adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adamınbiri said: benim kelleme ödül koyanların kellesine 2 katı ödül koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fark etmez genede adamınbirii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hayatında hiç insan kellesi görmüş olan var mı yakından? az kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 azarımızı yedik hişşşt tmm arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 valla ben koyun kesmiştim ama o sayılır mı bilemem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Voys tamam. Baska kim demiştiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yok mu benim kafayı isteyen 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 O ne lan "Kafasını alırsın!" der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben gördüm,şahsen laboratuar derslerinde görmediğimiz kalmadı,kopmuş el kol falan mı dersin,suda yüzen beyinler mi dersin.Ama herhalde en rahatsız edeni yüzhatları korunmuş olan içi boşaltılmış kafaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 2. post oluyor ama otopsi de pek hoş değil belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kelle paça olsa da yesek. canım çekti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Laraken said: kelle paça olsa da yesek. canım çekti lan. kac senedır paca corbası ıcmedıydım ıyı hatırlattın haftasonu ındırem mıdeyede nerde bulacam temız paca corbası yapan yer istde o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 canım kokoreç çekti,üstüne midye dolma,ardından midye tava,bitane daha çeyrek koko,biraz daha midye dolma son olarakta bi sosisli patlatıcaksın... oof oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sonra bi de sen patlıycaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yok la bu benim sıradan bi sabah 4 taksim dönüşü yemeğimdir. tabi bu sıralar çok yiyemiyorum mesela midye tava çeyrek kokoreç fazla geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adamınbiri said: canım kokoreç çekti,üstüne midye dolma,ardından midye tava,bitane daha çeyrek koko,biraz daha midye dolma son olarakta bi sosisli patlatıcaksın... sütlaç yemiyo musun?!?! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sütlaç bitti yaaa ooof:( yapsana bana yenisini yok aslında yapma özsütten fırın sütlaç yiyecem ben tamam ona karar verdim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ben yaparsam zehirlenirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ahah tandırdan korkacak adamlar bontiy hantır olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar