scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Viktor said: alexstrasza benimdir huleyn! cesetlerle takilin siz benim gozum yukarlarda carpilirsin nan alextrasza ya yan gözle bakanın aklını alırım ;p
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Alexstrasza hatunun bu kadar yumurtayı nasıl ürettiği açıklığa kavuşmuş oldu bu resimden sonra.
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Regalya said: Alexstrasza hatunun bu kadar yumurtayı nasıl ürettiği açıklığa kavuşmuş oldu bu resimden sonra. hahaha +rep (td)
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oh oh premade charlar gelmiş söylemiosunuz. adam gibi deneyelim betayı :D
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayrıca slyvanas sırasına yazın bari gerçi ilk ben gördüydüm neyse :D
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 wotlk'in CE pakedini almak istiyorum geçen seferden tecrübeli birileri varsa ne zaman ve ne şekilde almalıyım bu pakedi? nerelerde bulabilirim?
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hayır açılsın bakılsın, araştırılsın, bu foruma ilk yeni model sylvanas resmini ben koydum!11
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 rikkie sorun değil canım paylaşımcı olalım o hepimizin canımız o canımız :D
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 allahın ölmüş ünü ne yapıcan allysın sen horde musun
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin. ne yazdık ki yahu, gangren :'(
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi hayır necromancy falan olan bi oyun bu, scourge dediğin forsaken dediğin ölüyü diriltme. Kimi büyüyle yapar kimi başka türlü yapar bence de toggie yanlış bişey yazmamıştı :P
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi iyi yapıyor bence. Sonra stunf*ck yazıdıgınız için bir hafta ban yemiyorsunuz. Çünkü adminler bariz bilmiyor bazı terimleri.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya ben warriorın silah specleri için mace spec. %15 armor reduce çok iyi gibi birde sw spec. gelen 6 saniye nerf çok büyük bir şey gibi gelmdi bana axe pek düşünmüyorum pve için sword spec hala iyi midir? yok mace spec. deki hasar potansiyelimi?
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ya critle proclayan yeni talentlar falan geldi diye biliyorum, belki axe didilebilir yine. Mace stun zaten saçma sapandı, gitmeyen büyük hatalardaydı.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 %15 armor decrease %5 critten iyi değil hala pve, için. Endgame gearda abuk armor ignore stacklernirse bilemem tabi. ama pvp için cok mantıklı bi secenek, tabı swordda öle, hatta axete.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Çünkü critle proclayan çooook haşin talentlar var arms'ta. Daha çok crit daha çok proc, daha çok proc için de axe lazım. Görücez ya.
Öne çıkan mesajlar