Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'yi kazandım

Fistan

Öne çıkan mesajlar

İnsanların yüzde 90 lık bölümü başarısızlıklarına bi kılıf uydururlar çünkü hiç bi insan başarısızlığın kendi tembelliğinden veya çalışmamasından kaynaklandığını kabul etmek istemez.

Öss dışında sen sınavdan 70 alırsın ama 45 i hoca verir mesela :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ego problemi olsa gerek. Yani kimse kaybettiğini kabul etmek istemiyo bu dünyada. Birşey kazandıysa kendisi süperdir uberdir imbadır ama bişey kaybettiyse kesin bi haltlar olmuştur, hoca kendisine gıcık kapmıştır notunu düşürmüştür, sınavda arkasındaki tip kokuyodur, önündeki şahıs sırayı sallıyodur, sınavdan önceki gece komşusu gürültü yapmıştır, hiçbiri olmadıysa allah kısmet etmemiştir. Kimse çıkıp ta tembellik ettim çalışmadım şu soruda salaklık yaptım şu soruda saçmaladım demez.

Cem Yılmaz ın lafımıydı tam hatırlamıyorum ama "Herkes önceki hayatında ya prensti ya prenses, ama kimse çıkıp ta ben ...... çocuğuydum demez" diye bişey vardı, bu da aynı mantık olsa gerek:P

Egoyu yenmek lazım herşeyden önce.
(Mesela bakın bana, tek haneli notlarımla ve kalan eğitim hayatımın yarısını gözetim listesinde geçireceğim gerçeğiyle nasıl da barışığım:P 8 sene hakkım var mı, var, istediğim kadar kalırım o zaman :D)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...