Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Şöyle birşey hazırladım ben de mesela, http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZ0E0bMZVAccoft0czgfst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 benmki de aşağı yukarı böyle bişey olur. Tabi crit %100 ü felan geçerse bu talentlarla shatterdan alıp water elemental a verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 prot warrior talentları çok güzel olmuş simdi baktım da nerdeyse gereksiz talent yok yapılan damage artmıs off off warrior kasmaya basladım iyiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/mage/talents.html?tal=00000000000000000000000000000023052010023010000000000000002035030310035100231150231350 Ben böyle bir talent yaptım, 5x scorch sonra paso frostfire spam, arada instant fireboltlar, 10 dakikalık combatta 6 dakika water elemantel yanımda savaşacak tüm raideki herkeze toplamda manasının %216'sı kadar mana verecek, Warlock ve diğer magelere %10 crit + %10 damage buffı falan güzel oldu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Talent yetmiyor ya. 90 olsun level sınırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Blizzard ilk kez bu talent işini kıvırdı, herkez oynayışına göre başka talentler alacak. mesela 2 mage oldumu direk respect yapıcaz aramızda anlaşıp. Biri burnout'u alacak diğer arcaneden focus mind alıp deep frost yapacak, birbirini bufflaya bufflaya deli dps çıkacak. Bu arada burnoutun yeni halide imba oldu harbiden. Sadece büyünün %5 fazla mana yakmasına karşılık %50 bonus crit damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Living Bomb changed : The target becomes a Living Bomb, taking 1380 Fire damage over 12 sec. After 12 sec or when the spell is dispelled, the target explodes dealing 690 Fire damage to all enemies within 10 yards and knocking all targets up in the air. This spell can only affect one target at a time. (1010 Mana, 35 yd range, Instant cast) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Tailoring Lightweave Embroidery Embroiders a subtle pattern of light into your cloak, giving you a chance to cause an additional 800 to 1000 Holy damage when you damage an enemy with a spell. You can only embroider your own cloak and embroidering your cloak will cause it to become soulbound. Darkglow Embroidery Embroiders a magical pattern into your cloak, giving you a chance to restore 300 mana when you cast a spell. You can only embroider your own cloak and embroidering your cloak will cause it to become soulbound. Swordguard Embroidery Embroiders a magical pattern into your cloak, causing your damaging melee attacks to sometimes ignore 1000 of your target's armor. You can only embroider your own cloak and embroidering your cloak will cause it to become soulbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Çok daha eğlenceli bi hale gelmiş living bomb. Abde eotsde falan süper olur bayrak kapışırken (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gangren said: Living Bomb changed : The target becomes a Living Bomb, taking 1380 Fire damage over 12 sec. After 12 sec or when the spell is dispelled, the target explodes dealing 690 Fire damage to all enemies within 10 yards and knocking all targets up in the air. This spell can only affect one target at a time. (1010 Mana, 35 yd range, Instant cast) omg meyc lvllıorum bende oh oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu Blizz'in kafa güzel herhalde? "Fire speci single target DPS yapacaz" dediler, sonra bunu verdiler, enteresan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 axedice said: Çok daha eğlenceli bi hale gelmiş living bomb. Abde eotsde falan süper olur bayrak kapışırken (tu) soc a benzemiş havaya atma dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 SoC daha avantajlı, farklı moblara atabiliosun. Bunu sadece tek moba atıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Deep fire abartı AoE talent oldu, http://wotlk.wowhead.com/?spell=44443 böyle bir büyü varmı ya. CD'de yok, Blast Wave+Flamestrike+Dragon's Breath+Flamestrike hepsi instant :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gangren said: SoC daha avantajlı, farklı moblara atabiliosun. Bunu sadece tek moba atıosun. benzemiş dedim sevgili dürüyid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben artıkın bir meycim PewPewLaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Deep fire bir mage şuan ki durumda ezer gibi SoC'cu warlockları. Umutlar yeşeriyor her konuda, arkasından bir warlock revamp üstüne herşey hayal olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Warlock revamp? Öyle birşey mi var? Onlar doğuştan vamped :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Destro specini kaldırsınlar oyundan. Debuff yapsın dot atsın warlocklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bilinen bir warlock revamp yok tabi görünürde de, biliyorsunuz warlock blizzardın göz bebeği. Yedirmez onu kimseye, baktılar warlock diğer classlarla dengeye geldi, hemen gelir bir rewamp :D Edit: Ohh hepimize geçmiş olsun, şuanki hali ile bile melee takılacam diye yırtınan hunterlarımız vardı piyasada, şidmi yapılan değişikliklerle kandilerini arms warrior sanan tipler artacak demekki. said: # Aspect of the Beast now makes the hunter untrackable and increases its melee attack power by 10%. # Mongoose bite doesn't require you to dodge an attack anymore to be used. (eg. Rank 6 - Attack the enemy for [ 20% of AP + 280 ] damage.) # Counterattack damage has been increased and now scales on AP. (eg. Rank 6 changed from 285 damage to 342 + 20% of AP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gangren said: ben artıkın bir meycim PewPewLaser bende kasıorum lvl 15 fireball fireball frostbolt frostbolt fireblast nova arc exp die gidiorum şu an lvl 15 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben de 55 e kadar Mage kasacam galiba wotlkde sonra karar vericem DK mı mage mi :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben wotlk gelince druid > death knight > warlock > mage die sırayla kasıcam öf :( edit: sanırım rested biriktirip bitrince digerine geçerek kasmak en mantıklısı ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 gün tatile gittim mage ne hale gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Vay vay, millet mage'e dönüyor. Eziyetini çekmemişler rollamasın layn! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar