Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR Kaybediyor..

bingildak

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Wow'u savunan arkadaşlar şunu öneriyorum. Tüm interface inizi silin ve 0 dan karakter açın. Bakalım lvl kaç a kadar addon suz dayanabileceksiniz. Hele bi de Wow ilk çıktığındaki özellikleriyle düşünün. Ne bir SCT ne düzgün bir party interface i, ne macrolar. Normal yani 3 senelik oyunla daha çıkmamış -4-5 aylık oyunu karşılaştırıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:
Wow'u savunan arkadaşlar şunu öneriyorum. Tüm interface inizi silin ve 0 dan karakter açın. Bakalım lvl kaç a kadar addon suz dayanabileceksiniz. Hele bi de Wow ilk çıktığındaki özellikleriyle düşünün. Ne bir SCT ne düzgün bir party interface i, ne macrolar. Normal yani 3 senelik oyunla daha çıkmamış -4-5 aylık oyunu karşılaştırıyorsunuz.

Su anda kullandigim addonlar sadece Recount(bir cesit damagemeter) ve Deadly Boss Mods. 3.5-4 senedir oynadigim oyunda hicbir interface addonu kullanma ihtiyaci hissetmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:
ben şu anda AOC oynuyorum ama çok eski bir gamesworkshop maketleri yani (warhammer maketleri oyuncusuyum )
Öncelikle şunu söylemek istiyorum warhammer evreni wowdan çalıntı değildir bunu ancak bizler gibi Avrupadaki fantastik bilgiden ve olaylardan yoksun insanlar benzetmeler yaparak söyler.

Warhammerın kökenleri 70 lere dayanmaktadır ayrıca starcraft w40k çalıntısıdır warcraft ise warhammer çalıntısı ve modifiyelenmiş versiyonudur benim yaşlarımda olanlar warcraft 1 i hatırlarlar.

Warhammer 70lerde degil 80lerde yapildi. Eger Starcraft'i W40K calintisi olarak niteleyeceksek, W40K'i da Aliens ve Terminator calintisi olarak nitelememiz lazim. Ustelik Games Workshop bunu gizlemeye falan da calismiyor, mesela Necronlarin ozelliklerinden birinin adi "We will be back" seklinde bariz bir Terminator gondermesi iceriyor. Tabii bir de Warhammer'dan Warcraft'a, Dungeons and Dragons'a kadar pekcok fantazi evrenini Lord of the Rings calintisi olarak nitelememiz lazim.

Fakat ben bu tur esinlenmeleri calinti olarak nitelemeye karsiyim. Neticede birini yapanlar daha once gordukleri fimlerden, kitaplardan ve oyunlardan etkilenip kendi urettikleri seylere katiyorlar ve ustune de kendileri bir seyler ekliyorlar. Bu sekilde surekli evrim gecirerek yeni yeni evrenler olusuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:
Mendoza said:

Su anda kullandigim addonlar sadece Recount(bir cesit damagemeter) ve Deadly Boss Mods. 3.5-4 senedir oynadigim oyunda hicbir interface addonu kullanma ihtiyaci hissetmedim.

O zaman başla kapatmaya:

Target's target
Cast bar
Debufflar
Sadece 1 tek bar açık tut
Player's portrait ve target en yukarda solda olsun
Her bir haraketinde yukarda kocaman yazı çıksın, onu kapatama
Her bir yanlış haraketinde karakterin anırsın ve sen onu engelleyeme
Kamera haraket bile etmesin, abuk subuk kitlensin
Adamın kıçında olduğun halde hata versin, doğru düzgün kılıç sallayama
Koşarken bandaj kullan
Oyunda lvl 30-40 a kadar tek çantayla gez
Her kestiğin mob dan 3-5 copper düşsün

Sabaha kadar sayırım böyle.
Oynamayan bilemez neler çektik biz be of off.
Bunları kapa da oyna bakalım...
Artık damage meter'ın, Ct-raid in olmazsa pug heroic e bile almıyorlar adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...