Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan:Maaşın kaç liraysa söyle ben vereyim.

becool

Öne çıkan mesajlar

yapmayın, etmeyin.

aldatıldığını, kullanıldığını hisseden tek taraf siz değilsiniz.

biz burda ülke sorunlarını, nasıl daha iyiye gideri mi tartışacağız yoksa "zafere giden yolda herşey mübahtır" anlayışını konuşacak kadar taraf mı olacağız?

daha gaz cümleler kurmak lazım bu ülkeyi kurtarmak için. "onurunla savaş, zafer için öl" nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

Hiçbirini seçmek zorunda değiliz. Ayrıca Tuncay Özkan'ın Türkiye'nin iyiliğinden ziyade kendi çıkarlarını düşünerek hareket ettiğine inanıyorum, geçmişi yeterince gösteriyor nasıl birisi olduğunu.

sorun burda işte werewolf, seçmek zorunda değilsin tabiki ama ülkede seçim yapıldığı zaman önüne koyuyolar pusulayı, sen oy vermediğin vakit ise karşı tarafın işine geliyor bu olay. bu yüzden seçmek zorundayız bence. bariz apaçık bi kutuplaşma var toplumda, oy vermiyorum toplumun bölünmesi yanlış hede hödö derken, sen bu kadar ince düşünüp ülken için en iyisi olsun isterken karşı olduğun ideoloji "chp olucağına akp olsun" diyip akp yi bi anda tavan yaptırıyor. şu seneye gelmişken hala insanların aklında şeriat diye bi tehlike olması cok yüzkızartıcı benim açımdan, önce bu şekilde karşımıza çıkan tehlikeden kurtulalım sonra aradan çürük yumurtaları çıkartırız. oysa sanırım atatürk gibi bir adam cıksında ona oy verelim diye bekliyorsun, işi şansa bırakıyorsun. bu mükemmeliyetçiliğe şu an ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.

tuncay özkan x bi şahıs yalnızca şu anda hani illede özkan gibi bi yardakçılığım yok ama bi ortak görüşte toplanmamız lazım bence ve şu anda özkan da çok geniş bi kitleye hitap edebilen bi adam.

not: direk werewolf a yazıyomuş gibi görünüyor ama genel bi hitap olarak kullandım "sen"leri hani kişisel algılamazsın umarım
Sosyal ağlarda paylaş

abartıyorsunuz. borç var ortada gözüken 10 milyon dolar. ödenmek zorunda, yardım yok , destek yok. napsın adamlar. zaten kaç gündür neden sattıklarını açıklıyorlar kanalturkte kerimcan kamal la.

birilerinin geçmişine bakıp, geçmişte bu böyleydi diyeceksek, AKP tayfasına geçmişleri için aynı muameleyi yapalım werewolf.

ayrıca bundan sonra belli olur işte bu adamların asıl amacı.

kanalturk

edit : link
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
abartıyorsunuz. borç var ortada gözüken 10 milyon dolar. ödenmek zorunda, yardım yok , destek yok. napsın adamlar. zaten kaç gündür neden sattıklarını açıklıyorlar kanalturkte kerimcan kamal la.

birilerinin geçmişine bakıp, geçmişte bu böyleydi diyeceksek, AKP tayfasına geçmişleri için aynı muameleyi yapalım werewolf.

ayrıca bundan sonra belli olur işte bu adamların asıl amacı.

kanalturk

edit : link

katılıyorum ve ayrıca şunu da söyliyeyim yok karşı olduğu ideolojiye sattı etti şudur budur diyenler.Evet dışardan yüzeysel bir şekilde bakılırsa aynen öyle yaptı.Haber ilk duyulunca yok davayı sattı etti şudur budur lafları çok oldu .
Peki bu bize yeter mi bana yetmez gerçi beyin fonksiyonları pek sağlıklı olmayanlar için bu yeterde artar bile...Yalnız satıldı haberlerinden bir gün sonra kanaltürk ana haberlerine kerimcan kamal ile tuncay özkan katıldı ve açıklamalarını yaptılar.

Zaten çok fazla borçlarının olduğunu satmasalardı icra geliceğini şuan ki bedelin çok altında bir miktara gene satılacaktı.Kanalı satmak en akılcı çözümdü.Şimdi çıkar dersiniz satıcaktı bari yobaz itlerin uzantılarına satmasaydı.Lakin Kerimcan Kamal ne dedi "Geldiniz de biz mi vermedik?".Adamın gözleri doldu geldiniz de biz mi vermedik.1-2 ay kapı kapı gezdiğini, çok yoğun telefon görüşmeleri yaptığını belirtti kanalı en azından istedikleri birilerine satabilmek için.Ama yemedi kimse alamadı gördük ki bu memlekette bu insanların sırtını dayıyabileceği halktan başka kimse yok.Sonra çıkıp vik vik sattılar yobazlara güvenimiz sarsıldı demek çok kolay.
Bu konuşmalar yapılırken Yaşar Okuyan ile telefon bağlantısı yapıldı,konuşuldu edildi.Ardından Tuncay Özkan ne dedi "Niye Yaşar Okuyan aradı ne beni nede bir başkasını ne chp ne mhp nede başka biri arada geçmiş olsun diye" şeklinde bir yorumda bulundu.Tabi bir de insanların geçmişlerine bazıları feci şekilde takmış peki şuan ki sıfatsız başbakan müsfettesi herif ne laflar etti sonra çıktı "Değiştim ve geliştim" .Tabi herkes eleştirilsin ,tartışılsın konuşulsun ama çıkıpta şu arada çıkan kendi ifadesiyle "bit kadar aklı" olmayan üyenin mantık çervesi ile olaya bakılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarina espri yapiyor bence gayet sirin olmus

Viktor said:
♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ ________ღ♥ღ_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥
♥---==-♥°° Ñè MuTlu TaYYiPciYiM DiYeNe°°♥-==---♥
♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•.¸_)`´

Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
parti mi kuruyormuş? akp'lilerin neden kanalı 30 milyon dolara aldığı anlaşıldı, karşı cephede bir gedik daha!!!

acaba gerçekten böyle şeytani planlar yapılıyor mu kapalı kapılar ardında?

Bence o kadar da şeytani değil yani "Böl ve Yönet" günümüzde çok kullanılan bir taktikdir eğer AKP'nin gerçek amacı buysa taktir ediyorum adamlar gerçekten akıllı...
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:

Tuncay'ın dönekliği değil mesele.

Sadettin Tantan'ın Mavi Akım yolsuzluğundan sonra yürüttüğü operasyonun ucu Aydın Doğan'a ve Mesut Yılmaz'a dokununca, Doğan'ın medya kuruluşları Tantan'a yalan yanlış haberlerle yüklenmeye başladı. Tuncay da bu linççilerin önde gelenlerinden birisi.

Dolandırıcıların maşası olmuş bir adamın memleketi kurtarmak gibi bir amacı olduğuna inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben satışla ilgili bir şey sormak istiyorum.
tamam 30m dolara sattın bundan da 20m kar ettin.neden sattın para yetmiyordu,peki.e yeni kanal açıyorsun?8 ay sonra gene maaş yatıramayacaksın?nasıl i ki bu?cidden anlam veremediğimden soruyorum birisi şu şöyle bak o noktayı göremiyorsun/bilmiyorsun derse sevinicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Cüneyt Arcayürek ne zamanki Kanaltürk'le bağını kesmiştir, bizim de o kanala inancımız o gün bitmiştir.

+1
izliyorum kanalı ama ne yalan söyleyeyim, Cüneyt Arcayürek gittikten sonra büyük bir heves kaçmıştı.

Viktor said:
sunu ekliyim bunun olucagi zaten belliydi

4 ay once cikti ortaya kanalturk calisanlari isimsiz bir mektup yazip dagittilar nette paramizi alamiyoruz diye

kanalin durumu zaten cok kotuydu belki chp den alinan apra ile toplarladilar biraz

bizkackisiyizde ayalrdir para dilendiler
abonelik satin alin kanalturku namerde mutac etmeyin dediler

1.240.000 kisi 10 ar lira verse belki durum daha degisik olurdu

ama kimse orali olmadi

oturup ozelestuiri yapmak lazim

dincilerin yobazlarin aksine bencil bir kitle
fetullah zamaninda kanallarini camilerden topladigi kayit disi para ile tikir tikir kurarken laikler birbirini yemekle mesguldu

dinci kisma bakin saadet partisi olayini saymassak bir butun olarak hariket ediyorlar

hicbir zaman kendilerinden olan birini elestirmiyor elestirtmiyorlar

suclu oldugu bal gibi ortada olan insanalra kalkan oluyor dokundurtmuyorlar

otoriteye bas kaldirmiyor kim liderse onun mutlak hakimiyetine severek razi oluyorlar iktidar mucadelerine girmiyorlar

oysa karsi taraf devamli birbirini yiyor

ulusalci diyince 30 farkli ulusalci gurup var ve kimse birbirini sevmiyor

said:
chp yi sevmem baykal saks dsp bitik turksolunu begenmem perincek soyle boyle tuncay ozkan saks vs vs vs.... ama ben ulusalciyim!

dinciler yapmiyor iste bunu
kendi aralarinda devamli fraksiyonlara ayrilmiyorlar

tek bi hariekt tek bir adam bulup onun etrafina toplaniyorlar

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...