Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sezon bitti artık. euro2008 başlıyor. gs-fb-bjk kavgasına dönüşmeyen sadece milli takımı kapsayan topic olması dileğiyle.. aday kadro: Euro 2008 hazırlıklarında yer alacak A Milli Takım aday kadrosu herkesten önce MARATON.COM.TR'de!.. Fatih Terim ve kurmaylarının belirlediği A Milli Takım'ın aday kadrosunda, MARATON.COM.TR'de de daha önce yer aldığı gibi Hakan Şükür yok!.. Ancak Terim'in tek sürprizi tecrübeli golcü değil. Attığı gollerle Sivasspor'u sırtlayan Mehmet Yıldız ve Kayserispor'un transferde en çok konuşulan isimleri Gökhan Ünal, Mehmet Topuz kadroda yer almıyor. Kadroda yer alan sürpriz isim ise Sochaux forması giyen genç golcü Mevlüt!.. İşte 26 futbolcudan oluşan aday kadro: KALECİLER: Rüştü, Volkan Demirel, Tolga Zengin SAVUNMA: Emre Aşık, Gökhan Zan, Servet, İbrahim Kaş, Sabri, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Hakan Balta ORTA SAHA: Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer, Yıldıray, Hamit, Ayhan, Arda, Tuncay, Kazım FORVET: Gökdeniz, Nihat, Halil, Semih, Mevlüt turnuvada sanırım 6 veya 7 haziranda başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Türkiye - Portekiz 7 Haziran 2008 ilk maçımız. Ben onu bunu bilmemde Portekizin orta sahası Deco Nani C.Ronaldo Quaresma tanrı yardımcımız olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eternal said: Türkiye - Portekiz 7 Haziran 2008 ilk maçımız. Ben onu bunu bilmemde Portekizin orta sahası Deco Nani C.Ronaldo Quaresma tanrı yardımcımız olsun.. böyle 4 lü çıkartırlarsa perişan olurlar. mutlaka 1 veya 2 defasif oyuncu oynatıp birini forvete atarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hoca naptın ya tolga zengin kazım kazım semih emre aşık mevlüt gibi adamlar nası iş ya emre güngör ümit karan memo topuz gibi adamlar dururken hadi karana hep kıl fatih terim ama off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eternal said: Türkiye - Portekiz 7 Haziran 2008 ilk maçımız. Ben onu bunu bilmemde Portekizin orta sahası Deco Nani C.Ronaldo Quaresma tanrı yardımcımız olsun.. lol walla kusra bakma burda allah bile yardımcı olamaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 tamam, galatasaray'ın oyuncuları çok iyi değil belki ama. topal, güngör, hatta ümit karan. bunlar olmalıydı bence. yazık = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 süper bir takım değil portekiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 emre,topal bence de olmalıydı ama bence bu kadro da kötü değil, iyi bir aday kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Lancelion said: tamam, galatasaray'ın oyuncuları çok iyi değil belki ama. topal, güngör, hatta ümit karan. bunlar olmalıydı bence. yazık = mehmet topal var zaten. ama emre aşık yerine emre güngör mevlüt yerine ümit olmalıydı. ayrıca tolga zengin den daha çok hak ediyor aykut orada olmayı. emre güngör bu performansla milli takıma girmiyorsa... emre, tümer, kazım ne alaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 haa ayrıca bu sezon yanlış bilmiyorsam 13 gol 13 asist yapan mehmet yıldız çağırılabilirdi. mehmet topuz çağırılabilirdi. gökhan ünalın çağrılmaması da isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 mehmet yıldızla felan bu iş olmazda adam güreşçi gibi düz koşusu bile bi garip ona gelene şu kadroda bi nihat var güvenilicek forvet artık halilden felan bişiler beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bence forvet olarak aday kadrodaki kişiler mükemmel seçim gerçekten yerinde olmuş ama defansa emre gerekliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 defansa gereken birisi yok yahu avrupanın en iyilerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Luinir said: Eternal said: Türkiye - Portekiz 7 Haziran 2008 ilk maçımız. Ben onu bunu bilmemde Portekizin orta sahası Deco Nani C.Ronaldo Quaresma tanrı yardımcımız olsun.. böyle 4 lü çıkartırlarsa perişan olurlar. mutlaka 1 veya 2 defasif oyuncu oynatıp birini forvete atarlar herhalde.O dörtlü bizi dayaktan gebertmesse adam degilim ben =) rahat ol sen.. En iyi savunma hücümdür der Portekiz yıllar yıllı.. İtalya Yunanistan mı bu ben arkaya defansıf adam koyayım dicek. Adamların defans önüne koyması muhtemel adamları bile Maniche daha ne diyim.. Ferreira ve Carvalho defansları.. Portekiz o kadar güçlü bir takım degil diyen biri varsa Bu takım en az yarı final diyorum bende.. Görüşelim yaz sonu =) edit : yazım hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben süper bir takım değil demiştim yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sabri, gokhan zan, ibrahim kaş.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 portekiz çok feci bi takım isimleri yan yana koyunca ama bide ingilteredeki isimleri yan yana koyun ama turnuvaya bile katılamıo onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kaleci babsörlerin arasında aykut olmaması da kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Çok saçma bir kadro olmuş açıkçası. Şu anda lig sonu performanslarına göre bakıldığında, sanırım şöyle bir kadro en doğrusu olacak benim gözümde.: Volkan GökhanGönül - Servet - GökhanZan - HakanBalta Gökdeniz - Aurelio - Emre - Arda Nihat - Halil Altıntop Daha kritik maçlarda Halili çıkartıp tek forvet olarak Nihat oynatabilir Yıldırayı da ortaya katabiliriz, ya da direk Nihatı sağ kanada kaydırır forvet arkası Gökdeniz. Yedekler: Rüştü Emre Güngör Hamit Altıntop Sabri Ayhan Akman Yıldıray Ümit Karan Böyle 18 kişi etti, 23'e tamamlamak gerekiyor esas turnuva için, kalan 5 kişi de; Aykut Mehmet Topal Tümer Tuncay Uğur Boral. Tabii taktiğe, rakibe ve oyun stiline göre o anki 11 ve 18 değişebilir. Kısaca şöyle yazabilirim kendi ideal 23 kişilik kadromu: Kaleciler: Volkan, Rüştü, Aykut Savunma: Servet, Emre Güngör, Gökhan Zan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Uğur Boral, Sabri Orta Saha: Gökdeniz, Aurelio, Emre, Hamit, Arda, Tümer, Tuncay, Mehmet Topal, Ayhan Forvet: Nihat, Halil Altıntop, Tuncay, Ümit Karan Hem sezon içinde çok iyi performans göstermiş olmalarına hem de oyuncuların çok yönlü olmalarına dikkat ettim. Böylece her türlü taktik varyasyona uyan oyuncu olacak elde, sakatlık ya da kötü performans durumunda birbirinin yerini alabilecekler. Hamit hem sağ bek, hem kanat hem ortasaha, Tuncay sol kanat, forvet arkası, gerekirse forvet, Nihat forvet-sağ kanat-forvet arkası, Arda sağ-sol-orta, Ayhan hem ileri hem geride orta saha, Sabri sağ bek-kanat vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ümit karanın alınmaması cidden olmamış mevlut ii bi adam olabilir hiç bi bilgim yok onla ilgili ama umit ten ii olamayacaını dusunuorm ayrıca ibrahim kaş nedir ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ümit karan sanırım 1-2 hafta önce bir röpartajda zaten açık ve net olarak; "terim beni asla almaz" demişti. bir olayları var belliki ama yani komik. bu arada tolga yerine aykut, ibrahim kaş yerinede emre güngör olmalıydı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu kadroda fazla adam var. eksilicek kadro. 23'e düşücek. bence de kötü olmuş kadro. kazım ne ki? neyse o çıkarılır. bu arada çek cumhuriyetininde kadrosunda rosicky yok. sakatlığı nedeniyle. ayrıca portekiz lictensteinla yaptığı 2 maçın birinde berabere diğerinde son dakka golü ile güldü. biz de portekize ters geliriz belki dlkasd bence serdar özkan da kadroda olmalıydı. ibrahim toraman yok ama gökhan zan var. çok başarısız bu tercih. topa vururken sakatlanıcak gökhan gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 saçma sapan adamlar girmiş yine milli takıma ya. tolga zengin, emre aşık, sabri, tümer, ayhan, kazım, mevlüt erdinç bu adamların hiç biri alınmamalı yerlerine oynicak çok daha iyi adamlar varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Orta saha ve forvet fena değil aslında.Savunmada Gökhan G. dışında pek güven vermiyor bana.Özellikle savunmanın göbeği ama başka adam yok zaten.Yurt dışında oynayanlardan ise en formda olanı Nihat.Bu takımın sahadaki lideri Nihat olmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar