bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Japon Vissel Kobe takımı Beşiktaş a İlhan Mansız için 5milyon $ teklif etmiş. Yönetim "satmayı düşünmüyoruz fakat gitmek isterse masaya oturabiliriz" demiş. İlhan giderse 3 yılda 10m $ + reklam gelirlerinden %50 kazanıcakmış.Klubun İlhanı istemesinin en büyük sebebi ise büyük bir hayran kitlesi olması. İlhan Mansız ın gitmesi durumunda Ümit Karan ile masaya oturulucakmış ve Ahmet Dursun a da İstanbul a getirilmiş. Bence yönetim ilhanı satsın yerine iyi bir golcü alsın.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ahmet dursun mu? napıyo bu yönetim be? ahmet olayı balon olmasın?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şu an İstanbul a getirilmiş. Tekrar görüşülücekmiş.Dün tv de duydum ama karakartal.com da şöyle yazıyor. Ahmet Dursun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Sakatlığımdan eser kalmadı. Almanya'daki menajerim Abdullah Cila, birçok Alman kulübünün beni istediğini söyledi. Ancak ben, Beşiktaş'a dönmek istiyorum. Eğer yönetim kabul ederse seve seve gelirim." Almanya'da psikolojik tedavi gördüğünüde hatırlatan Ahmet Dursun, İstanbul'daki takım arkadaşları ile sürekli görüştüğünü ve moral verdiğini anlattı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüsnü Güreli ise, Ahmet’i affetmeyeceklerini ve bu oyuncunun takıma dönmesinin kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi. Bu gelişmelerin ardından Ahmet Dursun Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 20.30'da Düsseldorf'tan İstanbul'a geldi. Ahmet Dursun'un, eski kulübüyle görüşme talebinde bulunduğu, bunun üzerine İstanbul'a geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Ahmet Dursun'un kendileriyle görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, "Bizi ziyaret etmek istediğini söyledi. Ne konuşmak istediğini bilmiyoruz. Kendisini affetmemiz söz konusu olamaz" diye konuştu.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Serdar Bilgili ve Çocukluk arkadaşlarının napıcağı hiç belli olmaz. Yönetim yönetim değil mahalle çetesi sanki.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 affetmek en büyük erdemdir. ahmet dursunun gelmesini istemiyorum ama eğer hatasını anlayıp özür dilediyse affedilmesinde sorun yok bence. keşke aynı büyüklüğü noumaya da gösterselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Nouma yı Serdar Bilgili sevmiyordu Nouma bunu açıkladı o hareketide Serdar Bilgili ye yaptım dedi. Serdar Bilgili Seba dan daha beter olucak.İstediği gibi yöneticek klubu.Tamam başarıyor birşeyleri ama klubu istediği gibi yönetmemeli! Çocukluk arkadaşlarını toplamamalı.Yönetim çok kötü çok. Eğer sportif başarısı olmasaydı bjk nin bu yönetimin 2-3 yıl ömrü olurdu.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ahmet Dursun ıcın baskan soylemedıgını bırakmamıstı.Bıcakla futbolculara saldırırmıs Ahmet.Tabı bunu baskan demıstı. Sanmıyorum boyle bır adamı gerı alsınlar. Son derece problemlı bır adammıs cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 gitsin biraz turkiyeye hasret kalsin pis japon.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 valla yerinde olsam giderim.az piyasa yapar orda , reklamini yapar iyi bi + iyide para kazanir bide ulkemizin reklamini iyice yapar :) gitsin bence.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 halan daha durması kabahat burda bi işe yaramıyoki sıradan bi futbolcu oraya gidince baya iyi karizma yapar el üstünde tutarlar valla ben onun yerinde olsam pat giderim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 satsınlar ıbrısı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hemen satsinlar daha ne bekliyorlar be..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ilhanı orda kral yaparlar be, geç kralı tanrı yaparlar be hergün evine gidip tparlar buna kurban adarlar.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 satalım kurtulalım. Her zaman daha iyisi bulunur.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Japonya nin Becham i olur bi anda :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 daha yararlı olur kesin . Burda futbolcu olarak işe yaramıyo Allahdan tipi Japonlara yakışıklı geldi yoksa 5 para etmez . Acayip sinirli kıl bi adam .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 satsınlar bence yerine güzel adam alırlar o parayla[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 5 degil 1 verene satsınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bence çok yararlı bi futbolcu ve futbolculuğunu çook seviyorum. izlemek isterim ilhanı ve gollerini satmasınlar bence[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ilhan eskı ılhan degılkı. Eskı show'u da yok.Gol atamıyor.Yanı ızlenecek bırseyı kalmadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya bugun lig tvde seeyrettim mac baslioda ilhana teklif 4 milyon doalrmıs.. ama satmayı dusunmuyoruz dedi.. eger ilhan gitmek isterse bizde yonetim olarak msaya otururur karar veririzz dedi hüsnü güreli... Fakat ilhan gitmek istemezse ztn satmayız dedi....[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: LvL_Sabo, 01 February 2004 23:16 tarihinde demiş ki: bence çok yararlı bi futbolcu ve futbolculuğunu çook seviyorum. izlemek isterim ilhanı ve gollerini satmasınlar bence cinsmisin radikal mi olmaya calısıyon de get len[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Japonya'nın siyah beyazlı kulübü Vissel Kobe, hem golcü futbolcuyla, hem de Beşiktaşla anlaşmaya vardı. İlhan, A.Gücü maçı sonrası siyah beyazlı takımdan ayrılacak. İlhan Mansız, Beşiktaşa veda ediyor. JaponyaLigi takımlarından Vissel Kobe ile anlaşan golcü futbolcu, bu haftaki Ankaragücü maçından sonra siyah beyazlı takımdan ayrılacak. 2002 Dünya Kupasında Milli Takım forması altında sergilediği başarılı futbolla Japonlar;ın sevgisini kazananİlhanın transferi için İstanbula gelen VisselKobe yöneticileri, önce İkinci Başkan Hüsnü Güreli ile, ardından da futbolcuyla masaya oturdular. İki gün süren pazarlıklar sonucunda hem İlhan, hem de Beşiktaş yöneticileri, Vissel Kobe ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, bu transferin maliyeti hakkında bir açıklama yapmazken, Japonlar;ın yaklaşık 10 milyon dolar ödemeyi taahhüt ettiği belirtildi. Kaynak:Hürriyet Oleyyy oleyy içi boş 3-4 aydan beri BJKmizin hiçbir işine yaramayan bu adamdan 10M$ gelir elde atmekte büyük başarı...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 02 February 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: DynamicK, 02 February 2004 00:18 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 01 February 2004 23:16 tarihinde demiş ki: bence çok yararlı bi futbolcu ve futbolculuğunu çook seviyorum. izlemek isterim ilhanı ve gollerini satmasınlar bence cinsmisin radikal mi olmaya calısıyon de get len hıyar mısın? mal mı olmaya çalışıyosun? de get lan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 satılsn gitsn kurtulalm gol atamıo pozisyonları harcıo gereksiz yani gol atsa neyse onun yerine ümit karan oynasa daha ii ya o derece[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar