KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sanırım şuanda'da oynamıyosundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hainmamut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aoc kaybetmedi henüz gazla gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aoc kaybetti denemez tabi, daha ilk dönemlerinde de en azından bazı oyuncuları birkaç ay sonra dönmek üzere ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aoc kaybetmedi ama wow gibi sarmıyor gerçekten interface leş :S en halen oynuyorum b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Wow'u savunan arkadaşlar şunu öneriyorum. Tüm interface inizi silin ve 0 dan karakter açın. Bakalım lvl kaç a kadar addon suz dayanabileceksiniz. Hele bi de Wow ilk çıktığındaki özellikleriyle düşünün. Ne bir SCT ne düzgün bir party interface i, ne macrolar. Normal yani 3 senelik oyunla daha çıkmamış -4-5 aylık oyunu karşılaştırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mendoza said: Wow'u savunan arkadaşlar şunu öneriyorum. Tüm interface inizi silin ve 0 dan karakter açın. Bakalım lvl kaç a kadar addon suz dayanabileceksiniz. Hele bi de Wow ilk çıktığındaki özellikleriyle düşünün. Ne bir SCT ne düzgün bir party interface i, ne macrolar. Normal yani 3 senelik oyunla daha çıkmamış -4-5 aylık oyunu karşılaştırıyorsunuz. Su anda kullandigim addonlar sadece Recount(bir cesit damagemeter) ve Deadly Boss Mods. 3.5-4 senedir oynadigim oyunda hicbir interface addonu kullanma ihtiyaci hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ancalagan said: ben şu anda AOC oynuyorum ama çok eski bir gamesworkshop maketleri yani (warhammer maketleri oyuncusuyum ) Öncelikle şunu söylemek istiyorum warhammer evreni wowdan çalıntı değildir bunu ancak bizler gibi Avrupadaki fantastik bilgiden ve olaylardan yoksun insanlar benzetmeler yaparak söyler. Warhammerın kökenleri 70 lere dayanmaktadır ayrıca starcraft w40k çalıntısıdır warcraft ise warhammer çalıntısı ve modifiyelenmiş versiyonudur benim yaşlarımda olanlar warcraft 1 i hatırlarlar. Warhammer 70lerde degil 80lerde yapildi. Eger Starcraft'i W40K calintisi olarak niteleyeceksek, W40K'i da Aliens ve Terminator calintisi olarak nitelememiz lazim. Ustelik Games Workshop bunu gizlemeye falan da calismiyor, mesela Necronlarin ozelliklerinden birinin adi "We will be back" seklinde bariz bir Terminator gondermesi iceriyor. Tabii bir de Warhammer'dan Warcraft'a, Dungeons and Dragons'a kadar pekcok fantazi evrenini Lord of the Rings calintisi olarak nitelememiz lazim. Fakat ben bu tur esinlenmeleri calinti olarak nitelemeye karsiyim. Neticede birini yapanlar daha once gordukleri fimlerden, kitaplardan ve oyunlardan etkilenip kendi urettikleri seylere katiyorlar ve ustune de kendileri bir seyler ekliyorlar. Bu sekilde surekli evrim gecirerek yeni yeni evrenler olusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Komutan said: Mendoza said: Wow'u savunan arkadaşlar şunu öneriyorum. Tüm interface inizi silin ve 0 dan karakter açın. Bakalım lvl kaç a kadar addon suz dayanabileceksiniz. Hele bi de Wow ilk çıktığındaki özellikleriyle düşünün. Ne bir SCT ne düzgün bir party interface i, ne macrolar. Normal yani 3 senelik oyunla daha çıkmamış -4-5 aylık oyunu karşılaştırıyorsunuz. Su anda kullandigim addonlar sadece Recount(bir cesit damagemeter) ve Deadly Boss Mods. 3.5-4 senedir oynadigim oyunda hicbir interface addonu kullanma ihtiyaci hissetmedim. O zaman başla kapatmaya: Target's target Cast bar Debufflar Sadece 1 tek bar açık tut Player's portrait ve target en yukarda solda olsun Her bir haraketinde yukarda kocaman yazı çıksın, onu kapatama Her bir yanlış haraketinde karakterin anırsın ve sen onu engelleyeme Kamera haraket bile etmesin, abuk subuk kitlensin Adamın kıçında olduğun halde hata versin, doğru düzgün kılıç sallayama Koşarken bandaj kullan Oyunda lvl 30-40 a kadar tek çantayla gez Her kestiğin mob dan 3-5 copper düşsün Sabaha kadar sayırım böyle. Oynamayan bilemez neler çektik biz be of off. Bunları kapa da oyna bakalım... Artık damage meter'ın, Ct-raid in olmazsa pug heroic e bile almıyorlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Abartmayın. ToT, SCT zaten Default UI ile geliyor. Gayet rahat oynanır Def.UI ile, zaten bütün turnuvalarda Def.UI ile oynamak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ya ben UI'nin beta daki durumunu söylüyorum. Sonuçta onunla karşılaştırılması gerek yani. Wow'un şu anki durumu ile değil. Ama bilmedikleri için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baltalamayın war bölümünü aoc vs wow ile lütfen, bir altta ve bir üstte bunu yapabileceğiniz iki bölümümüz mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Karşılaştırmalar kaçınılmaz olacaktır ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 war la karşılaştırılır tabiki çıkınca da, war bölümünde aoc vs wow hoş değil. Nerde mod uyuyomu, uyan kaan alo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yetersiz mod işte, Dota oynuodur kesin, tzzztz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ha günaydın ya uyuyodum. Evet daha önce uyarmıştım şu topicte abuk subuk karşılaştırmayın diye. Hayır, karşılaştıracaksanız da bari warhammerla bişeyi karşılaştırın. Sakinleşene kadar kitliyorum, sonra da eminim açmayı unutucam da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar