Oturanboaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pekaziz said: Gayet güzel olacak. Ben gördüğüm tek sorun 80'e ulaşana kadar yine tek bir spece bağlı olacak olmamız. Oynadığım sunucuda hem tank hem de healerlara çok büyük bir talep var. Ama seviye atlarken her iki tip eşyayı da biriktirmeme imkan yok. Lvl80 dede çok farklı olmıcak bence. Anca naxx ı 2-3 kere temizledikten sonra off spec item almaya başlıyabilceksin oda belki...sen 2-3 parça offspec item alana kadar naxx25 yada obsidian sanctum a başlanmış olunur ki aldıın 2 parça offspec gearla oralarda iş atamazsın. Anca dersenki ben no liferım craft gearlarının hepsini yapar (spelizationlar izin vermese bile oldu diyelm) millet naxx a başlamadan gemini enchantını hallederm... Ozman dicek bişi yok:) Bu sistem sadece farm yapması gereken healerların çok işine yarıcak gerçi oda yeni spell power sistemiyle çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sanırım hem pvp hem pve yapana daha cok yarar bu sistem konu ile alakasız ama sw de limanın acılacagı bölgede su anda gittigimde dinamit falan yerlestirmişler işçiler calısıyor oranın acılması ile çalısma nasıl olucak direk girdigimizde acılmıs olarak mı görücez orayı deniz tarafından bakıldıgında da sadece kaya parcası görünüyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Evet betayı yüklediinde(hatta belki patchi) orda inci gibi dizilmiş gemiler görceksin direk atlayım northrend akıceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ptr de liman acık benim merak ettiğim kralın gelişini veya liman icin o duvarın yıkılısnı görebilicekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eger phasing olayı bu patch ile gelirse, muhtemelen bir quest ile görebileceksiniz. beklerim blizz'den boyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Oturanboaa said: pekaziz said: Gayet güzel olacak. Ben gördüğüm tek sorun 80'e ulaşana kadar yine tek bir spece bağlı olacak olmamız. Oynadığım sunucuda hem tank hem de healerlara çok büyük bir talep var. Ama seviye atlarken her iki tip eşyayı da biriktirmeme imkan yok. Lvl80 dede çok farklı olmıcak bence. Anca naxx ı 2-3 kere temizledikten sonra off spec item almaya başlıyabilceksin oda belki...sen 2-3 parça offspec item alana kadar naxx25 yada obsidian sanctum a başlanmış olunur ki aldıın 2 parça offspec gearla oralarda iş atamazsın. Anca dersenki ben no liferım craft gearlarının hepsini yapar (spelizationlar izin vermese bile oldu diyelm) millet naxx a başlamadan gemini enchantını hallederm... Ozman dicek bişi yok:) Bu sistem sadece farm yapması gereken healerların çok işine yarıcak gerçi oda yeni spell power sistemiyle çok önemli değil. Yok abi demek istediğim bir priest yeni +spelldamage olayı nedeniyle, tak diye shadow holy arasında geçiş yapabilir. Gear değiştirmeksizin. Ama druid veya warrior için bu çok zor. Seviye atlarken görevlerden hem spell hem de feral eşyaları almama imkan yok; yine biriyle devam etmek durumundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Simdi ilk canta dısındaki cantaları degistirmeyi düsünmediklerini belirttiler.Cünkü zaten Non-combat Pet , Mount , Tokenlar , BAdgeler vs vs hepsi cantadan cıkacak ve ciddi manada yer acılacak cantalarda. Talent olayınıda Blizzconda izledigime göre öyle arenalarda veya combat icinde degistirilemeyecek ancak mesela bi bossda tank olduktan sonra ardından gelen bossda hemen spec deistirip dps olabilirsiniz gibilerinden biseyler dedi amcamlar.Cast-time'dan ziyade CD olacagını düsünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 of bu cok ii olcak yaw bnm resto shaman'a. spell powerla hem damage hem heal atıcaz. sonunda rahat rahat daily yapabilcez. cok begendim walla. bi ele bi resto. oyoyoyoyoyoy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oha harbiden benim aklıma gelmemisti bu. rahat rahat daily yapıp kasalım paramızı be oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gerçi ben resto shammy olarak ele gear resto talentla gayet ii damage yapıorm ama bu cok guzel olucak dailylerde. pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 farmı kolaylaştıracak zaten. alt chara gerek kalmadı (sırf farm için alt char kasanlar için bu sözüm). iki karaktere zaman ayırmak yerine köpek gibi bir karaktere yoğunllaşabiliriz. healer classlar için güzel oldu bu. prot warrior-palaidnler zaten çok rahatlardı farm konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 mokoko said: gerçi ben resto shammy olarak ele gear resto talentla gayet ii damage yapıorm ama bu cok guzel olucak dailylerde. pewpew hayır ben spec degistirme olayını değil, spell power olayını o sekilde dusunmemistim. ele gear kasmıycaz, ele-resto aynı gear olacak. bunu hic dusunmemistim daha once, ilginc olucak hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Tam olarak aynı olacak sayılmaz, heal gear'da bol bol mp5 olacak, elem gearda hiç mp5 olmayacak ama bol bol hit olacak. Tabi ortam itemler olur ama genede birçok parçayı değişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 e simdi de zaten healer itemları ile 800-900 arası bi spell damage var. spec degistirme kolaylasınca grind de kolaylasıcak. iyi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben bu naxx tear grafiklerini beta diye aynı kullanıyorlar sanıyordum.Ciddi ciddi böyle çıkacaklar ha? Lan ne uyuşuksun blizzZzz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 t3 rengi değişiği olmuş sadece. redemption da gördüğüm en iyi pala setleri arasında ikincidir benim için (bir numara ironman-judgement ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 coğu serverda adam gibi t3 görülmedi zaten, isabetli olmuş bence, zaten tasarımlarıda 10 numaradır t3 lerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ustunde jilet gibi set var ama ayakalr cirilciplak sevmiyorum bu bes set sistemini botlari koyun lan gene belt ile brace i gectik hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gnom olun azcık gnom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 inscription recipesi "scroll of recall" lvl 40 ve yukarısı kullandığında engineering gibi malfunction özelliği var :D dalaran a döneyim derken STV ye döndüm sadfşslfdsa seyyar tüccarlar tipler harika yanlız , mounta biniosunuz , hemen yanınızda spawn oluyorlar ve mounta biniolar hadi ho gidek modundalar :D mounttan inince siz onlarda iniolar , hadi eywallah karlı bi gündü dedikten sonra kayboluyorlr herhangi birinin npcsini kullanabiliosunuz illa grupta olmanız gerekmiyor yani. naxxramax bildiğin naxxramax ve bayaaa kolay... ilk roll , ilk epix , hemde achivementli :D icecrown glacier.. hemen altında koca bir mağaralar zinciri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 of ya o mamut nası bi karizmadır yaw. cok begendim ama 15k gold cok fazla bnm için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 20k die biliorm... Du bakalm piyasalar nası çalkalancak^^ 5k gluk uçan binek olayını görüncede herkezin nevri dönmüştü. Ozmanlar 1k gold bile fazla paraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 15k mahmut. 5k kasmak tbc'de cok kolaydı, quest yaparak. simdi yine aynı sekilde quest yaparak 15k kasabilicez kolayca. zaten 10k'dan aşagı para ile wotlk'a giriyosanız tembelsiniz :P wotlk'ta ilk zone'da yaptıgınız questlerden 20g kadar para geliyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 walla bende 2k para war su anda tabi herblerimde war çantamda stack stack. artık onumuze bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben oyunu bırakıyorum diye malzmeleri goldları arkadaşlara dağıtmıştım, bu wotlk benimde aklımı aldı geri döndüm karakterlerde sadece item var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar