Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:
Gayet güzel olacak. Ben gördüğüm tek sorun 80'e ulaşana kadar yine tek bir spece bağlı olacak olmamız. Oynadığım sunucuda hem tank hem de healerlara çok büyük bir talep var. Ama seviye atlarken her iki tip eşyayı da biriktirmeme imkan yok.

Lvl80 dede çok farklı olmıcak bence. Anca naxx ı 2-3 kere temizledikten sonra off spec item almaya başlıyabilceksin oda belki...sen 2-3 parça offspec item alana kadar naxx25 yada obsidian sanctum a başlanmış olunur ki aldıın 2 parça offspec gearla oralarda iş atamazsın.

Anca dersenki ben no liferım craft gearlarının hepsini yapar (spelizationlar izin vermese bile oldu diyelm) millet naxx a başlamadan gemini enchantını hallederm... Ozman dicek bişi yok:)
Bu sistem sadece farm yapması gereken healerların çok işine yarıcak gerçi oda yeni spell power sistemiyle çok önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım hem pvp hem pve yapana daha cok yarar bu sistem
konu ile alakasız ama sw de limanın acılacagı bölgede su anda gittigimde dinamit falan yerlestirmişler işçiler calısıyor oranın acılması ile çalısma nasıl olucak direk girdigimizde acılmıs olarak mı görücez orayı deniz tarafından bakıldıgında da sadece kaya parcası görünüyor orda
Sosyal ağlarda paylaş

Oturanboaa said:
pekaziz said:
Gayet güzel olacak. Ben gördüğüm tek sorun 80'e ulaşana kadar yine tek bir spece bağlı olacak olmamız. Oynadığım sunucuda hem tank hem de healerlara çok büyük bir talep var. Ama seviye atlarken her iki tip eşyayı da biriktirmeme imkan yok.

Lvl80 dede çok farklı olmıcak bence. Anca naxx ı 2-3 kere temizledikten sonra off spec item almaya başlıyabilceksin oda belki...sen 2-3 parça offspec item alana kadar naxx25 yada obsidian sanctum a başlanmış olunur ki aldıın 2 parça offspec gearla oralarda iş atamazsın.

Anca dersenki ben no liferım craft gearlarının hepsini yapar (spelizationlar izin vermese bile oldu diyelm) millet naxx a başlamadan gemini enchantını hallederm... Ozman dicek bişi yok:)
Bu sistem sadece farm yapması gereken healerların çok işine yarıcak gerçi oda yeni spell power sistemiyle çok önemli değil.

Yok abi demek istediğim bir priest yeni +spelldamage olayı nedeniyle, tak diye shadow holy arasında geçiş yapabilir. Gear değiştirmeksizin.

Ama druid veya warrior için bu çok zor. Seviye atlarken görevlerden hem spell hem de feral eşyaları almama imkan yok; yine biriyle devam etmek durumundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi ilk canta dısındaki cantaları degistirmeyi düsünmediklerini belirttiler.Cünkü zaten Non-combat Pet , Mount , Tokenlar , BAdgeler vs vs hepsi cantadan cıkacak ve ciddi manada yer acılacak cantalarda.

Talent olayınıda Blizzconda izledigime göre öyle arenalarda veya combat icinde degistirilemeyecek ancak mesela bi bossda tank olduktan sonra ardından gelen bossda hemen spec deistirip dps olabilirsiniz gibilerinden biseyler dedi amcamlar.Cast-time'dan ziyade CD olacagını düsünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

farmı kolaylaştıracak zaten. alt chara gerek kalmadı (sırf farm için alt char kasanlar için bu sözüm). iki karaktere zaman ayırmak yerine köpek gibi bir karaktere yoğunllaşabiliriz. healer classlar için güzel oldu bu. prot warrior-palaidnler zaten çok rahatlardı farm konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
gerçi ben resto shammy olarak ele gear resto talentla gayet ii damage yapıorm ama bu cok guzel olucak dailylerde. pewpew

hayır ben spec degistirme olayını değil, spell power olayını o sekilde dusunmemistim. ele gear kasmıycaz, ele-resto aynı gear olacak. bunu hic dusunmemistim daha once, ilginc olucak hakkaten ya.
Sosyal ağlarda paylaş

inscription recipesi "scroll of recall" lvl 40 ve yukarısı kullandığında engineering gibi malfunction özelliği var :D

dalaran a döneyim derken STV ye döndüm sadfşslfdsa

seyyar tüccarlar tipler harika yanlız , mounta biniosunuz , hemen yanınızda spawn oluyorlar ve mounta biniolar hadi ho gidek modundalar :D mounttan inince siz onlarda iniolar , hadi eywallah karlı bi gündü dedikten sonra kayboluyorlr herhangi birinin npcsini kullanabiliosunuz illa grupta olmanız gerekmiyor yani.

naxxramax bildiğin naxxramax ve bayaaa kolay...

ilk roll , ilk epix , hemde achivementli :D

icecrown glacier.. hemen altında koca bir mağaralar zinciri var

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...