Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 More than 1 million people sign up for the Age of Conan beta! And more than 5 million unique visitors to the official Age of Conan website in 2008. http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=2471&table=CONTENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 külliyen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 doğrudur çok feci bi raabet var forumları takip ederseniz fark edersiniz zaten + Conan çizgi romanlarıyla büyümüş yüz binlerce insan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 maşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 GwindonSurion said: doğrudur çok feci bi raabet var forumları takip ederseniz fark edersiniz zaten + Conan çizgi romanlarıyla büyümüş yüz binlerce insan var.. Ben ! akabinde ve detayında binlerce kişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 beta'da çok keyif almıştım oyundan..Aynı şekilde release'e yansarsa bu kadar kullanıcı ve endgame'de oyun patlarsa fizan'dan duyulucak demek ki patlamanın sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Herkesin 1 kez başvurduğunu varsayarsak öyle tabii. O sayıyı şöyle bir 5'e bölelim, yine de çok iyi sayı. Gerçi ben çok kişi oynasın, adamlar çok zengin olsun istemiyorum. Sonra Blizzard kadar umursamaz olurlar falan, kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 benim merak ettigim bu kadar class var, her classın zilyon tane talentı var kıl tüy yün ee nası balancelayacaklar lan bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Elbetteki daha güçlü classlar olacaktır barbar mage assasin hepsi balanced aynı güçte olursa ben ne anlarım bu işten RPG evreninde de bu böyle değil mi her savaşta önce barbar sonra mage balanced olarak mı kesiyolar birbirlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hangi oyunda denge varki sınıflar arasında. 1 den fazla sınıf oldugu sürece dengesizlik olucak bunuda oyun devam ederken minimuma indiricekler nerflerle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 rangere nerf geldi bile.. attack range ve attack power düşürüldü.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 4-5 atışta indirebilirse böyle olur yerinde bi nerf daha gelecek bol var ama bide ya necro hariç tüm classlar nerflenmeli ya da necro biraz daha güçlü yapılmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 guardian spear ile cok damage vuramıyor.bufflanmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hiçbir zaman hiçbir oyunda class dengesi olmadı ki bu oyunda olsun, öyle bi şey arıyosanız bakıcağınız yer gökyüzüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bingildak said: hiçbir zaman hiçbir oyunda class dengesi olmadı ki bu oyunda olsun, öyle bi şey arıyosanız bakıcağınız yer gökyüzüdür. ps. balonum nerde ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bingildak said: bingildak said: hiçbir zaman hiçbir oyunda class dengesi olmadı ki bu oyunda olsun, öyle bi şey arıyosanız bakıcağınız yer gökyüzüdür. ps. balonum nerde ulan?! Gökyüzüne bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gerçek denge olamaz, olsa da aktarılamaz diyosunuz yani hmm ok, classınıza oneshot çektiklerinde yeniden konuşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 closed betada keşke wow oynamış olsaydın. warlock sana fear attığında 30 saniye boyunca kesinlikle hiçbir şey yapamıyordun ve bu aylarca böyle kaldı. fear open betanın ortasına kadar yanlış hatırlamıyorsam unbreakable'dı. 1 shottan daha kötü bir şey varsa o da 30 saniye boyunca karakterinin kontrolune sahip olmamaktır, kesin ve tartışılmaz bir denge asla olamaz ama şu an wow'da yaptıkları gibi en yakın olasılığa yaklaşılıp, classları birbirinin counterı olarak ayarlayabilirsiniz. rogue > caster - warrior > rogue gibi mesela. sadece örnektir, no flaming. ps. bu ayarlama süreci aylar / yıllar sürebilir. betadan yeni çıkan bir oyundan böyle bir beklenti çok fazladır, yersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 wow beta oynamadıgımı nerden biliyosun neyse amacım flame degil, tek amacım bu kadar varyasyon arasında olabilecek denge uçurumunu dile getirmekti, endişeliyim sadece, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 harbi nasıl balance olabilir ki olmasın zatne o zaman ryu ve ken gibi olsun bütün herşeyi tipleri değişik aynı özelliklere sahip classlar. dengesizlik iyidir zevklidir çok aşırıya kaçmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mortis said: harbi nasıl balance olabilir ki olmasın zatne o zaman ryu ve ken gibi olsun bütün herşeyi tipleri değişik aynı özelliklere sahip classlar. dengesizlik iyidir zevklidir çok aşırıya kaçmadığı sürece daha mükemmel bi örnek düşünemiyorum.. *alkış* @ Quel-Thul : kastım hakaret edip, gücendirmek değildi özür dilerim :/ lafın gelişi yazmışım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mortis said: harbi nasıl balance olabilir ki olmasın zatne o zaman ryu ve ken gibi olsun bütün herşeyi tipleri değişik aynı özelliklere sahip classlar. dengesizlik iyidir zevklidir çok aşırıya kaçmadığı sürece dengesizlik ve farklılık arasında fark var, tabiki tek tip olmayacak herkes, ben onu demiyorum ki, bisürü class ve talent var, çok iyi bi balans lazım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar