TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sınavım Kötü Geçti Ayağına Yatıp Yüksek Not Alanlara Hapis Cezası Verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 asalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kitleler tarafından parmakla gösterilip, alay edilsinler. adilane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 95 ALDI HERİF MATEMATİKTEN YA DOKSAN BEŞ UMUT ALLAH BELANI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kızlar çok yapar bunu amk. ağlarlar ağlarlar 95 alırlar sonra >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ahaha bende yapardım ve süper zevkli :D fizikten paso çakarım 90ları :D herkes dökülürdü sınavımda bok gibi geçti derdim nuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bi de "iyi geçti baya yav" diyip 25 alanlar var. onlara da yaslanıcak bir omuz verilsin, ağlasınlar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 evet ya böyledir neden se bunlar. orada sen alamazsın 92 leri o adam kaçırdığı bir soruya yanar ve mutsuzdur 92 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Örtmenim 2 puanı nerden kırdınız yhaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ağlarlar bide onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Saeros said: bi de "iyi geçti baya yav" diyip 25 alanlar var. onlara da yaslanıcak bir omuz verilsin, ağlasınlar :<Birbirimize yaslayıp ağlayalım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sae iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben de lisedeyken nefret ederdim bu tür canlılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben 45 falan alırım diyosam hep 55~70 alıyorum iyi geçti dersem, diyebilirsem de max 50 geliyo. çok feci bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Werewolf said: Örtmenim 2 puanı nerden kırdınız yhaaaa? anadolu lisesinde okuduğuma lanet ediorum sırf bu yüzden. hayatımın 3 senesi böle insanların arasında geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 abi adam gelmiş burda siyasi yarih sınavım kötü geçti 90 aldım diyor ya. sosyolojik kurmalar kötü geçti;85... sıkacaksın gırtlağını hemen imha edeceksinki bulaştırmasın. Katli vacip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Oha lan tüm pati kin beslemişiz bu tür insanlara. Ben devlet lideri olsam gençlerin bu zaafını kullanarak dünyayı fethederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Saeros said: bi de "iyi geçti baya yav" diyip 25 alanlar var. onlara da yaslanıcak bir omuz verilsin, ağlasınlar :< arkadaşın biri gayet kazık olan bir matematik sınavından sonra "ooo süper geçti benim en az 85 alırım" diyip 17 almıştı onu hatırladım bi an ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Anerchy said: Werewolf said: Örtmenim 2 puanı nerden kırdınız yhaaaa? anadolu lisesinde okuduğuma lanet ediorum sırf bu yüzden. hayatımın 3 senesi böle insanların arasında geçti özel lisede de var. edebiyatçıyla 97 olan notunu 100 yapmak uğruna kavgaya girişen vardı. okul 1. si oldu sonra , gz dedim gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 mesaj attım ama postlamadı be : edit : typo, gelmiş hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 lam bunları ve de not vermeyenleri dövmek lazım. yada şeriattan türettiğin tembelliyat kanunlarına göre ellerini keselim daha güzel olur.. derken ben bu sene ilk defa 20-25 beklediğin sınavdan 52aldım |:( bilmem kaç yüz yıllık öğrencilik hayatımda ilk olduğu için münferit olaydır diyorum, not isteyene not veriyorum, emniyet kemerimi bağlıyorum.. kopyamda açık, notlarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 boş kagıt verip hocaya 80 lazım diyip alanlara ne demeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o da ayıp artık be sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: boş kagıt verip hocaya 80 lazım diyip alanlara ne demeli :Dben yapmıştım sene sonunda geçirmişti beni gerçi ders müzikti :S (müziktende yazılımı olunurmuş derseniz evet olduk ve 10 aldim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar