Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

More than 1 million people sign up for the Age of Conan beta

Uzun

Öne çıkan mesajlar

closed betada keşke wow oynamış olsaydın. warlock sana fear attığında 30 saniye boyunca kesinlikle hiçbir şey yapamıyordun ve bu aylarca böyle kaldı. fear open betanın ortasına kadar yanlış hatırlamıyorsam unbreakable'dı. 1 shottan daha kötü bir şey varsa o da 30 saniye boyunca karakterinin kontrolune sahip olmamaktır, kesin ve tartışılmaz bir denge asla olamaz ama şu an wow'da yaptıkları gibi en yakın olasılığa yaklaşılıp, classları birbirinin counterı olarak ayarlayabilirsiniz. rogue > caster - warrior > rogue gibi mesela. sadece örnektir, no flaming.

ps. bu ayarlama süreci aylar / yıllar sürebilir. betadan yeni çıkan bir oyundan böyle bir beklenti çok fazladır, yersizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
harbi nasıl balance olabilir ki olmasın zatne
o zaman ryu ve ken gibi olsun bütün herşeyi tipleri değişik aynı özelliklere sahip classlar.

dengesizlik iyidir zevklidir çok aşırıya kaçmadığı sürece

daha mükemmel bi örnek düşünemiyorum.. *alkış*

@ Quel-Thul : kastım hakaret edip, gücendirmek değildi özür dilerim :/ lafın gelişi yazmışım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
harbi nasıl balance olabilir ki olmasın zatne
o zaman ryu ve ken gibi olsun bütün herşeyi tipleri değişik aynı özelliklere sahip classlar.

dengesizlik iyidir zevklidir çok aşırıya kaçmadığı sürece

dengesizlik ve farklılık arasında fark var, tabiki tek tip olmayacak herkes, ben onu demiyorum ki, bisürü class ve talent var, çok iyi bi balans lazım diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...