Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim neyim eksik

N-c

Öne çıkan mesajlar

ben de eskiden öyleydim, hep birisi bana etrafındaki herkesten çok değer versin isterdim. biliyomusun sanırım öyle güzel aşklar sonradan insanlara anlatılmıyo ya. eninde sonunda o aşk acısına dönüşüyo o yüzden anlatır bahseder oluyosun. öyle olucağına hiç olmasın daha iyi :P:P
Sosyal ağlarda paylaş

N-c said:
aslına bakarsan çok da lazım diil ama yine de arada koyuo lan bnm neyim eksik diorum üzülüorum filn.. ben okdr sevilcek bi insan diil miyim..

Bana da gelir arada da üzmeye değmez kandini.

Ayrıca sevgi ve değer için illa aşk gerekmez, yakın dostlarım beni sevildiğimi ve değerli olduğumu bilmem açısından gayet tatmin ediyorlar. Karşı cinsten bir dost bul en azından sevgilin yokken sevilme ihtiyacını karşılar. Her zaman karşılar gerçi de o zamanlarda depresyona girmeni önler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçkten yannız hssediorum. dostlar saolsun diemiorum.. bir iki tane varlar ve her zmn yanmda olamıolar.. yeni tanştıım insanlarla samimi olamıorum.. eskilerle de ne kdr istemesem de bi yerde yollarım ayrılıo.. bilmiorum bu aralar koyuo bana ofh
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yeni tanıştıklarımla samimi olamam. Çünkü direk dost ararım nedense. Yoğun sevgilerin adamıyım :P

Dert dinlemeyi ve anlatmayı çok severim. Gerekliyse 3 saat dert dinlerim, olabildiğince yardımcı olurum.

MSN'de sadece dertleştiğim arkadaşlarım var ya, iç yüzyüze görüşmedik de. Ama onun da tadı başka çünkü birbirimizle herşeyi konuşabiliyoruz, birşeyi anlatıyorsun. Ortak tanıdık da yok laf da çıkmaz. Samimi bir dertleşme ilişkisi yaşıyoruz. Dost önemlidir, bulmak güzeldir.

Şu anda da iyi değilim ya çok darlandım dersaneden kaçtım. Pişman değilim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bnm oldu lan. ama terketti.
bu kadar üzülceğimi bilseydim yine de olsun derdim.Olgunlaştım.Serpildim :p

her saniyesi, binlerce gözyaşı dökmeye değerdi.

Olur olur...

benimde olmuo :S
ama umutluyum olucak inanıyorum.Kalbin temizse çıkar illa karşına bugun yarın ve ya 10 yıl sonra ama illaki çıkar =) değilse yüce rab affetsin seni :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...