Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 scorch said: Aluriel said: neye verelim onun yerine ? ayrıca gorilla + volley ile aoe farm yaparken cok ise yariyo. animal handler? pet +hit ratingini arttırmak anlamsız mı pve raid build icin. valla su postun uzerine benim anladigim sen patchten sonra ne raid yapmissin, ne test yapmissin. hatta hatta huntera gelen degisiklikleri bile takip etmemissin. sonr agelip burda oneride bulunmussun. ilk tbc ciktiginda Animal Handler kesin alinmali diye savunurdum millet gulerdi. Sonra simdi hit olayini degistirdiler, su anki haliyle bu talent ise yaramaz hale geldi. cunku sen hit capte oldugun surece pet misslemiyor. ama esseklik bende. sebebini aciklamadan direk gereksiz dedim talenta. ben saniyorumki herkes patch notlarini takip ediyor, degisik petlerle ve buildlerle test yapiyor. daha cok sey var soylemek istedigim ama hakli da olsam uzatmak istemiyorum tartismayi. yine degistiriyorlar gelecek build ile. bu sefer hit yerine 5/10 expeertise vericek. iste o zaman dedigin dogru olabilir. dodge ve parryleri hittable dan silmek icin alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Thunderstomp'a gelen bufftan sonra gorillayi yeniden denemeye karar verdim. Raid icin falan degil, yanlis anlasilma olmasin. volley ile Aoe grind icin. set bonusu icin 2 parca t5 giyip dogruca Shadowmoon Valley'de BT'nin hemen yanindaki blood elflerin oraya gittim. Petin lvl 65'ten 70'e gelmesi 1,5 saat surdu. thunderstomp inanılmaz threat uretiyor. ama asıl bomba olan o petin 10+ mobu aynı anda tanklayabilmesi. aggro kacırmadan hemde. volley vurdukca t5 bonusu sayesinde petin hpsi fulleniyor surekli. dogru pet spec ile mend pet 750 tickliyor. olmuyor yani gorilla :> edit: ust uste 2 post oldu ama tamamen farkli konular oldugu icin birlestirmek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Thunderstomp öyle kalmaz yalnız ben sölim, diğer petlerin skillerinin verdiği hasarın 2 katını veriyor direk. 10 saniyelik değilde sanki 2 dakikalık CD'si olan skill gibi olmuş. Yada diğer petlerinde verdiği hasarı bu seviyeye çekerler. Direk diğer tank katagorisindeki petlere haksızlık oluyor. Tekrar baktımda tank katagorsinde exoticlerden bile imba olmuş goriller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 thuderstomp iz fiiiine aoe grind yapamiyorduk ilac gibi geldi millet boostla dediginde raneg geyiginden iki elime kilic alip geziyordum (pet direk 2-3 vurusta kestiginden xp de gitmiyordu) bu bole cok rahat oldu yeni volley ile eyes of the beat ile instans in yarisini topla getir bas thunderstomp sonra volley aban mis be miiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 klavyeleriniz degil istatistikleriniz konussun :D http://www.wowhead.com/?talent=ctbMzgxRau0eoZ0eVbM aha talent bu gear desen karazhan, bir ZA bir SW badge bi pvp ve geri kalani hep abidik gubudik itemlar oklar bile abidik karazhan oklari hyjal a rep yetmediginden guild yazdan beri illidan farmliyan guild dps classlarin %90i 5 parca t6 birazda sunwell aha buda dunki WWS http://wowwebstats.com/nr4vbfas4kdvc shazraz da turksat fatura geyigine netimi kesti ama oraya kadar olan bosslara bakiniz efm iyy bunun geari dusuk, cocuum biz seni BT de tasiycaz gibi bari pot filan getirde o skeilde yardimci ol vs vs dedikleri hunter in gurtogg u ikinci kesisinde t6 dolu bu cibiliyetsizlerin azina etmesi http://wowwebstats.com/nr4vbfas4kdvc?s=275734-299671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gurtoggda 1750 dps yapmissin. bumudur olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Viktor, sakin lütfen, son uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Aluriel said: gurtoggda 1750 dps yapmissin. bumudur olay ? ama adamın geari yüzünden çok ezmişler hırs yapmış normaldir bu tepkisi. ben olsa guild forumunda başlık açardım bebeği ana rahmine duhul ettirdim (abi dieri çok kaba oldu) diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hem gear olarak hemde oyuncu olarak cok ezdiler oncesinde (3.0 nerfinden baya once girdim) yok seni tasimiyalim, yok gimp olucan basimiza, yok tecrubesizsin falan filan hirs yapiyor insan tabi bide yok spec tavsiyesi al vs vs dedikleri okuz gearli huntera butun gece toz yutturmam da cabasi ki adam gitmis bugun benim spec i aynen kopyalamis heh kinder sipirit takiliyordu dun ki wws ye bakarsaniz shaz a gelmeden turksat sagolsun raid in geri kalan %27 sinde olmadigim halde adam genede benim overall damage i gecememis ki harbiden cok yazik bir durum :3 neden gurtogg? cunki bu herifler kafamin etini yedi cok karisik yatirirsin bizi bak sakin hata yapma vs vs vs birisi hatta olursen kafana takma daha rahat olur izlersin filan dedi karmakarisik zor dedikleri gurtogg u parcapincik etmisim gecen hafta terronda sanki duymuyomusum gibi bi iki kisi vent te homurdandi yeni ye gelirse yatariz isallah denk gelmez diye geldi takir takir aldim constructlari ilk denemem oldugu halde tecrube ve gear cok onemli tabi ama class inin nasil calistigini bilen ve reaksiyon zamani iyi olan bir oyuncu icin cokda gerekli degil full t6 ile gezip supremus da volkanlarda yatan tipler var ki asiri komik cunki TBC raidlerinin %90 i pozisyon ve hariket ustune kurulu yerden cikan koca yanardagi gorup hariket edemiyorsan ustunde full t10 olsun genede bir halta yaramassin ha bide milleti gearina classina bakip degerlendirmiycen ummadigin tas tarafindan yarilir kafan yoksa ha neden burda yaziyorum bole salak salak? cunki icim dolu, trial da olmasam dosiycem kapaklari gult forumlarindada kalici uye olmam lazim once :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Adam hırs yapmış :~| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gurtogg'a karisik diyen guildden hayir gelmez. trial'den cikmani beklemeden gquit yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 su an sadece 3.0.3 ü bekliyorum the hallowed title ı gelicek direk ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Baalzebub said: gurtogg'a karisik diyen guildden hayir gelmez. trial'den cikmani beklemeden gquit yap. agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 :) gurtogg karışık diyene azıcık sunwell verelim tabi doom of echodan sonra ne oldu haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben son sayfaların wotlk ile alakasını çözemedim? yamuluyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Alakası yok zaten, bu yüzden Sticky kaldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 We have finished a fairly comprehensive look at the dps of various classes and specs and are concerned that warlock dps isn't quite where it should be. It's not abysmal by any means, but we think it should be a little higher. To give warlocks a little extra nudge in PvP, we increased Soul Link up to 20% from 15%. You may already have this change. In PvE, overall, we just think a lot of classes benefitted from getting the warlock buffs a little more than the locks benefited from getting everyone else's buffs. So we decided to just buff lock damage across the board (which will also help in PvP somewhat). Rather than change damage and coefficients of a lot of different ranks of spells, we just inflated talents that we were almost certain you'd already have. Shadow Mastery, Demonic Tactics and Emberstorm were all increased by 1% per rank for 5% total. Let us know how that feels. The changes should go live before Nov 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ek olarak As I have posted a couple of times recently, we decided to raise the armor of level 83 raid bosses by 10% to correct for some dps difference between casters and melee + hunters. I wanted to address the issue head on with the rogues. dps farkı kapanır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Armor artisi hadi neyse diger classlarida etkiliyor da, windfurynin yine eskisi gibi hunter'a etki etmemesi cok gicik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aluriel said: Armor artisi hadi neyse diger classlarida etkiliyor da, windfurynin yine eskisi gibi hunter'a etki etmemesi cok gicik olmus. wf range haste vermeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Vermeyecek autoshot damagesi hunterın çok fazlaymış raidlerde uyuya kalırsınız diye korkmuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o da talentle %20 çok imba oldu wf totem. wrath of air çok düşük kaldı ona göre %5 le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 single target dps'de (patchwerk) assas roguelar 1 numaraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hah bende warlock um dibe mi vurucak die tırstıydım ii olmuş warlock buff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: single target dps'de (patchwerk) assas roguelar 1 numaraymış. 80 naxx gear hunterlar (spec bilmiyom yalan solemiim) parchwerk de 6k dps e kadar cıkabiliyorlar(mıs), ben Premade gear 4k gormustum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar