Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mekanikler değişmiş olabilir. Crit immune gibi bir olay mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fenris said: e bundan sonra en fazla bi tane exp. çıkar değil mi? diğer hero class lar patch lerle mi gelecek? Ben Paris'teki Worldwide'da bir açıklama bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 shield block amount'u efektik bişi yapıcaklar sanırım expensionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 2 sene felan önce wow forumlarında biyerde vardı level 100 e kadar zone lar hazır 80-90 arası gilneas kul tiras maelstrom emeral dream felan 100 e kadarda xorothia argus vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 su anda su oyundan beklediğim 3 yer var. Grim batol- hakkımızı topraklarımızı krallığımızı soke soke geri alıcaz! Uldum- sırlar acığa cıkıcak. Muradin'in Mezarı- Gururmuz yiğidimiz civanımız Muradin. Mezarına gidip kendisiyle soğuk bir thunderale icicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sende bi cüce fetişi var ama çözemedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fenris said: e bundan sonra en fazla bi tane exp. çıkar değil mi? diğer hero class lar patch lerle mi gelecek?Yesera,malfurion,emerald dream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 daha 2-3 expension kesin cikar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Eee scorch?:) Yok mu yeni haberler? Mesela gelen yeni talentlarn yanında trainable lar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 üşenmesem koycam onnarında sslerini ama tembelim :P simdilik söle bisi yapayım , TBC nin bence en büyük eksiği dragon aspectlerinin hikayesine yönelik neredeyse hiç birşey yoktu , bir umutla deathwing i görmeyi düsünmüştük olmadi ama bildiimz gibi blizzard malygos u northrend e koyacagini söyledi su ana kadar gördüüm kadarı ile bayaaa bi ejderhaya doyacagiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Miraul said: daha 2-3 expension kesin cikar ya Blizzard'dakiler salak değilse (ki değiller herhalde) bunun üzerine bir film arkasından yeni bir expansion patlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Pala talentleriyle alakalı birseyler varmı ? Eger yine retri pala yalan olursa /wowquit. Güzelim palayı amele ettin ya blizz ne diyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ya abi bize ss e gerek yok sen bize listelesen kulun köpeen olrs:D ben en azından tabi özellik le shaman hakkında biraz beni umutlandırırsan çok sevinirm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bizim guildden betaya giren arkadasın ssleri. devamı gelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 arkadaşın kendi serverini kurmuş =) 1. blizzard zuldrak ve benzeri bölgelere giriş iznini henüz vermiyor girdiğinde "you re not suppose to be here" descriptionlu blizzard debuff ı yiyip en yakın flight point e ışınlanıyorsunuz :P 2.wotlk henüz alpha asamasında "beta"değil 3.henüz 80 dk yok en yükseği lvl 78 :P (hep aynı adamlar ile oynaya oynaya tanıdık birbirimizi sdfsdf) 4.SSlerdede gördüün üzere speed i 10.000 e cikarmis , xx serverdan kicklenmiş fln fişman :P (0 skill kisayollu lvl 80 de cabası ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Tam ben yazıcaktım ssleri inceledikten sonra sen yazdın... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hehe bilmiyorum vallahi ben o kadar, anlayamadım sslerden bişey. peki ben de gezebilir miyim bunun gibi kendi severımda? bu adamın dolastıgı yerlerde dolasabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Harbi ya... bizede ööretin nası yapıcaz kendi serverımızı falan:D Acayip merak ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mangos insirceksiniz sitesinden. Googledan aratın bulursunuz. mysql kurcaksınız makinenize(ki zaten anlatıyor manuelinde herşeyi), sonrada zaten downloader üzerinden wotlk beta clienti sunuldu onuda yükleyip bakıcaksınız keyfinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Rotweiler said: mangos insirceksiniz sitesinden. Googledan aratın bulursunuz. mysql kurcaksınız makinenize(ki zaten anlatıyor manuelinde herşeyi), sonrada zaten downloader üzerinden wotlk beta clienti sunuldu onuda yükleyip bakıcaksınız keyfinize. Abi bune ya. Girdim baktım forumlarınada... Bu iş beni aşar^^ Hiç deneyimim yok zerre kadar da bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ya bişi daa sorucam... Şimdi aranızda kesin bu server açma işini becerebilen adam vardır. Peki public server açan varmı? Bi ara subneroit mu ne öle bi turk server ı vardı. Wotlk alpha sı içinde açılmış bi server varmı bildiiniz? Girip dolaşsak ortam görsek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 private server vs gibi illegal işlere girmeyin bence. yada öm ile halledin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bugün pc oyunu (kopya :? ) bakınırken bir yerde dvdlerin arasında wow Wotlk'nın abalajını gördüm 2 dvdli dedim ne oluyor?! :S adamlar yüzüsce kopyalamışlarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yokmu abi alpha ya yeni patch falan?:) scooooorch! gief shaman leak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yeni patch yok henüz , biraz da tadında kalsın die yazmıorm merak eden ztn buluo bisiler :D shaman la ilgili bisi yok :P New Shaman Spells: TBA New Ranks: Elemental Combat Earth Shock (Rank 9) - 990 mana, 723 to 761 nature damage. Earth Shock (Rank 10) - 1170 mana, 849 to 895 nature damage. Flame Shock (Rank 8) - 945 mana, 425 fire damage, 476 fire damage over 12 sec. Flame Shock (Rank 9) - 1115 mana, 500 fire damage, 556 fire damage over 12 sec. Frost Shock (Rank 6) - 955 mana, 681 to 719 frost damage. Frost Shock (Rank 7) - 1135 mana, 802 to 848 frost damage. Lightning Bolt (Rank 13) - 555 mana, 595 to 679 nature damage. Lightning Bolt (Rank 14) - 685 mana, 715 to 815 nature damage. Chain Lightning (Rank 7) - 1380 mana, 806 to 920 nature damage (on first target). Chain Lightning (Rank 8) - 1695 mana, 973 to 1111 nature damage (on first target). Enhancement Lightning Shield (Rank 10) - 755 mana, 325 nature damage. Lightning Shield (Rank 11) - 895 mana, 380 nature damage. Restoration Healing Wave (Rank 13) - 1355 mana, 2624 to 2996 healing. Healing Wave (Rank 14) - 1600 mana, 3034 to 3466 healing. Lesser Healing Wave (Rank 8) - 805 mana, 1382 to 1578 healing. Lesser Healing Wave (Rank 9) - 965 mana, 1606 to 1834 healing. Earth Shield (Rank 4) - 860 mana, 300 healing. Earth Shield (Rank 5) - 1020 mana, 337 healing. yeni ranklariymis skillerinin yeni skillerle ilgili bi aciklama yok duymadım görmedim ^^ DK sürekli nerflenio bu arada :P bloodworm nerflendi über bisidi ama imbaydı evet gargoyle skilli rune power kullanırken artik 1 dakika süreli oldu ama ghoul cooldown süresi kısaltıldı bölece 1 ghoul gittiginde hemen yenisi cikarabiliosun DK oynandıkça mekanikleri de konusulmaya baslandı daha öncede sölediim gibi DK biraz spesifik görev adamı olacak bi class , yane pure-tank fln olmayacak kesinlikle DPS mekaniği de curse-disase-runepowerının durumuna bağlı örnegin plaguestrike 1 disase bırakıyor bloodstrike o disaseden additional dmg kazanıyor disase efekte sahip her spell bloodstrike ın dmgını arttirior (mangle vs gibi dier class özellikleride etkiliyor bunu elbette) rune power olayıda daha bi detaylandırabilirim sanırım , ilk izlenimden sonra suan cok daha ii biliriom :P resmin meali su : DK nın verdigi dmg , runepowerinin , normal fiziksel dps sine eklenmesiyle ortaya cıkıyor yane mesela 1 deathcoil 20 RP ile 200 vuruyorsa aynı deathcoil 70 RP ile 700 vuracak :P rakamları tamamiyle attım bu arada dikkate almayın :D o zmn nolacak? runepower = rage mantalitesi ama rune kullandıkca doluyor , dmg yedikce degil belli bir düzen ile runelarımızı kullanaraktan rune power doldurup bunu unleash edecegiz tanklık icin bahsedilen sekil su ilk acemilik testleri itibari ile icy touch ile 1 frost rune plague strike ile 1 unholy rune (eskiden 2idi nerflendi) bloodstrike ile 1 blood rune ne kadar cok rune harcarsanız o kadar iyi yani atıyorum eskiden oldugu igib plaguestrike 2 unholy harcasaydı 30 rune power yerine 50-60 rune power kazandıracaktı size eh buda ekstra dps demekti ama nerflendi olabildiince rune güclerinizi harcamanız gerekmekte ki rune power kazanıp işi bitirebilesiniz bunun icin frostta death rune die bir talent var death rune her rune yerine gecio bi nevi joker rune yani mesela icy touch ile 1 frostrune harcadınız ve death rune procladı o frost rune spotu deathrune e dönüsüo böylece total 2 blood rune (+1) 2 unholy rune (+1) 1 frost rune (+1) +1 herhangi birine gidibilecek death rune oluo , rune poweriniz full olduunda ztn ışıl ışıl parlıo UI deki DK resminiz :P patlat baba bi death coil dio yani özetle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar