Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oyundan item gösterin, mekan gösterin, hadi kardeşim resim paylaşın +rep zamanı, betadao lmayanları düşünün, uyumadan önce 2 ss alın koyun şuraya, yeni warrior factleri yazıcam söz hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 FreEmoon said: Warriora öyle bir buff gelirse, warior+druid takımlar 2v2den sıkılır 2 kişi 2v3 yaparlar artık. zaten yapıyorlardı, videosuu bulabilirsem gösteriyim. 2k+ ratiing 3v3 de warrior ve druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Masquerade said: During the call, Morhaime also mentioned that 40% of the World of Warcraft subscribers that left for Age of Conan have since returned. Yaklaşık iki sene önce (AoC için olmasa da) bırakmıştım WoW'u. AoC çıkınca bir ay boyunca oynadım. Sonra bırakıp WoW'u tekrar deniyeyim dedim. AoC'den sonra ilaç gibi geldi hakkaten. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ehehe once again aoc down wow up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bilmiyorum daha önce verildimi ama bazı ilginç resim ve bilgiler mevcut linkte... http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/2177279#2177279 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bathory said: tamam ya. holy paladin oynamayı bırakalım artık. hic gerek kalmamıs görünüse göre. Hö? http://wotlk.wowhead.com/?spell=53503 Exotic pet olayı da güzel olmuş. Eğer grafik sorunlarını halledebilirlerse şu boyutta kalıcakmış devilsaurlar. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/july/devilsaur1.jpg Bide bufflanmış hali var bildiğin ungoro dinazorları hehe http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/july/devilsaur3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 omg o ne. Jurassic Parkdan fırlama petler görücez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ikinci resimde devasa gorunuyo. sanmiyorum oyle birakacaklarini ama keske biraksalar. kapidan sigmaz bu ya asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 normal ya BW falan açmış :D ilk resimdeki halinin azcık küçüğü harika olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şahsen Beta'ya giremedim daha ancak Paladin ciddi manada tanklıkta cok mükemmel durumda yani warrioru şuan çoklu mob tanklamada da , single targetta da eziyor konumda.Ya Paladine biraz nerf , ya Warrior'a biraz buff lazım bu konuda. İlk başta Protection Warrior talentlerini gördügümde hastası olmuştum havalara ucmustum filan ama ciddi manada Paladine hem gelen talentlar , hem gelen degisiklikler Paladin'i Warrior'un bir numara olması gereken single target tanking'de ön plana cıkardı.Umarım biz fukara Prot. Warriorlara acırlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ya paladinin olayı trash, çoklu mob - warriorun ise boss tanklamak olması gerekiyordu. Blizzard bunu yaratmaya çalışıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 serjuhan said: Şahsen Beta'ya giremedim daha ancak Paladin ciddi manada tanklıkta cok mükemmel durumda yani warrioru şuan çoklu mob tanklamada da , single targetta da eziyor konumda.Ya Paladine biraz nerf , ya Warrior'a biraz buff lazım bu konuda. İlk başta Protection Warrior talentlerini gördügümde hastası olmuştum havalara ucmustum filan ama ciddi manada Paladine hem gelen talentlar , hem gelen degisiklikler Paladin'i Warrior'un bir numara olması gereken single target tanking'de ön plana cıkardı.Umarım biz fukara Prot. Warriorlara acırlar :( Warriorlara daha düzeltmeler gelmedi. Büyük ihtimalle 3 talentide ayarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Artık gelince görecegiz. Ancak suan ki duruma göre Paladin Single Targetta da Warrior'u döver durumda , bekleyip görecegiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 artık paladinler gearda spell damage'a ihtiyaç duymayacakları için avoidance olarak çok yakın olcaklar warriorlara. hp olarak da iyice yaklaşcaklar talenttan gelen 16% yüzünden. warriorların işi bitmedi yakında değişiklikler gelecekmiş bekleyip görcez artık. bu arada ufak bir ayrıntı, nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama betada shockwave her mobda 4-5 shieldslam kadar threat yaratıyormuş, bu haliyle gayet güzel olcak gibi, aoe tanking baya bufflanmış olur shockwave + bloodbath sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bırakında birazda biz dövelim yaws... Bune böle, retri bufflanıyo hemen nerf whineları ortaya çıkıyo felan. TBC geldiğinden beri retri zevkimizin içine edildi(ki işini bilen biri olrak hiçbi zaman zorlanmadım ama olsun). En azından betada düşün lan yakamızdan! Dağılın çizerim allama... *tinerci bıçağını çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 axe ben koyacaktım o resmi, grr :p said: The devilsaur is an exotic pet that will ultimately require 51-BM to tame. There are several other exotic pets that are not implemented yet. (The moth is not an exotic pet.) The size of the devilsaur is not a bug, but I also can't promise it's going to stay that way. It would be awesome if it did, but only if it doesn't cause a bunch of other problems, like clipping through terrain and making it impossible to see mailboxes in Dalaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 boss gibi olmus o devilsaur asdfgh. trex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Threatmeterla ilgili ilk bilgiler : http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/july/threatmeter1_small.jpg said: * Your % of threat (based on the member of the party with the highest threat on the monster) is now displayed in the scrolling combat text. * Your % of threat is now displayed in the tooltips of monsters. * According to the first reports, the threat is just sent to the client without any encoding now, it will be very easy to build mods to display the exact threat of each member of the raid in the future. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/july/threatmeter2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hmm fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Gangren said: Çıkmaz :p cıkar cıkar, tbc cıktığında hunter petı bızden ıyı tanklıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yeni combat ratingler açıklanmış. Rating-----------L70---------L80 Expertise--------15.77-------32.79 Defense-Skill-----2.37-------4.92 Resilience--------39.42------81.97 Dodge-----------18.92------39.35 Parry-------------23.65------49.18 Block-------------7.88-------16.39 Hit----------------15.77------32.79 Spell-Hit---------12.62-------26.23 Critical-Strike-----22.08------45.91 Haste-------------15.77------32.79 Spell-Haste-------15.77------32.79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Resilience--------39.42------81.97 naysu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2 katından biraz fazla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hımm harbiden o gözle bakmamıştım. Tamamı 2.08 katı, rakam sabit yukardakiler yuvarlanmış değerler olduğu için bazısı farklı gibi görünüyor ama yuvarlanmamış rakamlara tekrar baktım tam 2.08 katı. Combat ratingler http://img227.imageshack.us/img227/4592/combatratingleruk5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=11930.msg176743;topicseen#new şu gibi başlıklar yüzünden bütün prot paladinlerden nefret ediyorum, zaten easymode tanklıyolar bide bütün gün qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar