N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 İlerde olur ya benim de olmadı :) Bozma böyle şeyler için moralini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aslına bakarsan çok da lazım diil ama yine de arada koyuo lan bnm neyim eksik diorum üzülüorum filn.. ben okdr sevilcek bi insan diil miyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yanlış şehirdesin belkide :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben de eskiden öyleydim, hep birisi bana etrafındaki herkesten çok değer versin isterdim. biliyomusun sanırım öyle güzel aşklar sonradan insanlara anlatılmıyo ya. eninde sonunda o aşk acısına dönüşüyo o yüzden anlatır bahseder oluyosun. öyle olucağına hiç olmasın daha iyi :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dahada küçülksün belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: aslına bakarsan çok da lazım diil ama yine de arada koyuo lan bnm neyim eksik diorum üzülüorum filn.. ben okdr sevilcek bi insan diil miyim.. Bana da gelir arada da üzmeye değmez kandini. Ayrıca sevgi ve değer için illa aşk gerekmez, yakın dostlarım beni sevildiğimi ve değerli olduğumu bilmem açısından gayet tatmin ediyorlar. Karşı cinsten bir dost bul en azından sevgilin yokken sevilme ihtiyacını karşılar. Her zaman karşılar gerçi de o zamanlarda depresyona girmeni önler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben de onu dicektim "dostlar sağolsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gerçkten yannız hssediorum. dostlar saolsun diemiorum.. bir iki tane varlar ve her zmn yanmda olamıolar.. yeni tanştıım insanlarla samimi olamıorum.. eskilerle de ne kdr istemesem de bi yerde yollarım ayrılıo.. bilmiorum bu aralar koyuo bana ofh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 üzülme deniz. olur illaki. hem sen bilkent gibi yerde bulamıyormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 e bulamıorum tabiy.. bilentte kim kimi sevmiş ki adam gibi de beni sevsin? millet ünümü gün edim yanımdakileri cebimdekileri kalbimdekileri harciim derdinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 illa efsane olcak diye bir şart yok ona denk geliyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bahar geldi ya, sen öyle hissediyosundur. Vardır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben de yeni tanıştıklarımla samimi olamam. Çünkü direk dost ararım nedense. Yoğun sevgilerin adamıyım :P Dert dinlemeyi ve anlatmayı çok severim. Gerekliyse 3 saat dert dinlerim, olabildiğince yardımcı olurum. MSN'de sadece dertleştiğim arkadaşlarım var ya, iç yüzyüze görüşmedik de. Ama onun da tadı başka çünkü birbirimizle herşeyi konuşabiliyoruz, birşeyi anlatıyorsun. Ortak tanıdık da yok laf da çıkmaz. Samimi bir dertleşme ilişkisi yaşıyoruz. Dost önemlidir, bulmak güzeldir. Şu anda da iyi değilim ya çok darlandım dersaneden kaçtım. Pişman değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben bi ara bütün dost dediğim insanları kaybettim hayatımın en kötü düşüncesiydi.. ve ben kaşınmıştım :P halbuki dostlar hiç bırakmıyo ya valla. Ama tabii bu benim iyi olduğum anlamına geliyo hayııııır :D hep beraber ağliyalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ağlarım yannız cidden ztn bu aralar ya ağlıorum ya uyuorum ya ders çalışıorum hepsine meilliyim 3 ünü de yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iyi yönden bak. alkole yönelmiyorsun canın sıkılınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne diye ağlıyorsunuz ben anlamadım.. hepinizi severim ben merak etmeyin =) belki bi kaç istisna yapabilirim gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sana akşam süpriz yaptı tabi sevghilin keyfi yerinde. Bizde o ihtimal bile yok be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bnm oldu lan. ama terketti. bu kadar üzülceğimi bilseydim yine de olsun derdim.Olgunlaştım.Serpildim :p her saniyesi, binlerce gözyaşı dökmeye değerdi. Olur olur... benimde olmuo :S ama umutluyum olucak inanıyorum.Kalbin temizse çıkar illa karşına bugun yarın ve ya 10 yıl sonra ama illaki çıkar =) değilse yüce rab affetsin seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ankaradasin ondan. Memur sehrinde ne suprzi ne aski anasini satiyim ya. Olsa olsa mantik evliligi yasanir orda. Ben sevgilimi alip bogaza gidemedikten istinyede kavalti camlicada nargile caddebostanda bira yaamadiktan sonra ne anadim ulan yasamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 YASATALIM ANAM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 O da var. "Caddebostan sahilde iki bira çakalım" konseptinin yokluğu olduğu sürece manita yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar