Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Güvenlik önlemlerinin asıl amacı caydırıcılıktır. Bir suikast yapılacaksa ne kadar önlem alırsan al engelleme şansın olmayabilir. Sonuçta para, profesyonellik konuşur ve el elden üstündür. Neresinden bakarsan bak bu mevzu adamın ne kadar çok korktuğunu gösteriyor. Aslında tadilatı yapan şirketleri de bir araştırmak lazım. Para az da değil neden yabacıya gitsin ki, değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Devletin ust duzey yetkilileri korumayla gezmek durumundadir ama bunu yapmamalari salaklik yada salak olduklarindan degillerdir.. Bunun verdigi bir mesaj vardir ben sizden biriyim sizin gibi yasiyorum buraya 7 yilligina geldim sonra gidiyorum.. Ama sen oraya 5 yil oturmak icin o kadar para harcarsan iste sana boyle yakistirmalar yaparlar.. Belki halk onlari seviyor ama onlarin halki sevdigini soyleyemeyiz kopek gibi korkuyorlar herkesten birgun gelirde foyamiz meydana cikar diye.. iste yavas yavasta cikiyor ortaya gorecegiz simdi ne yapacaklar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Halk adami malesef boyle oluyor suikast ihbari alinmasina ragmen 1 mayista mitinge cikmadimi ecevit.. Ben fikirlerim dusuncelerim icin olmeyi goze aldim dedi.. Simdi moda diye herkesin saygiyla andigi Deniz Gezmis fikirleri icin idam edilmedimi.. Socrates bile demokrasinin kurbani olmadimi ilk kendi kullandigi halde.. ama benim basbakanim meclisten evine gidecek diye Ankarada hayat duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 isviçre değilki burası türkiyenin gerçeği belli bişey, polat alemdara özenip milliyetçilik duygularını kabartan alıyo eline silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 T.C. Cumhurbaşkanı (her ne kadar kabul etmeseniz de)pkk gibi bi örgüt tarafından suikast düzenlenip öldürülse ne düşünürsünüz?halkın linç etmesini filan bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ergenekon korkutmuştur, sonra ergenekon aşırı korumayla aşırı ve gereksiz masraf yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 cankaya köşkünün içine girecek ve suikast girişiminde bulunabilecek kişi yoktur.danıştayda çankayadaki kadar koruma önlemi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 cumhurbaşkanı hakkında ben bir şeyler duydum ama söylersem çok kişi koltuğunu kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Benden korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Atatürk'ün ruhunun hortlamasindan korkuyor. ba$ka neden olacak. ruyalarina giriyodur bunlarin, uyku tutmuyodur. Anitkabir'de bile kafalarini kaldirip bakamiyorlar, surekli ba$lari egik.. asıl korku budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 "Bızım basbakan ıle ABD baskanı bır ıddaya gırerler. ABD baskanı ölüyü dırılten bır cıhaz yaptıklarını soler. Bızımkı de tum kabıne bakanlarının 100 metreyı 10 sanıye altında kosabıldıklerını soler. Bunun uzerıne iddalasıp ayrılırlar. Turkıye'ye gelen basbakan hemen bır toplantı yapar tum bakanlara konuyu acar fıkır vermelerını ıster. Bır bakan aradan cıkar ve sunları soler. - Sayın basbakanım ABD baskanını cagırın Turkıye'ye teklonojılerını kullanarak Atatürk'ü diriltmeyi denesinler. Eger basaramazlarsa sorun yok. Zaten Atatürk dirilirse merak etmeyin hepimiz 100 metreyi 3 sn'ye de kosarız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 vaktiyle Ordu halkı daha doğrusu fındık üreticileri tarafından yol kapatıldığında, bölgeye ziyarete giden tayyip erdoğanın halini hatırlattı bana.üç bin koruma ve bu üç binlik koruma halkasınin içinde bir başbakan...korkamayın lan daha bu halk insanlara saldırıp ısıracak kadar açlık çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Spacecake said: bırakalım ekşisözlük ayarlarını. kırmızı ışıkta durmak çok büyük salaklıkmış. yani ahmet necdet sezer salak,peki. bir insan halkın desteğiyle biryere geliyorsa kendi halkından "bu kadar" korkmaz. bu kadar dedim çünkü yine de kötü niyetli gruplar olabilir ama herif yazmış,hiçbir cumhurbaşkanı bu kadar büyük önlemler almadı diye. yani abdullah gül çok akıllı, peki. eğer yurtdışına "modern" ülkelere bakarsanız (veya önceki cumhurbaşkanlarımızın birçoğuna) birçok SALAK göreceksiniz ama abdullah gül gibi akıllılar yok mu var tabii, iç savaş olan afrikada,bütün dünyanın nefretini çeken amerikada,darbeyle halkın desteği olmadan yönetime gelen yöneticilierde...hepsi akıllı bunların,halk tarafından sevilenler salak. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benim geçen miting fermuarım açılmış ondan beri kendini toplayamadı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Valla önce bu tadilatı yapan şirkete bakmak lazım,büyük ihtimal kendi cemaatlerindendir,gelelim teorime,zatı muhterem devlet parasıylan tadilatı yaptırır devletin parasını bu şirkete iletirsin ve daha sonrada bu şirket cumhurbaşkanlığından aldığı devlet parasını tekardan sana seçim yardımı olarak hibe eder. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cumhurbaşkanı, kınama gönderdi Haksız buluyor. Konuları çarpıttığımı düşünüyor. Ben ise “bu yazıları daha iyi bir toplum oluşması” için kılı kırk yararak, içine “vatandaş diklenmesi” de koyarak yazıyorum. Devam edeceğim. Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen kınama yazısını aynen aşağıda yayınlıyorum. “Gazeteniz yazarlarından Necati DOĞRU’nun 8/8/2008 tarihinde ve önceki günlerde yayımlanan köşe yazılarında, asılsız ve gerçek dışı olgulara dayanarak veya bazı bilgileri çarpıtarak haksız yorum ve değerlendirmeler yaptığı görülmektedir. Şeffaflığı sağlamak amacıyla kurumsal internet sitemizde yayınlanan bütçe uygulama sonuçlarına ilişkin mali tablolardan görüleceği üzere, 2008 yılı ilk altı ayı içinde bütçemizden yapılan harcama toplamı 20.916 bin YTL’dir. Bunun 11.312 bin YTL’si personel gideri olarak, 656 bin YTL’si sosyal güvenlik kurumlarına devlet pirimi olarak, 5.199 YTL’si yolluklar, üretime ve tüketime yönelik mal ve hizmet alımları ile diğer kalemler toplamı olarak, 3.422 bin YTL’si de mamul mal alımı, menkul ve gayrimenkul onarım giderleri ve diğer kalemler toplamı olarak yapılmıştır. Söz konusu dönemdeki bütçe uygulama sonuçları bu kadar açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşıldığı halde, Kurumsal harcamaların tümünün Çankaya Köşküne ilişkin olduğunun iddia edilmesi, asılsız ve mesnetsiz bu iddianın farklı günlerdeki köşe yazılarında adı geçen yazar tarafından tekrarlanması ve bu iddia referans alınarak Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında ailesi de zikredilerek alaycı bir üslûp ile nitelemelerde bulunulması, en basit ifadeyle haksızlıktır. Yüksek Asgari Şura kararlarının ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bir siyasi parti temsilcisi tarafından ağır ve haksız şekilde eleştirilmesi üzerine Cumhurbaşkanlığınca yapılan açıklamanın da yazar tarafından çarpıtıldığı görülmektedir. Dört kez suikast teşebbüsüne uğraması sebebiyle güvenliğine yönelik açık ve yakın tehlike görülen Genelkurmay Başkanının emeklilik döneminde korunması amacıyla alınan ve Devlet malı niteliği taşıyan araçla ilgili olarak, değeri yerine ederinin çok üstünde olağanüstü bir fiyatla “özel araç “ satın alındığı izlenimi uyandırılması ve araç alımının kamuoyundan gizlenen pazarlıklar sonucu gerçekleştiği yönünde değerlendirmeler yapılması karşısında, Anayasanın 104. maddesi gereğinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanlığını temsil eden Sayın Cumhurbaşkanının ilgisiz kalması beklenmemelidir. Üstelik söz konusu iddialar arasında doğrudan Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan gerçek dışı başka ithamlar da yer almıştır. Genelkurmay Başkanlığınca yapılan 5/8/2008 tarihli basın açıklamasında da, iddia sahiplerinin Türk Silahlı Kuvvetleri üzerinden siyasi çıkar elde etme yanılgısına düştükleri belirtilmiştir. Bu sebeplerle, Cumhurbaşkanımızın konu hakkındaki doğal duyarlılığının adı geçen yazar tarafından savunma olarak nitelendirilmesi ve bir atasözüyle ilişkilendirilmesi haksız bir yaklaşımdır. Ayrıca, yazar tarafından gündeme getirilen Sayın Cumhurbaşkanımızın Kuşadası’nda bir villa yaptırdığı iddiası tamamiyle asılsızdır ve kendilerini karalamaya yönelik bir iftiradır. Diğer taraftan, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları arasında ayrım yapmaksızın bunların tümünü kapsayan ve 14/2/2008 tarihinden itibaren Devlet Denetleme Kurulunca yürütülen araştırma ve inceleme faaliyetinin, Gazetenizin 23/7/2008 tarihli nüshasında adı geçen yazar tarafından, TOBB ve ATO gibi meslek kuruluşlarının iktidardaki siyasi partiyi eleştirmeleri üzerine hemen kıskaca alındıkları şeklinde nitelendirilmesi, yazarın gerçekler yerine şahsi veya siyasi görüşleri doğrultusunda kamuoyu oluşturma amacı taşıdığı düşüncesini akla getirmektedir. Aynı şekilde adı geçen yazarın, Konya’nın Taşkent İlçesi Balcılar Beldesinde çöken bina sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili yorumunda, açıkça ismini vermemekle beraber Sayın Cumhurbaşkanımızı cinayet işlemekle itham etmesi, hiçbir şekilde mazur görülemeyecek bir saygısızlık örneği olarak değerlendirilmektedir. Bu sebeplerle, yanlış ve haksız haber ve yorumların düzeltilmesi ile kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bu açıklamanın aynen yayımlanmasını 5187 sayılı Basın Kanununun 14. maddesi gereğince rica ederim.” Mustafa İSEN DİLEK ERYILMAZ (Genel Sekreter) (Basın Merkezi Md.) Necati Doğru 09.10.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 KİR METRE Sayın Cumuhurbaşkanı Abdullah Gül, hakkında yazdığım yazılara Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve Basın Merkezi Müdürü Dilek Eryılmaz imzasıyla “kınama açıklaması” gönderdiler. Dün bu köşede yayınladım. Cumhurbaşkanlığı’nın 2008 yılının 6 ayı için yaptığı toplam harcama “20.916 bin YTL” diye yazmışlar, paranın hangi kalemlere gittiğini sıralamışlardı. Kirletme vardı. Vatandaşı aldatma. “20.916 bin...” diye yazıp Cumhurbaşkanlığı’nın 6 aylık harcamasını “20 bin 916 YTL” gibi göstererek harcamının “binlerle ifade edilecek” kadar az, küçük, ufak olduğunu vurguladılar. Oysa “20.916 bin...” diye bir anlatım, ifade, kalıp yoktur. 20’nin yanına üç tane sıfır koyarak “20. 000.916 YTL...” yazmak yani “20 milyon 916 bin YTL ya da 20 trilyon 916 milyar lira” demek vardır. Ankara kurnazlığı! Halkı aldatma! Lüks içinde yaşama! Necati Doğru 10.10.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Alexi_Septimus said: Allah korkusu. Yersen. hahaha "allah geçirmez cam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 forgiver said: ayrıca restorasyonun kralını yaptırırdım bende cumhurbaşkanı olsam, kalmazdım o köşkte direk daha önce 10 kişi 324442 kez sevişmiştir o yatakta, oda da, duvarlar, kapılar hep sex kokuyordur, mutfakta, masa da neler dönmüştür, temizlensin yenilensin anca öle ironi yapıyosun değil mi? yoksa bu kadar kütük olmak için ne yapmak gerek söyle de yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Belki gülünde değişik fantazileri vardır köşkte;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Tanıdık biri güvenlik işine girmiş. Daha fazla açıklamaya gerek yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 necdet sezer'in kırmızı ışıkta durması salaklık, tencere kapağı açılışında şov yapıp onu bunu selamlamak salaklık değil. Tabi ABDullah açılış törenlerine çıkmadan evvel cevşen takıyomuş. Ondan diyorlar. Başbakanda zaten çakı var. yakın mesefa faça atmada dünya birincisidir kendisi. Eski meclis başkanı dindar bir cumhurbaşbakanı olacak dediğinde anlamamıştım. amaç cumhurbaşkanına Allah güvencesi sağlamakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şeriyyattan korkuyo. camlarından içeri şeriyat girmesin diye camları özel yaptırmış, şeriyyat ninjaları saldıracakmış çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şeriyat ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Halk ayaklanması ya da darbe durumunda tankların köşkü ele geçirememesi (bkz. Putin örneği) için olabilir mi? Eyvah ergenekoncu oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar