GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Publisher: Codemasters Developer: Deep Red Games Category: Simulation Release Dates N Amer - 06/05/2007 Official Game Website Description Each episode in Hospital Tycoon explores a plot involving certain members of the hospital’s staff and some very interesting patients, while at the same time challenging players to find cures for bizarre new illnesses. Diseases range from the everyday Explosive Sneezing – where a simple sneeze can launch the unfortunate patient several feet into the air, to the more rare Monkey Nuts – where patients sprout fur, climb furniture and favor bananas over everyday person food. Hospital Tycoon staff members have rich behaviors that players can nurture and influence throughout the game. Gamers may choose to encourage a friendship or a falling-out of sorts, and can train staff to improve their skill levels. Players will also be challenged to manage and maintain each hospital, creating dedicated areas to support additional medical needs, including surgery, diagnosis, physiotherapy and more. As more patients are cured, the more players can expand their medical empire and attract new, and even more interesting patients. However, as the hospital becomes busier, players will have to be on the lookout for the spread of infectious conditions or they’ll soon have an epidemic running riot throughout the facility. Features You decide who to hire and fire with 60 different characters to manage. Watch the medical drama unfold as nurses, doctors and patients learn to like, hate and even fall in love with one another. Four different hospital locations to expand, customize and upgrade. Easy to learn gameplay coupled with a multitude of challenging game modes to try. All the latest equipment is available to treat hilarious diseases such as Monkey Nuts and Explosive Sneezing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 öeh. çocukluğum gözümün önünden geçti bir an. hospital oynardım hep. sonra seviye atladık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 # Very derivative # Sims-like characteristics underdeveloped and out of place # Simplistic gameplay spells everything out for you # Repetitive Sims-like dialogue is maddening. demiş gamespot ve 10 üzerinden 4 vermiş. İyi bir tycoon oyunu çıksın da oyun kampına gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aslında benim aradıgım " Theme Hospital " nereden baksan 7-8 senelik oyun belkide daha fazla ama çook hoştu yaw onun full'ünü bulamıyorum her yerde demosu war cdsi oln warsa alırım walla o derece canım çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben de işte hep bunu oynuyordum =) abim almıştı bana hediye sonrada başından kalkmadığım için aldığına pişman olmuştu. ahhaha. cd sini bulsam gene oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o kaddar bariz rip-off ki ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Hem de nasıl. Geçen ay Theme Hospital çekmişti canım. Eski CD'lerden bulup oynamıştım biraz. Mükemmel bir oyun yahu. Theme Hospital oynamamış Theme oyunu hastaları varsa kesin oynasın. Grafikler hala çekilebilir düzeyde ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 mirage sen nerede oturuyon evini basip cd'yi alsam mı napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 allah aşkına bir firma da iyi tycoon oyunu yapmaz mı? en son capitalism oynadım sanırım iyi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mirage said: Grafikler hala çekilebilir düzeyde ayrıca. Çok fena taş attı yanlız :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu arada bu oyunun orjinal boyutu ne kadar? bir tane buldum 233 mb'lık bi dosya acaba bu demo mu yoksa full'ünü eğer elinde full'ü olan warsa bakabilir mi ? "7-8 yıl önce çıkan ama hala zevkle oynayıp hoşca vakit geçirebileceğiniz bir oyun. Orjinalinden imajlayıp upload ettim. Sadece 233 MB. Tycoon tarzı oyunları seviyorsanız ve nostalji yapmak isterseniz kaçırmayın. " Part1 = http://rapidshare.com/files/52405874/Theme_Hospital_GAMEHUNTER_Upload.part1.rar Part 2 = http://rs90.rapidshare.com/files/52483963/Theme_Hospital_GAMEHUNTER_Upload.part2.rar Part 3 = http://rapidshare.com/files/52497522/Theme_Hospital_GAMEHUNTER_Upload.part3.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Benim hatırladığım kadarıyla o kadar bile yoktu. 100-200MB arası bir şeydi sanki (sıkıştırılmış hali). Almanya'ya gelirsen beklerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Abandonware oldu mu bu linkleri koymuşuz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 elbette her yerde war artık bunun linkleri biraz daha araştırma yaptımda büyük siteler bile vermiş linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 O zaman bende indiriyim. XP de deniyen varmi ? Çalışıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 walla kimisi vistada bile çalıstırmış.. xp'dede çalışır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 XP'de de Vista'da da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 vista da oynuyorum ben torrentten çektim çok zevkli bu theme hospital hile yapınca the hospital manager is a cheater please don't vomit on the corridors. lan açıp oynayayım oyun arıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 PS'de acaip oynuyodum bi aralar. Depremli bölümlere kadar geçtim, o sıralarda da depremden yeni cıkmıstık izmitte. Korku falan değil de sinirlerim bozuluyodu oyunda da olunca. Ama simdi rahat oynarım herelde, cok tatlı oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 OOOBaaaaaaaa! çektim hepsini yükledim Demon tools ile ve girdim oyuna gözlerim yaşardı artık oynarım sabaha kadar :D normal cd'bu full çekebilrsiniz gönül rahatlyıglaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 arcane said: # Very derivative # Sims-like characteristics underdeveloped and out of place # Simplistic gameplay spells everything out for you # Repetitive Sims-like dialogue is maddening. demiş gamespot ve 10 üzerinden 4 vermiş. İyi bir tycoon oyunu çıksın da oyun kampına gireyim. Evet aynen de öyle oyundu. Birkaç ay önce oynamıştım. Oynarken midem bulanmış, sıkılıp silmiştim sonra da. Sözde böyle House dizisi gibi, Grey Anatomy dizisi gibi soap opera tadı vermeye çalışmışlar ama olmamış. Ayrıca çok fazla Theme Hospital özentiliği yapmaya çalışmış, onu da becerememişler. En siniri elbette Sims gibi vıdı vıdı ötüp duran insalar. Aaah ahh... Nerde "Patients are asked not to die in the corridors" diyen resepsiyon. said: -Deep Thought is from Douglas Adams' The Hitchhiker's --Guide to the Galaxy. -HAL is from Arthur C. Clarke's 2001: A Space Odyssey. -Holly is the computer in the British sitcom Red Dwarf. -Multivac is from a number of Isaac Asimov's works. -Zen and Orac are both from the BBC television series Blake's 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 - Bir oyun için iyi bir nedeniniz olmadan ( ör: spoiler başlığı, multiplayer başlığı, turnuvalar) birden fazla başlık açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar