CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 oşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 noluyor lan burda? (lan? lan derken?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hepinize coşkun saldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: Anerchy şimdi konuş adet yerini bulsun Fistan ayıps yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 köpekler bu konuya yazmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 slickers said: köpekler bu konuya yazmasın lütfen Ercan Taner süper şut ve gol der ...Cine5 zamanı çok kullanırdı bu öbeği o zamandan aklımda kalmıi çocukluk anıları naparsın...Moderatörlerin görmesi dileğiyle. Terbiyesiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Bullet benim göremedigim bi modluk falan mı var sende? Şikayet edecekseniz bi mesajı ayar verme derdine tasasına düşmeyin edin geçin. Yeter yaw iyice beyaz pati oldu çıktı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 la ne ayarı ne derdi ne tasası.. Adam resmen sana kemik atan mı var demiş. Ayıps demiş. Doğru demiş. Ayıp tabi lan. * Hoy loy loy.. * FB berabere kalır gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Şampiyon fENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 0-7 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oftaş seyirci bile götürmüyo süper satmışlar maçı helal 8 tane atar gs fener 2-1 yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ciddi mi söylüyosun bunu ? oftaşsporun taraftarı yok, ankaradaki maçlarını bomboş oynuyor, bir de olmayan taraftarı istanbula getircekler he. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fistan, xo, slickers, anerchy, 3 er gün uzaklaştırıldı. biraz ciddi olun bu ne ? garbage değil burası. gb oftaş sonuçta istese o yeri alıp, gs'nin taraftar sayısını azaltabilirdi. ama yapmadı. sonuçta o biletleri alıp fb taraftarlarına da satabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Of yazık olmuş, ligde zirve heyecanı yaşayıp, 1k mesaj atamayacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fizban said: fistan, xo, slickers, anerchy, 3 er gün uzaklaştırıldı. biraz ciddi olun bu ne ? garbage değil burası. gb oftaş sonuçta istese o yeri alıp, gs'nin taraftar sayısını azaltabilirdi. ama yapmadı. sonuçta o biletleri alıp fb taraftarlarına da satabilir yani. fb taraftarına niye satsın takımın adı oftaş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 trabzon nesi ile feneri zorlucak ki? fener asılırsa azcık maçı alıp diğer maçın sonucunu beklicek. bjk haline oturup ağlasın bu hallere nasıl düştük diye. demirörende s....r olup gitsin zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 belli olmaz arkadaş o, biz ne takımlar gördük feneri zorlayan bknz : GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Smoke said: Bullet benim göremedigim bi modluk falan mı var sende? Şikayet edecekseniz bi mesajı ayar verme derdine tasasına düşmeyin edin geçin. Yeter yaw iyice beyaz pati oldu çıktı herkes. Beyaz pati olayı değil derdim terbiye,geyiği heryerde yaparız.Ama terbiyesizlik ile geyiğin arasındaki çizgiyi bilmeli herkes.Mod değilim ama kullandığım,sevdiğim bir forunm uyardım arkadaş da banlanmış. Mutluyum,ayar falan da vermedim.Relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Beşiktaş 3-0 yaptı oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Colin kotu kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 of ben dedim abi 1-0 trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ts 1-0 önde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu onur neymiş arkadaş yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fenerbahçenin şampiyonluk yatttara al işte yarının manşeti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar