Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ginaly said: talat allahını seversen söle abicim ben mi deniz mi? gay alert ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Spastik_Serce said: olm organ işini bu kadar ortaya dökmeyin. deşifre etmeyin semihi. kaç aydır kurban bulamıyor bizzat şahidim. baluu vururum lan şişeylen ! küllen yalan izmirde hergün birilerini yollardık adamın ayana kadar ankarada işlerini bilmemde izmirde kafasını kaşıcak zamanı olmuyordu valla.dal, t*şşk, bögrek, dalak ne varsa topluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Hakkaten bir organ işi var da olayın içinde, organın peşindekilerin hepsi erkek. Bakalım kim kazanacak, kimler elizabeth'e kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 neyse hadi daalın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o değil de bi mantı vardı nooldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aga inek içmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 off bu topicte bazı yerler çok sosyal [{(anti+a)/2}xsosyal] bünyeme dokundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 edit: du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 böbrekçiler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 esas böbrekçi bu http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Sanaa-Lathan-nt02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Güvenmemelisin.Senin de memelerini foruma koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ahahaha çok iyiydi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aaa fake selam :P ama memeye güldüğümü söylemeden edemicem ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 MEME Mİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ayrıca ginaly said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ALRIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu supriz olayı Quibble ve nc arasındami geçti yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne lan o ekmek mi peynir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Agalatör, Mazhar Alanson'un Beyaz Show'da Türk gençliğine armağan ettiği bir terim vardır bilmem duydun mu hiç. "Kaşar... Kaşaar kaşar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 peki ensi sana güvenebilir mi olaya bi de bu açıdan bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 urmesque said: aaa fake selam :P ama memeye güldüğümü söylemeden edemicem ahahha selam. fake değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sevgli baylar ve bayan, size kişisel olarak herhangi bi terbiyesizliğimi gördüyseniz bi lafım yok ama şu patide kimsenin hiçbişeyine karışmayıp insan gibi girip insan gibi okuyup yazıp çıkıyorum. sizin bana terbiyesizlik yapma hakkınız nerden doğuyor anlayamadım doğrusu. kişisel bir probleminiz varsa mesaj atarsınız neyse konuşuruz çözebiliosak çözeriz çözemiyosak da o zaman durum nasıl şekillenir bilemiyorum. ama hiçbir durum yokken sizin böyle davranma sabebiniz ve dayanağınız nedir anlayamadım. işin komiği bu esprileri benm arkadaşlarım yapsa iyi güzel geik yapıolar derim güler geçerim ama nerdeyse birer cümle etmişliğim bile yokken ortalıkta memelerini gösteriyo, kaşar vs gibi yakıştırmalar yapmanızın sebebini anlayamadım doğrusu. tamam iyi güzel geik yapıosunuz gülüosunuz. yapın ben sizin konuştuklarınıza zaten bi çözüm getiremem ama (belliki arkadaşsınız) kendi aranızda konuşun. msnden konuşun bişey yapın. ne bu ooo N-c kaşarına laf soktum patide rencide ettim aferim bana +rep fln derdinde misiniz? lütfen biraz saygılı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Espri derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar