Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 herkes müneccim gibi sallıyor bişiler. maçlar oynandıktan sonra görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oo linderoth iyi geri dönmüş. http://www.sporx.com/euro2008/haber/111963.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kim gitsin milliyet kim gitsin anketi yapmış. hamit gitsin bile diye oy atılmış kimler merak ettim gerçekten. eski kız arkadaşlarımı acaba? gökhan zan gitsin tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Tümer Metin 4748 16,52% Emre Aşık 4231 14,72% Gökhan Zan 3219 11,20% 3ünü de bırakır, kesin mevlütü kazımı ibrahim kaşı falan gönderir fatih terim varya :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kazım tümer emre aşık gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tümer metine pembe teskere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kazım tümer'e aşık gitmeli diye okudum. Tümer Gökhan kesin de 3. yü bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kazım kazım gökhan zan üçüncü kişiyi belirleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eğer emre aşık ı gönderirse niye başta emre güngör ü almadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 2 maçla fikir değiştirmemeli terim gibi bi adam bana göre de güngör olmalı o kadroda da nese tümer askerlik ayağına kalır milli futbolculara 38 yapmışlar askerlik yaşını... kim gitsin bilmiorum da artık bi 11 belli olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yalnız Arda ile Nihat'a %1'lerde de olsa gitsin denmiş. O da güzel. Ben; Zan-Aşık-Tümer dedim Colin'den bir şekil bşi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gökhan zan gitsin diyosunuz da zaten kısacık takım kornerler penaltı gibi olucak uzunları gönderince .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 BulletRide said: Ben; Zan-Aşık-Tümer dedim Colin'den bir şekil bşi bekliyorum. abi zaten stoper yok 2sini de yolladın naptın biri cezalı olsa kim oynicak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 BulletRide said: Yalnız Arda ile Nihat'a %1'lerde de olsa gitsin denmiş. O da güzel. Ben; Zan-Aşık-Tümer dedim Colin'den bir şekil bşi bekliyorum.Benim de gönlümden geçen buydu ama 2 stoper yollamak saçma geldi. Kazım gitmez yahu tek başına maçı değiştirme kapasitesi olan bir adam. Bu tip bir adamı yollayacağını sanmıyorum. Tam bir 12. adam kendisi dakika 60-70 gibi girip takımı hareketlendiriyor. 3. Adam olarak belki bir forvetten vazgeçer diye düşünüyorum. Mevlüt olabilir mi? Belki Topal-Ayhan ikilisinden biri? Hiçbirinin gitmesini istemiyorum ama Terim'in kararı bu yönde olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 manyadı bu adam ibrahim kaş halil altıntop yıldıray giden oyuncular. napıyor lan bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yıldıray halil ve ibrahim kaş gitmiş takımdan. ibrahim kaşa birşey diyemem ama yıldıray ve halil için arkadaş harbiden yazıklar olsun fatih terime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yildiray ' i yedek kalmasini istemedigim icin kadrodan cikardim. skadjasdhkjasdhkasjdhaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şu forumda bile ortak bir adam seçemedik sonuçta kimi gönderse bazıları mutsuz olacaktı bekleyip görmek lazım Fatih Terim boş adam değil kafasındakileri fln maçlar sırasında görecez. sonuçta düşündüğü taktiğe göre adam gönderdi, kimse seçim yapmak istemez buradan oturup konuşması kolay onu gönder bunu gönder diye kimse bize hesap sormicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Hamit sinirlenmiştir baya onuda etkiliycek bu olay. edit: NTV'de canlı yayında şu an Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 MrLevie said: manyadı bu adam ibrahim kaş halil altıntop yıldıray giden oyuncular. napıyor lan bu adam? inanamadım bende. şaka mı bu. halil gönderilir mi ya iyice çıldırdı. sabah halil'in raportajını dinlemiştim yazık oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 - Volkan Demirel (Fenerbahçe) - Rüştü Reçber (Beşiktaş) - Tolga Zengin (Trabzonspor) - Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) - Gökhan Zan (Beşiktaş) - Emre Aşık (Ankaraspor) - Servet Çetin (Galatasaray) - Hakan Kadir Balta (Galatasaray) - Uğur Boral (Fenerbahçe) - Emre Güngör (Galatasaray) - Mehmet Aurelio (Fenerbahçe) - Mehmet Topal (Galatasaray) - Emre Belözoğlu (Newcastle United) - Tümer Metin (Larissa) - Hamit Altıntop (Bayern Münih) - Ayhan Akman (Galatasaray) - Arda Turan (Galatasaray) - Tuncay Şanlı (Middlesbrough) - Kazım Kazım (Fenerbahçe) - Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan) - Nihat Kahveci (Villarreal) - Semih Şentürk (Fenerbahçe) - Mevlüt Erdinç (Sochaux) Evet EURO 2008 kadromuz bu. Bakalım nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bir insanın halil ve yıldırayı çıkarması için aptal olması lazım. Zaten aptallığını kanıtlamıştı şimdi iyice pekiştirdi. Uzun boylu forvet yok Halil'den başka Halil'i kadrodan çıkarıyor inanılır gibi değil. Birde çok az forvet var. Yıldıray gibi adam nasıl çıkar bu kadrodan inanamıyorum hala. Aptal birşey biliğini sanıyor ama o futboldan anlıyorsa ben insan değilim. Böyle bir aptalı milli takımın başına getirende hata. Marjinal kararlar alıp ben çok biliyorum havası yaratmaktan başka hiçbir şey yapamayan biri bu adam ya. Hüsran olacak Euro 2008 terim sayesinde. Tek forvet Nihat oynasın iyice gülelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ibrahim kaş zaten gidecekti. yıldıray'ın gitmesine de hiç şaşırmadım. orta sahada ihtiyacımız olan bi adam değil. herkesin aksine iyi bi orta saha oyuncusu oldugunu bugune kadar hiç düşünmedim, hala da düşünmüyorum. halil konusunda yanlıs yapmıs bana gore. tek forvetle oynasak nihat bişey yapamayacak. semih desen milli takımla 3 bilemedim 5 maça çıkmış daha. mevlük kimdir nedir, tam bir kapalı kutu. gökdeniz de forvet değil. o zaman tek care ilerde tuncay. ben olsam soyle kadro dizerdim, su anki oyunculara gore. volkan sabri gokhan servet hakan hamit aurello mehmet/emre arda nihat tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yani şu tümer gideceğine yıldıray gitti ya ne diyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 semih denen adamı severim filan ama yani adam ilk 11 başladığı hiç bir maçta bişey yapamadı. anca kezmanın yorduğu defansa gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Pallando said: bir insanın halil ve yıldırayı çıkarması için aptal olması lazım. Zaten aptallığını kanıtlamıştı şimdi iyice pekiştirdi. Uzun boylu forvet yok Halil'den başka Halil'i kadrodan çıkarıyor inanılır gibi değil. Birde çok az forvet var. Yıldıray gibi adam nasıl çıkar bu kadrodan inanamıyorum hala. Aptal birşey biliğini sanıyor ama o futboldan anlıyorsa ben insan değilim. Böyle bir aptalı milli takımın başına getirende hata. Marjinal kararlar alıp ben çok biliyorum havası yaratmaktan başka hiçbir şey yapamayan biri bu adam ya. Hüsran olacak Euro 2008 terim sayesinde. Tek forvet Nihat oynasın iyice gülelim bari.Ben daha çok bu yoruma güldüm ahah =) Fatih Terim dediğin adam daha ne yapsın kendini kanıtlamak için? Ben de oyuncu tercihlerini yanlış buldum da bu kadar cüretkar davranmadım bir bildiği vardır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar