Phlox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Gangren said: Hmm şöyle söyliim o zaman. İlk Alliance questlerinden biri, 168 Spell Powerlı yeşil bir staff, diğeri 110 DPS'lik yeşil bir 2handed sword, biri de 85 DPS'lik yeşil bir claw. İlk questlerden biri olduğunu ve sadece 11 mob kesmeniz gerektiğini hatırlatayım :p öyleyse EJ forumlarında gördüğüm şu SSin doğruluk payı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Valla level 75 mavi item 109 dps one hand süper normal bir değer. Kesinlikle rahatsız edici bir rakam değil. Doğrudur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 henüz lvl 70 "rare" cat dps itemlerimi değiştirmedim ilk giriş quest itemleri maximum karazhan epic kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 T6 / Sunwell droplar ile rahat 80 olunur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Name //// Level ////Materials ////Description Scalp (Rank 1) //// ?? //// Skinning Knife //// Attempts to skin the target alive, causing them to bleed for 72 damage over 6 sec. öeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yalnız lvl 75 mavi kılıç kaelden düşen kılıçtan daha iyi. Neyse ya hiç bi karakterimde sunwelli bırak bt item bile yok benim için item sorun olmayacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Şu oyunda en çok üzüldüüm şey crown of destruction ı kafamdan çıkarmam dı... Şimdide cursed vision of sergeras a üzülcem nede olsa lore da yeri olan bi item ama wotlk e değer kesinlikle tbc den ii olcak acayip heycanlıym:D Betaya giremezsem de çıldırabilirm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tbc olan muabbet burdada olacak t3 u olan adamlar degıstırmıodu, onu gectım t2 ler bıle duruodu az cok 70 dekı dıger setlere atlayana kadar. Sımdı WOTLK da cok buyuk ıhtımalle sunwell ıtemlarıyla rahat rahat 80 olabileceksin,t6 dan belkı bı ıkı parca degısıcek ama cok buyuk bır fark olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 setler öyle olcak gibi ama silahlar için aynı şey söz konusu değil. KJ dropu silahlar 114 dps, büyük ihtimalle lvl 77-78 civarı mavilerle replace olcak. kelthuzad dropu silahlar 73 dps idi ve level 70 mavi silahlar 71 dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Phlox said: setler öyle olcak gibi ama silahlar için aynı şey söz konusu değil. KJ dropu silahlar 114 dps, büyük ihtimalle lvl 77-78 civarı mavilerle replace olcak. kelthuzad dropu silahlar 73 dps idi ve level 70 mavi silahlar 71 dps. Abi işe katmadıın b, expension farkı bu sefer spell power olayı gelio şimdi eer setleri ilk lvl 80 instance ına kadar bırakırda silahları lvl80 questinde replace edersen çıkıcak soruna gel şimdi. Diyelim ki 130dps lik 1 hand silah aldın lvl80 questinden. Ona uygun spell power power itemide olması lazm şimdi. E spell power itemlerini healerlarda kulancaa için artık ve healing coeffience nerdeyse x2 olduu için spell power olayıyla, healerlarn gereksiz ve saçma saçan bi OP durumu olur. Bkz: scorch un 5710 non crit heal screenshot ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o değilde.. nolacak biz magelerin hali? firedan arcane'e geçecez gibi duruyor galiba, yada ben mi yanlış düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mage iyi ya yine pvpde. Pve de yapmayıverin artık. Bütün locklar 38/33 fire falan gidicekler heralde. Crit crit crit crit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Abi sizde çok abartıosunuz yani magelerde o kadar kötü dps yapmıo:D Yani tamam 1. olmuosunuzda o kadar abartıonuz ki duyan kaçar yani^^ Bu arada bence wotlk de ya seve seve ya ... arcane olcak mageler pve de:D netherwind presence yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Daha değişecek çoğu şey. Ama unutmamak lazım, 3 - 4 kez belirttiler, TBC itemlerindeki ani zıplama (10 staminalardan -> 45 staminalara) WotLK'da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 warlock gibi bisi olabilir sanırım 1-2 talent farklı yerlere verilebilir, tabi encounterdaki raid damage imp i öldürürse (najentus mesela) kabak gibi kalıyoruz. edit : yanlıs/eksik link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 imp invisken dmg almıo sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Phase Shift varsa almıyor ama hasar da vermiyor. O talenti almanın fazla mantığı kalmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hızlıca bir baktım ama assassination hoş bufflar almış pve bazında :) http://war-tools.darlinganime.com/index.php?t=rogue.8472&b=9c51231053501025101005221051005305002005zt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 rogue talentları baya ilginç olmuş. shamanınkiler için aynısını söyleyemiyorum birkaç tanesi dışında. özellikle elemental treede hala anti pushback talentı olmaması üzücü. ele shaman ve shadow priest dışında herkesin en az 70% pushbacki var yanılmıyorsam, shadowa da improved shadowform ile 100% gelince tek shaman kalıyor ortada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Pardon da affliction warlocktaki o cripple nedir öyle: "reducing movement speed %75,pacifying and silencing target,target is immune physical attack but vulnerable magical attacks,last 20 sec (0_o)" Eğer bu pvpde de böyle işlerse tüm caster sınıflar warlock görünce /sit yazar.Bu tüm caster classları siler atar. Demonologist warlockta da demonic empowerment denen bir skill var ki hiç vurgulamayacağım.Ama bu talent instant atıldığında felhunterın tüm cooldownları sıfırlıyor,felguardın attack speedi %20 arttırıp movement impairing efectlere immune yapıyormuş vaav. Destruction warlockta da son talent chaos bolt denen bir büyü.Bu neymiş,1.5 sn cast time,8 sn cooldown,1 k dmg lvl 1'de,hem de resist edilemiyor+ immune-absorption etkilerini direk yarıp geçiyormuş VAAV. Merhaba cyloneda,ice blockda,divine shieldde, hatta priestin shieldinde ölen bilimum class... Warlocka ne immun ne resist yeter artık lol,shadow-fire res kasmayı unutun. Evet bir mage'im var,noolmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Millet warlock ezio die shadow res kasıodu arenada harbidende şimdi oda işe yaramıcak:) Bide rog larn "unable to use item" debuff ına hastaym. Resmen roglarra yapılcak tek şey trinket açmaktı artık onuda açamıcaz şaka gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yeni stormwind city http://img516.imageshack.us/img516/6427/wowscrnshot062108143258ts6.jpg http://img522.imageshack.us/img522/3874/wowscrnshot062108143309nm0.jpg http://img516.imageshack.us/img516/2774/wowscrnshot062108143447nv1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Oha 3 boyutlu modellemişler mi SW i? O zaman azerothda flying mountlar çalışıcak heralde. Yine bi money sink koyarlar onun için tabi. Bide SW limana nerden gidiliyo parkın falan ordan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 harita da koydum , parkın arkası oluo sw limanı gemiye bineyim dedim suya düstüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hmm eski haritanın grafiğini kullanıyorlar tabi belli olmuyor orası. Sen yazdıktan sonra farkettim nerde olduğunu. Peki açıklama var mı flying mountlar için? Yani en bariz nedenlerden biri SW ve bi iki yerin kolpa 3d olmasıydı, en azından devler öyle diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar