Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Trabzonspor - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slickers said:
köpekler bu konuya yazmasın lütfen

Ercan Taner süper şut ve gol der ...Cine5 zamanı çok kullanırdı bu öbeği o zamandan aklımda kalmıi çocukluk anıları naparsın...Moderatörlerin görmesi dileğiyle.

Terbiyesiz adam
Mesaj tarihi:
Bullet benim göremedigim bi modluk falan mı var sende?
Şikayet edecekseniz bi mesajı ayar verme derdine tasasına düşmeyin edin geçin. Yeter yaw iyice beyaz pati oldu çıktı herkes.
Mesaj tarihi:
la ne ayarı ne derdi ne tasası..

Adam resmen sana kemik atan mı var demiş. Ayıps demiş. Doğru demiş. Ayıp tabi lan.

* Hoy loy loy.. *

FB berabere kalır gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
fistan, xo, slickers, anerchy, 3 er gün uzaklaştırıldı. biraz ciddi olun bu ne ? garbage değil burası.

gb oftaş sonuçta istese o yeri alıp, gs'nin taraftar sayısını azaltabilirdi. ama yapmadı. sonuçta o biletleri alıp fb taraftarlarına da satabilir yani.
Mesaj tarihi:
fizban said:
fistan, xo, slickers, anerchy, 3 er gün uzaklaştırıldı. biraz ciddi olun bu ne ? garbage değil burası.

gb oftaş sonuçta istese o yeri alıp, gs'nin taraftar sayısını azaltabilirdi. ama yapmadı. sonuçta o biletleri alıp fb taraftarlarına da satabilir yani.

fb taraftarına niye satsın takımın adı oftaş. :P
Mesaj tarihi:
trabzon nesi ile feneri zorlucak ki? fener asılırsa azcık maçı alıp diğer maçın sonucunu beklicek. bjk haline oturup ağlasın bu hallere nasıl düştük diye. demirörende s....r olup gitsin zahmet olmazsa.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
Bullet benim göremedigim bi modluk falan mı var sende?
Şikayet edecekseniz bi mesajı ayar verme derdine tasasına düşmeyin edin geçin. Yeter yaw iyice beyaz pati oldu çıktı herkes.

Beyaz pati olayı değil derdim terbiye,geyiği heryerde yaparız.Ama terbiyesizlik ile geyiğin arasındaki çizgiyi bilmeli herkes.Mod değilim ama kullandığım,sevdiğim bir forunm uyardım arkadaş da banlanmış.
Mutluyum,ayar falan da vermedim.Relax
  • Yeni Oluştur...