Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizden nefret ediyoruz!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Werewolf said:
Örtmenim 2 puanı nerden kırdınız yhaaaa?

anadolu lisesinde okuduğuma lanet ediorum sırf bu yüzden. hayatımın 3 senesi böle insanların arasında geçti
Mesaj tarihi:
abi adam gelmiş burda siyasi yarih sınavım kötü geçti 90 aldım diyor ya.

sosyolojik kurmalar kötü geçti;85...

sıkacaksın gırtlağını hemen imha edeceksinki bulaştırmasın.

Katli vacip.
Mesaj tarihi:
Saeros said:
bi de "iyi geçti baya yav" diyip 25 alanlar var. onlara da yaslanıcak bir omuz verilsin, ağlasınlar :<

arkadaşın biri gayet kazık olan bir matematik sınavından sonra "ooo süper geçti benim en az 85 alırım" diyip 17 almıştı onu hatırladım bi an
ahahaha
Mesaj tarihi:
Anerchy said:
Werewolf said:
Örtmenim 2 puanı nerden kırdınız yhaaaa?

anadolu lisesinde okuduğuma lanet ediorum sırf bu yüzden. hayatımın 3 senesi böle insanların arasında geçti

özel lisede de var.

edebiyatçıyla 97 olan notunu 100 yapmak uğruna kavgaya girişen vardı. okul 1. si oldu sonra , gz dedim gittim.
Mesaj tarihi:
lam bunları ve de not vermeyenleri dövmek lazım. yada şeriattan türettiğin tembelliyat kanunlarına göre ellerini keselim daha güzel olur.. derken ben bu sene ilk defa 20-25 beklediğin sınavdan 52aldım
|:(
bilmem kaç yüz yıllık öğrencilik hayatımda ilk olduğu için münferit olaydır diyorum, not isteyene not veriyorum, emniyet kemerimi bağlıyorum..

kopyamda açık, notlarımda
Mesaj tarihi:
Fistan said:
boş kagıt verip hocaya 80 lazım diyip alanlara ne demeli :D
ben yapmıştım sene sonunda geçirmişti beni gerçi ders müzikti :S (müziktende yazılımı olunurmuş derseniz evet olduk ve 10 aldim :D)
  • Yeni Oluştur...