelin.. Sonra CAS'a gitsinler.. Yani yaptıkları etik değil ki.. Bir de Marca'nın internet sitesi 1 yıllık uzatma yaptılar, Yeniden anlaştılar yazdı. Biz de haberi koyduk.

A.S - Milan dan satınalma obsiyonu ile kiralamışlardı. Sonra 11 bin euro ya anlaştılar imza attılar.. Yine imza mı olurmuş.. Onların basını kulüple ortak hareket ediyor.. Sırf piyasayı yükseltmek için..

S.A - İyi işte bütün bunları belge gibi ortaya koyup CAS için koz olmazmı.. Bir çok kulüp futbolcu ile anlaşıyor, futbolcunun haklarının korunması açısından futbolcu oynuyor. CAS devam ediyor.. Şimdi böyle böyle anlaşmıştık, sözlerinde durmadılar. Medya da basında belgeleri var daha önce bonservis için ne istedikleri belli. Ön anlaşma yapılmış. Neredeyse iki misline çıkarmak ne kadar etik..

A.S - Bonservisi adamlarda, Biz çok istedik, ha bire fiyatı yükselttiler. İspanyolları bilmiyor musun? CAS ı düşünüp futbolcuyu almak G.Saray 'a yakışmaz..

S.A - Peki ne olacak şimdi? Valla yemin ediyorum. Yerinde olmak istemem. Bizim 200 bin ziyaretcimiz var, biz verdiğimiz haberin sıkıntısını yaşıyoruz. Siz 30 milyonun beklentisi ve yükünü üzerinde taşıyor sunuz.?
Yani Galatasaray taraftarı kamuoyu, bu konuda çok şartlanmıştı..

A.S - Yok sıkıldığımız felan yok.. Biz ne gerekiyorsa onu yaptık. Ama öyle fiyatı yukarı çektiler ki G.Saray'ın menfaatleri ve ekonomik yapısını zorlayan noktaya geldi..

S.A - Yani şimdi tamamen bitti mi diyorsun Adnan Abi? Oliveira defterini kapatalım mı?

A.S - Bu durumda fazla zorlamayız. Onların istediğini veremeyiz. Onlar bizim verdiğimiz noktaya gelir mi bunu da bilemeyiz.

S.A - Liste için 7 Agustos saat 17 son.. Oliveira olmazsa B planı olan Zigic olur mu?

A.S- Olmaz bu saatten sonra olmaz.. 7 Ağustos gecer, 30 Ağustosa kadar vaktimiz var.. Galatasaray'a ve taraftarımıza yakışır bir isim mutlaka alacağız..

s.A- Hayırlısı olsun.. Demek ki böyle hayırlıymış..

A.S - Evet..

TEHDİT Mİ VAR..
Öte yandan İspanya 'da Bask ve Katalanlar arasındaki çekişmenin boyutları hem sportif, hem siyasi olarak bilinmekte..
İkinci kümeye düşen Bask bölgesi takımı Real Zaragoza nın taraftarlarının en büyük umudu, tekrar birinci liğe çıkmak.. Oliveira'nın G.Saray ve Benfica tarafından ısrarla istenmesi ve transferinin an meselesi olması ile fanatik Bask ların özellikle Zaragoza başkanını Oliveira yı satarsa hoş olmayan sonuçların gerçekleşeceği şeklinde tehdit ettikleri, bu tehditlerden çekinen başkan Agapito'nun dün bitmiş olan transfere müdahale ettigi gelen bilgiler arasında..
Tehditlerden çekinen başkan, Oliveira ile özel görüşmesinde ücretinde ciddi iyileşme yaptı, ve Oliveira'yı ikna etmesinden sonra da, G.Saray'ın bu transferden vazgeçmesi için daha önce söyledikleri rakamı üç kere değiştirerek, 25 bin euro ya kadar yükseltti.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evet yatmış hakkaten transfer aynen yukardaki gibi
31 ağustosa kadar bükreş maçından sonra başka forvet arayışına girilcek glb yani ben öyle duydumn ki yukardaki yazıyı da desteklio.
anlaşılan saçma sapan yükseltmişler fiyatı..bükreş değil de juventus fln olsa rakip zorlıcaklarmış ama öyle olmayınca gereksiz yere vermemişler parayı..zaragozanın şeyliği afedersiniz yani olay

edit: bu arada yukardaki yazı doorudur demedim sadece benim duyduklarım yukardaki yazıyı destekliyor dedim. ama bir süpriz beklemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...