Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sınavı kazandım oley! öss ye girdim kazandım. üds yi kazandım. kpss yi kazandım geçen sene. diyor muyuz? evet. sınavı kaybettim ,öss yi kaybettim, kpss yi kaybettim diyor muyuz?hayır. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 manyağız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gogogarbaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Selim'in selamı var. LiSelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Selimle dalga geçti. Banlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sonra da türkçe dersi vermeye kalkıyosunuz burda ona üzülüyorum. @Canni, sen git garbage'a. ben neyin enreye açılacağını nerde tartışılacağını iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çünkü aslında kazanmak kaybetmek diye bişey yok. birileri birilerinin üstüne çıkıyo sadece. kazandım diyen neyi kazandığını bile bilmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albatross Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Kaybettim diyince insanın içi acıyor ağlıyor hüngür hüngür.Ama kazanamadım diyince sadece gözleri doluyor, ağlamıyor. Bu yüzden kazanamadım demek daha kolay geliyor.Bence böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hayat bir sınav değil mi zaten X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bugün kazandın peki ama yarın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gayet diyorum. öss yi kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Alex'le konuştum, haberler gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 daha kaybetmedim geri dönücem mantıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 İnsanların yüzde 90 lık bölümü başarısızlıklarına bi kılıf uydururlar çünkü hiç bi insan başarısızlığın kendi tembelliğinden veya çalışmamasından kaynaklandığını kabul etmek istemez. Öss dışında sen sınavdan 70 alırsın ama 45 i hoca verir mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 senin mutluluğun başkalarının gözyaşı oldu mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ona kazanamadım demeyelim de öss de istediğim yere giremedim. başka bir yere girdim kpss yi kazandım ama sözleşmeli oldum kadrolu değilş yani istediğim tam olmadı neden se hep ya ama buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bLackcha0s said: senin mutluluğun başkalarının gözyaşı oldu mutlu musun?beni benden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fistan bu saate işin gücünmü yok abi nerden geldi aklına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu fenerbahçenin şampiyonluğu kaybettiği gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bLackcha0s said: senin mutluluğun başkalarının gözyaşı oldu mutlu musun? Bundan ote soz mu var>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bide öss sınavını kazandım denmesine kılım ben. onun açılımı zaten öğrenci seçme sınavı değilmi. Ozaman öğrenci seçme sınavı sınavını kazandım demiş olmuyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 herkes buldu kafayı... bu sınav insanları manyak yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 patide herkes girdigi sınavı kazandıgı ıcın sınavı kaybettım dıye bır topıc acılmadı sımdıye kadar ondan yaniii yok sınav kaybetsek acarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ego problemi olsa gerek. Yani kimse kaybettiğini kabul etmek istemiyo bu dünyada. Birşey kazandıysa kendisi süperdir uberdir imbadır ama bişey kaybettiyse kesin bi haltlar olmuştur, hoca kendisine gıcık kapmıştır notunu düşürmüştür, sınavda arkasındaki tip kokuyodur, önündeki şahıs sırayı sallıyodur, sınavdan önceki gece komşusu gürültü yapmıştır, hiçbiri olmadıysa allah kısmet etmemiştir. Kimse çıkıp ta tembellik ettim çalışmadım şu soruda salaklık yaptım şu soruda saçmaladım demez. Cem Yılmaz ın lafımıydı tam hatırlamıyorum ama "Herkes önceki hayatında ya prensti ya prenses, ama kimse çıkıp ta ben ...... çocuğuydum demez" diye bişey vardı, bu da aynı mantık olsa gerek:P Egoyu yenmek lazım herşeyden önce. (Mesela bakın bana, tek haneli notlarımla ve kalan eğitim hayatımın yarısını gözetim listesinde geçireceğim gerçeğiyle nasıl da barışığım:P 8 sene hakkım var mı, var, istediğim kadar kalırım o zaman :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kazanmanın tersi kaybetmek midir peki? yoksa kazanamamak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar