Phlox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yeni rankler ilginç olmuş biraz. healing wave için örnek verirsek rank 12 hw = 3.17 hpm - rank 13 hw = 2.07 hpm. mana cost düşürmeleri lazım yoksa en azından raidlere kadar herkes tbc ranklerini kullanmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Şu anda bence bu rakamlara hiç takılmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu arada büyük bi değişiklikten bahsetmedim hiç , daha tam oturmadı sistemi ancak söyle söyliim spell dmg bonus healing kavramları kalkacak :p spell power diye tek birşey olacak ama mantalite farkli olacak örnegin eskiden heal icin +2k healing vs topluyorken artik atiyorum 700 spell power toplayacagiz. 700 spell power bir priest icin max 7k healing critlemek ise 700 spell power bir mage icin max 3k dmg done critlemek olacak - rakamlar tamamen uydurmadir ciddiye almayin sadece olayın mantığını söylemeye calisiodum - özetle ne olacak? cloth giyen paladinler , spell crit biriktiren healerler görecez bolca wotlk ile :P değişiklik olmassa tabii euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ozaman şöyle bir durum da olacak, atıyorum 5 manlerden tek tip cloth itemler düşecek spell power vs. Böylece biz priestler magelerle beraber mi roll atacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Enteresan olmuş. Değişir muhtemelen ciddi miktarda o sistem. Warlock, Mage, Priestler aynı iteme rollarsa, çıngar çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tom Chilton (Kalgan): We’re also going to be doing away with spell-damage only type gear. We’ll be moving to a system that, as part of your talents, will let players convert healing into spell-damage and vice-versa as part of their talents. That way they can use the exact same gear, but their talents just adapt what it does.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 HMm sonunda akıl edebildiler offspec item toplamak zorunda kalmıcak gençler. Bide druidlere şöyle herşeyin dahil olduğu bi set yapsalar tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Greeny said: Böylece biz priestler magelerle beraber mi roll atacaz?Yo hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Set olmayan itemlere beraber atacak bütün Cloth giyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ne de olsa 5 man dışı runlarda en az 4 warlock 1 mage olunca,mage'e item düşme ihtimalini aklımdan canlandırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sen dua et fire warlocklara buff muff gelsin de, scorch icin 1 mage alinsin raidlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Magelere über birşey bekliyorum ya, çok gereksiz bir class oluyor günden güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben gerçekten mageler adına dps dışı çok ilginç bir buff bekliyorum. Yani insanların "abi sadece 1 online mage var sıçtık" diyeceği tarzda birşey. Tıpkı shamanların raidlere en çok alınan class olmasını sağlayan tarzda birşey. Zaten böyle bişey gelmesse gg mage's. Mageler ancak PvP yapar artık. Birde ne kadar tutulur ne olur bilmem ama, frostta çok ilginç bir talent var. Frost speller %20 ihtimalle 4 saniye boyunca hedefi frozen target olarak varsayan br debuff koyuyor, aynı zamanda bu debuf herkezin spell, range ve melee hitini %4 arttırıyor. Yani ortamda 2-3 frost mage varken non-stop icelance spama dönebilir iş :D. sürekli frozenmış gibi 3x damage falan, hiç frostbolt kullanılmayacağı için o talentlerle shater alabilme imkanı, ve yaklaşık geardan %30+shaterdean %50 whinter childen %10 la nerdeyse %100 crit şans (yok artık) ilginç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bakarsanız yenı talentlere mage'lerı dps ten cıkarıp aoe ustune yogunlastırıolar Demek ki, baya aoe ye ihtiyaç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hangi talantten bahsettiğini anlamadım şahsen. Yani fireın en dibindeki talent harici AoE'lik bişey dikkatimi çekmedi. Eğer bu yukarda yazdığım yeni frost talent nerflenmezde harbiden dediğim şekilde çalışırsa, PvE mage = ice lance spam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iyi de bosslar freeze olmuyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Frostta tier 8 talent Winter's Grasp Gives your Frost damage spells a %20 chance to apply the winter's Grasp effect, which increases the chance all attacks will hit target by %4 and the target is considered Frozen for 4 seconds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Onu bunu geçinde bu yeni spell power sistemiyle healerlar çok fena ezicek pvp de. Çoğu class şu an zaten güç bela kesio healer şimdi bide sopa yiyilcek:) Düşünsenize abi shockadinler şimdi bile hayvan gibi. Siz bide holy priest in holy fire ı nası bel bükçek onu düşünün:D Valla bence wotlk in class ı paladin olcak. Kalganda sölemişti retri palalar sadece lvl ing tree olmaktan çıkçak expension da diye bide herifler ashbringer getirio bence paladinleri şişircekler bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paladinler ve warriorlar göründüğü gibi şamar oğlanı statüsünden favori evlatlığa terfi ederse; warlocklar nerflenir de bir şekilde, bugün raidlerdeki 3-4 warlockun yerini mageler falan alırsa aoc'a war'a giden gidicek herkes bırakıp geri döner heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 FreEmoon said: Hangi talantten bahsettiğini anlamadım şahsen. Yani fireın en dibindeki talent harici AoE'lik bişey dikkatimi çekmedi. Eğer bu yukarda yazdığım yeni frost talent nerflenmezde harbiden dediğim şekilde çalışırsa, PvE mage = ice lance spam olur. fire ın dip talenti, belki işe yarar. Birde blizzard bufflanıyor. Direk aoe ci yapıcaklar bizi, belki yeni aoe büyüleri gelir bilemiyorum. Ama şu var, Ya warlock ya mage dps konusunda Dışlanıcak. Mc zamanı locklar Hs var diye alınırdı,şimdi mageler su var diye alınıyor sanırım. O yüzden farklı alanlara yöneltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bide o burnout talenti nedir öyle :O Her crit başına %5 mana gotuyor? manyak lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 MC zamani Lock'lar oynamayi bilmediginden HS icin aliniyormus ama. O zaman da en yuksek dmg potansiyelli classlardan biriydi Lock. Kendimden biliyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Suark said: Bide o burnout talenti nedir öyle :O Her crit başına %5 mana gotuyor? manyak lan bunlar lol herhalde magelere base 10k mana falan verecekler. saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 %25 extra spell bonus veriyor critlere de mana götürmesi absürd olmuş. Konu mage olunca blizz birşey veriyorsa mutlaka karşılığında birşey alır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 %25de insanlık değil ama. Yani şahsen fire mage olsam 1-2 puan veririm. Sonuçta 1 puan bile versen her critte %1 mana gider (şuan için düşünürsek +120 mana falan) ama karşılığında %5 crit damage kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar