Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

75-year-old has world's fastest private internet connection

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e Cisco'da çalışsam benim de internetim 40gb/sn hızlara çıkardı.

"I want to show that there are other methods than the old fashioned ways such as copper wires and radio, which lack the possibilities that fibre has"

e zaten fiber hatların, bakır kablolu internetler, kablo internet, adsl'den felan daha hızlı olduğu bilinen birşey değil miydi?

Ancak tabii 40gb/sn süper bişi

*! 10kb/sn ile dosya indirdiğini görür, oturur ağlar *
Mesaj tarihi:
yaw o zaman zevki kalmaz ki abi.
bulurey gelio 2 saniyede. olmaz ki
bi yarım saat falan beklemek isterim abi ben. o zaman anlamı kalmaz basıon gelio fln bütün internet harddiskin gibi kullan ohoo.
Mesaj tarihi:
Buarada düşündüm de kadın tek başına MIT olmuş lan vay anasını. Bizim okulu kadının evine taşıyalım bizim okulun maksimum hızının rahat bi 400-500 katı var kadının bağlantısı
Mesaj tarihi:
vay anasını, geçen firmanın tekiyle görüşüyordum telefondaki adam ezdi beni bizim datacenter tt'nin çayyolundaki merkezinde, 2x622 mbps bağlantımız var serverlarda falan diyordu. bu haberi göstereyim düdük makarnasına da, fiyat düşsün biraz hehe
Mesaj tarihi:
ultra 320 diskler 320 MB/sec hızında calısır, saglam yapılmış ornegin 6 disklik bir raid 5 yapısıyla 5 diske data yazar, 320*5=1.5 Gb/sec data yazabilir disklere(teorik olarak).

40 Gbit yaklasık 5.2 Gbyte/sec olması lazım, yukardaki gibi 3 farklı entegre calısan sistem kurarsa hemen hemen dowload hızına yetisir disklere yazma olayı.
Mesaj tarihi:
O kadar hızlı bağlantıya kaynak yetmez. Nereden download etcen? Rapidshare'ın kotası var. Normal web siteleri 10-100mbps interent bağlantılı makinalar (çoğunlukla). torrent desen zaten p2p.
  • Yeni Oluştur...