kindred spirits pete dmg bonus veriyo sadece. zaten hunter şu anda en iyi dps class, expansionda da öyle olur büyük ihtimalle. garipsenecek birşey yok bunda :D
"And" den sonrası başka cümle bir daha oku o cümleyi baştan sonra :D
"Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20%" birinci cümle "and you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active" ikinci cümle.
Aslında hayır, zaten %8 hız kazandıran ench var. Bunla birlikte %18 olmuyor stucklanma yok. Paladinlerle rogueların zaten direk %15 hızlı olduğunu düşünürsek pek hızlı sayılmaz hunterlar.
aslında stack olsa güzel olur. paladin ve roguelar düşük tierlarda 15% alıyolar direk, hunterda öyle bir talent da yok, mis gibi 18% gitsek enchantla :)
Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20% and you
mmochampiondan aldım ya yanlış yazmışlar yada cidden böyle O_o
*New talent* - Kindred Spirits (Tier 10) - Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20% and you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active.
kalın yazıdan önceki and'den sonra virgül lazım :D
Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20% and you
*New talent* - Kindred Spirits (Tier 10) - Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20% and you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active.
Bu çalış baban gibi eşşek olmaya benzemiş :) virgülü nereye koyarsan farklı anlam çıkıyo :)
Yok canım öyle şey olurmu. Improved Scorch kendi tooltipine bile eklediler lafı. Sadece debuffı koymak için hasar vermek gerekiyor. Resistlerse ayada immune olursa debuff stacklamıyor.
Bir şey soracağım. Betaya 5-6 gün önce kaydoldum, bugün de ilk dosyaları indirmeye başladım. Yalnız WoW-2.x.x.x-to-3.0.1.8820-enGB-patch (1.3 GiB) yamasını kurmayı denediğimde şöyle bir hata alıyorum:
said:
The file "common-2.MPQ" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support.
İlla 2gb olan yamayı tek halde mi indirmem lazım benim?
Öne çıkan mesajlar
Phlox
Sosyal ağlarda paylaş
guden
Sosyal ağlarda paylaş
Phlox
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
"Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20%" birinci cümle "and you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active" ikinci cümle.
Sosyal ağlarda paylaş
xunn
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
Phlox
Sosyal ağlarda paylaş
xunn
Retri mage 2v2 iyi olacak gibi talentlar gelince. Hmmmz.
Sosyal ağlarda paylaş
Zlaneth
Sosyal ağlarda paylaş
Bogachan
Bu çalış baban gibi eşşek olmaya benzemiş :) virgülü nereye koyarsan farklı anlam çıkıyo :)
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
toggie
Kindred Spirits (Tier 10) - Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20%
and
you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active.
Sosyal ağlarda paylaş
Aket-Atum
buna bi tek ben mi takıldım neden kimsebirşey dememiş?
Sosyal ağlarda paylaş
Bogachan
evet ya harbi olmaz :)ama konuşma dilinde söylesen bunu anlarlar yani tarzanca gibi olsada :)
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Yav nolucak, çokda önemli değil yani. Fire elematel gibi scorchla hasar veremediğin moblara %10 crit debuffı birikmeyecek. Önemli birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş
Aket-Atum
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
Phlox
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=10529923337&sid=2000&pageNo=3#57
epic!
bu insanlardan bekliyoruz warriorları düzeltmelerini..
daha çok bekleriz :D
sonraki sayfalardaki cevaplar da güzel olmuş heh.
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
pekaziz
İlla 2gb olan yamayı tek halde mi indirmem lazım benim?
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
scorch
buglanmış typhoon efendim :D
Sosyal ağlarda paylaş