Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Çeliğede bi çember sakal + elinede tesbih yapsalar güzel olurmuş.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Apache said: off sac telii ahh hahaha sesli güldüm
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 horten said: annelere bak ohşş.. MILF!!! hepsi milf ama di mi? orta arka sırada duran ava devine mı? lolz
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 arçeliğin pipisi gözüküyo onu sansürlemeyi unutmuşlar
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hay analarını..n günü kutlu olsun onlarında tabi
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ohş bunların hiçbiri türbanlı değil ya, çok pis tahrik oldum cehennemde yanıcaklar hepsi, münafıklar!
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bunun okur kitlesi vs ile alakası yok, anne figürü gibi çok saf, çok temiz bir sıfatı temsil etmesine rağmen, bu zihniyetin kadına olan hastalıklı bakış açısından kaynaklanan sakat bir durum. Madem, hastalıklı da olsa, bi ideolojin var, ideolojinin peşinden git ve reklamı hiç yayınlama, koy 4 karılı tekbir giyimin eşarp reklamını olsun bitsin. Ama yok, "ne yardan geçerim ne serden" deyip Arçelik'ten gelecek parayla okura, ki okurlar arasında orjinal reklamdan rahatsız olacak kadar bağnaz olan varsa oynanmış reklamdan da olur zaten, şirin görünme çabası arasında kalınca böyle saçma sapan durumlar çıkıyor ortaya.
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Arçelik ve ilgili reklam ajansından habersiz olarak değiştirildiğini okudum ben. Yapılan yorumlar spekülatif, hatta bunu haklı ve meşru kılma çabaları da komik. Anneler kutsaldır, kutsal olan herşey örtülür.
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 SturmVogel said: bu olaya küfürsüz birşey yazamicam, kusura bakmayın
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 e hiç birimiz okumadığımıza göre bu gazeteyi sorun yok. okuyucusuda hoşnuttur bu durumdan muhtemeeln. arçelikte zate haberdardır haberdar deilsede bi daha reklam vermez vs... burda küfretcem müfretcem diyenleri anlamıyorum pek. magazin eklerinde falan bütün resimlerdeki bayanlar montajlanıp daha sexy ve güzel hale getiriliyo izinsiz olarak(okur kitlesi beğensin diye) bundan pek bi farkı yok olayın.
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum. bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 APTAL SALAK GERZEK İNSAN MÜSVEDDELERİ
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Spacecake said: bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım., +1
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sg-1 said: Bunun okur kitlesi vs ile alakası yok, anne figürü gibi çok saf, çok temiz... abi MILF hunterlar var aramızda
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Spacecake said: buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum. bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım. en büyük hata burda zaten.kimse kimseyi temsil etmiyor ve bunu tek taraflı düşünen,daha dogrusu düşünmeye bile çalışmayan dşünme tembeli insanlar böyle diyor. bazı insanlar muhazafazakar olabilir ve kollarını bacaklarını kapatırlar. burda sansür yok muhafazakarlık var. muhafazakar insanları kaldıramayıp onlara küfür ediyorsanız. viktor size faşizm gel bili bili şarkısını yollasın.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cennet cehennem varsa ve bunları yapan adam cennete gidecekse cehennem bana cennettir ulan. yeterki beni aynı yere koymasın onunla sonsuza kadar.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Analarımıza saygıdan yapılmış bence bu. Maazallah milletimiz o açıktaki kol ve bacaklara bakıp bakığ mastürbasyon yapar, sonra günahı analarımıza yazar. Açıkta bırakıp tahrik ettikleri için. Bence son derece yapıcı bir davranış şekli. Özellikle bir tanesinin dizi beni çok tahrik etti mesela. Kendimi tutamasam, ne olacak? Kadın günaha girecek.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 becool said: burda sansür yok YUHHHHH!!!
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 newdonis'ten beklenen aciklama geldi.
Öne çıkan mesajlar