Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

suriyeden 50 milyar dolarlık mülklerimizi geri alıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bugün okudum gazetede ama hangisiydi hatırlayamadım gazeteyi
posta sabah yada milliyet gazetesi üçünden birinden okudum ama hangisi
şimdi kantine gidemem orada bakmıştım
netten bakıp hemen kaynağı vericem
Mesaj tarihi:
Suriye'deki taşınmazlar dediğiniz; Suriye vatandaşlarının Türkiye'deki arazileridir. Önemli bir kısmı Hatay'ın anavatana katılışı zamanından kalan sorunlu arazilerdir. Birde Akrabaları türkiye'de yaşayan veya türkiye ile ilişkisi olan suriye'lilerin buradaki malları. Aynı şekilde Suriye'de kalan Türk vatandaş ve vakıflarına ait çok miktarad arazi var. Bunlar takas edilecek. Yani vatan toprağı işgalden kurtarılıyor gibi bir hava estirmek manasız.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Suriye'deki taşınmazlar dediğiniz; Suriye vatandaşlarının Türkiye'deki arazileridir. Önemli bir kısmı Hatay'ın anavatana katılışı zamanından kalan sorunlu arazilerdir. Birde Akrabaları türkiye'de yaşayan veya türkiye ile ilişkisi olan suriye'lilerin buradaki malları. Aynı şekilde Suriye'de kalan Türk vatandaş ve vakıflarına ait çok miktarad arazi var. Bunlar takas edilecek. Yani vatan toprağı işgalden kurtarılıyor gibi bir hava estirmek manasız.

:D ne işgalden kutulması la
Mesaj tarihi:
suriyenin Türkiyedeki 135 bin dönümlük taşınmazının değeri 15 milyar dolar
Türkiyenin suriyedeki taşınmazları 3.3 milyon dönüm ve değeri 50 milyar dolar
hali hazırda 15 milyar dolar verilmiyeceği için sadece 15 milyar dolarlık
takas yapılacak ve bize en az bu işten satış yöntemlerine göre 25 milyar dolar kalıcak
Mesaj tarihi:
ascraeus said:
ya habere değil de bu resme takıldım ben.
tiplere gel dünyada bundan daha kötü bi bıyık stili var mıdır?
yoksa sadece ben miyim itici bulan eheu

zaten ben bu adamı (hangisi olduğunu söylemem suç olur) her gördüğümde senin bıyığına koyayım diyorum.
  • Yeni Oluştur...