Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gemimi şöyle fitledim konusu

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Diğer konu amacını aşmış fitting konusu haline gelmis gibi geldi. Her eve forumu gibi bizim de bi fitting konumuz olsun.

Ben de koyayım son iki hurricane fitimi. Yorum alayım

1

2

Ben şahsen ilkini tercih ediyorum resistanceları daha dengeli olduğu için. Ama ikincisininse görüldüğü üzere 20 dpslik bi farkı var ama aynı zamanda da efektif olmasa da +5000 armor hpsi var. Bu +dpsi 180mm liklerle de yaptığım için tracking speed konusunda dabariz bir üstünlük var
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.versiyonda exp hardener yerine bi gyro daha dusunurum %80 ihtimalle exp dmg yemem diyerekten ama dronelari patlatmakta weblesen bile çok zorlanıyorsun 425lerle hatta noslar yerine 220mm galium +heavy assault kullansan dps nası olur acaba

ama solo gezerken kapışacağın kişileri genelde önceden görebildiğin için minmatar gemilerinden ve gallente kullan benden yaşlı kişilere pek bulaşmam böle bi fitle

ps:bide eklemeyi unuttum, ya cidden oyunda domination emp kullanıyor musun? pahalı geldi bana biraz fiyatlari emp m le devame diorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

t2 med ac ye gecince barrage m'ede geciceksiniz o zaman işte cidden dps'inizde fark olucak.

Projectile turretların düşük optimalı ama yüksek falloff'u vardır yanı combatın buyuk kısmını veya hepsini falloffda gecirirsiniz. durum bu olunca aslında efektif dps'iniz oradaki rakamın altına ooluyo cünki falloff'a düştükce dmg'ınız ve hit oranınızda düşüyor. Barrage m ise raw dps olarak standart emp den farklı olmamasına rağmen falloff bonusu sayesinde efektif dps'inizi coşturuyo.

YAŞASIN FALLOFF YAŞASIN WEBRANGEIN DIŞINDAN SMALL AUTOCANNONLA DPS YAPMAK!
Sosyal ağlarda paylaş

cok minmatar gemileri hakkinda bir bilgim olmadigindan birsey soyleyemeyecegim : )

buyrunuz bu da benim emektar myrm

a- bos med slot'a tracking disruptor + range script yerlestiriyoruz (-%40'a yakın menzil aliyor)

b-hull upgrades V'e 3-4 gun kaldi o bitince t2'lere gececegiz, daha kutlu mutlu olacagiz.

c-onu takiben 5 gun icersinde t2 small hybrid'lere gececegim

daha sonra ne calisirim emin degilim aslinda.. t2 sentry mi yoksa t2 heavy mi ? Sentryler, smart bomb'a karsi nispeten iyi oluyor; ozellikle sirf blaster giden bir gemi icin de; pek hos bir menzil sagliyorlar (75km)

genelde gemide, 2 sentry, 5 light, 5 med, 1 web drone tasiyorum.

gibi gibi, fikirlere onerilere acigim

Sosyal ağlarda paylaş

[Hurricane, nano]

Nanofiber Internal Structure II
Overdrive Injector System II
Inertia Stabilizers II
Damage Control II

Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
10MN MicroWarpdrive II
Warp Disruptor II

220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M
'Arbalest' Heavy Missile Launcher, Caldari Navy Scourge Heavy Missile

Warrior II x5

Burada amaç mümkün olduğunda sağlam bir buffer ile speed tank yaparak senden daha büyük ve trackingi daha düşük gemileri avlamak.Missile boatlar yanlız, çıtır çıtır yiyebilir bu setupu(eğer adam tamamen noob değilse).Öyle olsa bile kaçabilirsin ondan daha hızlı olduğundan dolayı

[Hurricane, dps]
Damage Control II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Energized Adaptive Nano Membrane II
Medium Armor Repairer II
Medium Armor Repairer II

Warp Disruptor II
Stasis Webifier II
10MN Afterburner II
Medium Capacitor Booster II, Cap Booster 400

425mm AutoCannon II, Hail M

Warrior II x5

Bu setup ise,senden daha büyük yada eşit büyüklükteki hedefleri yaklaşık 1300 dps ile ganklayıp ortamdan sıvışmak için.Medium repleri kaldırıp buffer tank yapacağım dersen mwd takabilirsin afterburner yerine.Ve bir diğer dikkat etmen gereken konu "Hail" ammo inanılmaz damage vermesine rağmen trackingi düşürür,hızlı ve küçük hedefleri çok zor vurursun weblemediğin sürece.

Hurricane'de tank setup olmaz,yapılsa bile işe yaramaz(zamanında denedim) çünkü tank gemisi değildir hurricane.

Doğruyu söylemek gerekirse uzun zamandır hurricane ile uçmadım daha çok vaga,huggin,claymore vs kullanıyorum ama EFT den şöyle hızlıca 2 setup önereyim dedim :).
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bu konuyla mi alakali bilemedim ama benim bir iki sorum olacak: ben rifter alacak kadar para biriktirdim ama alsammi almasammi karar veremedim. slasherdan riftera gecince cok buyuk bi degisim gorurmuyum (iki gundur oynadigimi ve dogru duzgun hicbir skill train edemedigimi, fazla ivir-zivir takamayacagimi dusunurseniz)? eger bu gemiyi al derseniz fitting olarak ne takayim? dusuk lvl agent mission yapmayi dusunuyorum, ama pvp yapmak durumunda kalirsamda birseyler yapabilmek istiyorum. elimdeki slasher fittingi:

2x 200mm Autocannon
1x Small Shield I
Sosyal ağlarda paylaş

rifterla slasher arasında takabileceğin modül sayısına bağlı olarak bir fark görürsün.ilk başta zaten takman gereken şeyler için bikaç saatlik trainler yeterli oluyor.

lvl1 mission icin benim tavsiyem;

highslotlara 3x250mm artillery 1xmissilelauncher
med slotlara 1xafterburner 2xsmallshieldbooster yada 1xbooster 1xshieldextender
lowslotlara 2xgyrostabilizer 1xpower diagnostic relay yada 2x diagnosticrelay 1x gyro

mumkun oldugunca afterburner acarak optimum mesafeden 15-20km idi sanırım gemileri patlatmak.

ama 1mil civari paran varsa hemen 1saatlik destroyer traini yaptırıp bir thrasher alıp, 8x high slot kullanarak, dps sayesinde missionlari daha rahat ve hızlı bitirebilirsin.riftera benzer şekilde fitleyebilirsin arti şeklinde.

pvp ile mission yaparken ki fittingler tamamen farklı oluyor ikisini bir arada yapamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...