Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'yi kazandım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınavı kazandım oley!
öss ye girdim kazandım.
üds yi kazandım.
kpss yi kazandım geçen sene.
diyor muyuz? evet.
sınavı kaybettim ,öss yi kaybettim, kpss yi kaybettim diyor muyuz?hayır.

niye?
Mesaj tarihi:
sonra da türkçe dersi vermeye kalkıyosunuz burda ona üzülüyorum.

@Canni, sen git garbage'a. ben neyin enreye açılacağını nerde tartışılacağını iyi biliyorum.
Mesaj tarihi:
çünkü aslında kazanmak kaybetmek diye bişey yok. birileri birilerinin üstüne çıkıyo sadece. kazandım diyen neyi kazandığını bile bilmiyodur
Mesaj tarihi:
Kaybettim diyince insanın içi acıyor ağlıyor hüngür hüngür.Ama kazanamadım diyince sadece gözleri doluyor, ağlamıyor. Bu yüzden kazanamadım demek daha kolay geliyor.Bence böyle.
Mesaj tarihi:
İnsanların yüzde 90 lık bölümü başarısızlıklarına bi kılıf uydururlar çünkü hiç bi insan başarısızlığın kendi tembelliğinden veya çalışmamasından kaynaklandığını kabul etmek istemez.

Öss dışında sen sınavdan 70 alırsın ama 45 i hoca verir mesela :D
Mesaj tarihi:
ona kazanamadım demeyelim de

öss de istediğim yere giremedim. başka bir yere girdim

kpss yi kazandım ama sözleşmeli oldum kadrolu değilş

yani istediğim tam olmadı neden se hep ya ama buna da şükür
Mesaj tarihi:
bide öss sınavını kazandım denmesine kılım ben. onun açılımı zaten öğrenci seçme sınavı değilmi. Ozaman öğrenci seçme sınavı sınavını kazandım demiş olmuyo muyuz?
Mesaj tarihi:
Ego problemi olsa gerek. Yani kimse kaybettiğini kabul etmek istemiyo bu dünyada. Birşey kazandıysa kendisi süperdir uberdir imbadır ama bişey kaybettiyse kesin bi haltlar olmuştur, hoca kendisine gıcık kapmıştır notunu düşürmüştür, sınavda arkasındaki tip kokuyodur, önündeki şahıs sırayı sallıyodur, sınavdan önceki gece komşusu gürültü yapmıştır, hiçbiri olmadıysa allah kısmet etmemiştir. Kimse çıkıp ta tembellik ettim çalışmadım şu soruda salaklık yaptım şu soruda saçmaladım demez.

Cem Yılmaz ın lafımıydı tam hatırlamıyorum ama "Herkes önceki hayatında ya prensti ya prenses, ama kimse çıkıp ta ben ...... çocuğuydum demez" diye bişey vardı, bu da aynı mantık olsa gerek:P

Egoyu yenmek lazım herşeyden önce.
(Mesela bakın bana, tek haneli notlarımla ve kalan eğitim hayatımın yarısını gözetim listesinde geçireceğim gerçeğiyle nasıl da barışığım:P 8 sene hakkım var mı, var, istediğim kadar kalırım o zaman :D)
  • Yeni Oluştur...