scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Viktor said: alexstrasza benimdir huleyn! cesetlerle takilin siz benim gozum yukarlarda carpilirsin nan alextrasza ya yan gözle bakanın aklını alırım ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 anduin o ye rock me babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Alexstrasza hatunun bu kadar yumurtayı nasıl ürettiği açıklığa kavuşmuş oldu bu resimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Arthas çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Regalya said: Alexstrasza hatunun bu kadar yumurtayı nasıl ürettiği açıklığa kavuşmuş oldu bu resimden sonra. hahaha +rep (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Slyvanas.Yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dips on sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oh oh premade charlar gelmiş söylemiosunuz. adam gibi deneyelim betayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayrıca slyvanas sırasına yazın bari gerçi ilk ben gördüydüm neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 wotlk'in CE pakedini almak istiyorum geçen seferden tecrübeli birileri varsa ne zaman ve ne şekilde almalıyım bu pakedi? nerelerde bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hayır açılsın bakılsın, araştırılsın, bu foruma ilk yeni model sylvanas resmini ben koydum!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 rikkie sorun değil canım paylaşımcı olalım o hepimizin canımız o canımız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 allahın ölmüş ünü ne yapıcan allysın sen horde musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin. ne yazdık ki yahu, gangren :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahahahahahahhah agfasgasga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi hayır necromancy falan olan bi oyun bu, scourge dediğin forsaken dediğin ölüyü diriltme. Kimi büyüyle yapar kimi başka türlü yapar bence de toggie yanlış bişey yazmamıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 uahuhzhuzuha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi iyi yapıyor bence. Sonra stunf*ck yazıdıgınız için bir hafta ban yemiyorsunuz. Çünkü adminler bariz bilmiyor bazı terimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya ben warriorın silah specleri için mace spec. %15 armor reduce çok iyi gibi birde sw spec. gelen 6 saniye nerf çok büyük bir şey gibi gelmdi bana axe pek düşünmüyorum pve için sword spec hala iyi midir? yok mace spec. deki hasar potansiyelimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ya critle proclayan yeni talentlar falan geldi diye biliyorum, belki axe didilebilir yine. Mace stun zaten saçma sapandı, gitmeyen büyük hatalardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 %15 armor decrease %5 critten iyi değil hala pve, için. Endgame gearda abuk armor ignore stacklernirse bilemem tabi. ama pvp için cok mantıklı bi secenek, tabı swordda öle, hatta axete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 pvpde mace spec öldü şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yo neden ölsünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Çünkü critle proclayan çooook haşin talentlar var arms'ta. Daha çok crit daha çok proc, daha çok proc için de axe lazım. Görücez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar