Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yahu adam almanya'da alparslan erdemi barış'ı falan mı takip ediyordu..manyak mısınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Maldonado Kocaeli yada Gaziantep'e kiralanıcakmış şimdi NTV Sporda söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahaha ne hallere düştü koskoca maldonado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Koskocamı?? Onun yerine beni koysan oraya daha iyi oynarım bee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 van der vaart --> real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 O adamı nasıl almadı şu ana kadar büyük bir kulüp anlamıyorum zaten. Sneijder'le kavgalılardı ama, bakalım nolcak. R.Madrid de Hollanda milli takımı oldu zaten. Nistelrooy, Sjneider, Robben, Van der Vaart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 van der vaart , real madrid'de oynayacak kadar iyi bir adam değil bence , o mevkide dünyada çok daha iyi oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Red said: ahaha ne hallere düştü koskoca maldonado Kiralanırsa çatır çatır oynayıp seneye başka kulübe gidicek gibi geliyor bana . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 PSG 4 milyon euro vermiş Kezman'a büyük ihtimal gidicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 seric'in sözleşmesini feshetmiş beşiktaş. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9583924.asp?gid=229&sz=53025 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha seric niye gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 suBzer0 said: van der vaart , real madrid'de oynayacak kadar iyi bir adam değil bence , o mevkide dünyada çok daha iyi oyuncular var. mesela örneklesene subzero van der vaart'tan daha iyi oyuncuları çok merak ettim ben. Sixoms said: PSG 4 milyon euro vermiş Kezman'a büyük ihtimal gidicekmiş. psg jimmy briand için 8.5 milyon euro teklif etmiş fakat kabul ettirememiş. kezman'a dönmüşler bu sebepten ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 van der vaart gayet kötü bi topcu bana göre.yani real madridde oynicak adam değil.2 maç güzel 10 maç kötü oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 van der vaart madrid de iş yapar ama. diğer oynadığı takımlar da rakip önlibero ve defanstan çok baskı yediği için oynayamıyodu bence. madridde o baskıyı üstüne alabilecek adamlar olacak vaartın işi kolaylaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Real madrid bu sene yargılayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kendi kendini baltalayan bir Barça , piyasada olmayan bir Valencia , nefesleri yetmeyen Villarreal ve Atletico Madrid... Real bu son 2 seneyi güzel değerlendirdi , ama daha dişli geçer seneye en azından Barça ile olan yarış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 barcelona geçen sezonki kötü kadrosuna ne eklemiş de bu sene yarışın daha içinde olacak anlayamadım ben. barcelona laporta tarafından baltalanıyor. açık ve net. gitti ronaldinho'yu sattı adam. tamam eto'o yu satarsın da ne bileyim yani ronaldinho be. td gider ronaldinho gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yahu stadı sat ronaldinho kalsın ya. Hakikaten demirörenle kapışır bu laporta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laportaya laf atanlar geçen sene la liga izlediniz mi? Ronaldinho kaç maçta oynadı? Heyecanını kaybetmiş sahaya kendini koymayan oynadığında zoraki oynayan bi futbolcuyu takımda tutmak aptallıktan öteye geçmez. Barcelona bu sezon izlemesi çok daha keyifli bi takım olucak bekleyin ve görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yarın öğleden sonra gsnin forvet transferi açıklanacak büyük ihtimal haberiniz olsun. şu an anlaşma masasındalar.nakit sorunu çözülmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 laf ettiğiniz laporta barcelonayı süründüğü yerlerden bu haline getirmiş adamdır, ronaldinho'yu satmak da çok ama çok mantıklı bir karar.. Barcelona'da kaldığı sürece verimli olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 "Barcelona'da kaldığı sürece yararlı olamaz" en büyük yalanlardan biridir heralde son dönem futbol dünyasında. Adamı Barcelonada zincirliyolar mı oynayamıyo? Ya da her maç öncesi 1.5 iskender mi yediriyolar şişsin diye? Parası mı az? Daha önceden takır takır oynuyodu şimdi niye oynayamasın? T.Direktör yüzünden olsa o değişti. Takım desen yarısı değişti zaten. Adam dünya yıldızı. Ha oynar, ha oynamaz, ama bunun Barcelona'yla alakası yok. Oynayacağı varsa orada da oynar canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: Adamı Barcelonada zincirliyolar mı oynayamıyo? Valla ronaldinho söndüğünden beri ben buna inanıyorum. Daha temkinli, az top kaybederek falan oynamasını istiyodu herhalde teknik direktör, o yüzden adam fazla şova girmiyodu. Sonra köreldi iyice. Bence milanda eskisi gibi oynayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Geçen sezonun başında fm lere espri olan barçayı seçince otomatik opsiyon olarak yen ve farklı yen tarzı butonlar koyulsun geyiği çok fena patladı hepimizde. dos santos ta gitti,ronaldinho yok,takım fena yaw bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 agueroyu aldılar galiba, o yeter tek başına. hasta bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar