Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:
van der vaart , real madrid'de oynayacak kadar iyi bir adam değil bence , o mevkide dünyada çok daha iyi oyuncular var.

mesela örneklesene subzero van der vaart'tan daha iyi oyuncuları çok merak ettim ben.

Sixoms said:
PSG 4 milyon euro vermiş Kezman'a büyük ihtimal gidicekmiş.

psg jimmy briand için 8.5 milyon euro teklif etmiş fakat kabul ettirememiş. kezman'a dönmüşler bu sebepten ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona geçen sezonki kötü kadrosuna ne eklemiş de bu sene yarışın daha içinde olacak anlayamadım ben.

barcelona laporta tarafından baltalanıyor. açık ve net. gitti ronaldinho'yu sattı adam. tamam eto'o yu satarsın da ne bileyim yani ronaldinho be. td gider ronaldinho gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

"Barcelona'da kaldığı sürece yararlı olamaz" en büyük yalanlardan biridir heralde son dönem futbol dünyasında. Adamı Barcelonada zincirliyolar mı oynayamıyo? Ya da her maç öncesi 1.5 iskender mi yediriyolar şişsin diye? Parası mı az?

Daha önceden takır takır oynuyodu şimdi niye oynayamasın? T.Direktör yüzünden olsa o değişti. Takım desen yarısı değişti zaten.

Adam dünya yıldızı. Ha oynar, ha oynamaz, ama bunun Barcelona'yla alakası yok. Oynayacağı varsa orada da oynar canavar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...