NoS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 İnanamıyorum ya hadi şampiyonluğu kaçır fb bişey demiyoruz ama babalar gibi oynamış olan sivasın hakkını niye alırsın elinden bea ayıp değil mi bi defa bi s..e yara ya Not:Fbliyim ama sivas için aşırı derecede üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 trabzonda aradan tur attı eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 NoS said: İnanamıyorum ya hadi şampiyonluğu kaçır fb bişey demiyoruz ama babalar gibi oynamış olan sivasın hakkını niye alırsın elinden bea ayıp değil mi bi defa bi s..e yara ya Not:Fbliyim ama sivas için aşırı derecede üzüldüm. Sivasın hakkı elinden alındı Beşiktaş ın bu sezon hakkı hiç elinden alınmadı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quadrophenia said: Sivasın hakkı elinden alındı Beşiktaş ın bu sezon hakkı hiç elinden alınmadı yani? Beşiktaş'ın bu sezon ne zaman hakkı alındı elinden? Başkanının paça kurtarmak için uydurduğu bir masal gibi geldi bana o. Şampiyonluğa oynayacak Beşiktaş'ın önce yönetiminin değişmesi ardından da kadroda revizyon yapılması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tsnin nefreti eski bir nefret. zamanında şampiyonluğu trabzonun elinden almıştı fener. 1-0 ts öndeyken hem de. o günden bu yane fb formasıyla trabzona halk içine inilmez,kesin olay olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 malik said: tsnin nefreti eski bir nefret. zamanında şampiyonluğu trabzonun elinden almıştı fener. 1-0 ts öndeyken hem de. o günden bu yane fb formasıyla trabzona halk içine inilmez,kesin olay olur . affederler belki artık lazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok ya, can cıkar huy cıkmaz ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sakamisin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 adam boş kaleye gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar