Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:
@
@Darkthrone

Ben level 80 için tamamen manaya odaklı bir skill bekliyorum. Evo tarzı yada warlockların life tabı gibi. Yoksa bittik resmen. Elemantel build yalan olur, herkez eskiden nasıl talentle evo alırdı, şimdide meditation, concentration, spirit falan ne varsa almak zorunda kalıcaz.

level 80 skill konusunda sana katılıyorum. Her bir skill kullanımını mana base çevirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

+1 Ekmek
haha hala çok vuruyormuşuz. ne illet classmışız farkında değilim. dps 'e 3. ayar çekimi gelcek sanırım.

Kalgan says mages are doing too much damage said:
You may not be able to produce those kinds of numbers yet, but I am pretty sure that you also do not have access to the gear and possibly the raid environment that it will be possible to get later in end game of the expansion. Though it is good to know what area the comments about excessive damage stem from. In that light we might request that the dev's keep in mind that too much damage from one spell/spec does not necessarily constitute too much damage (or even enough damage) from the class as a whole.
Sosyal ağlarda paylaş

@Ekmek

Niyekine mana sorununuda düşününce http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfVb0R0hZbAccoct0rzgfst şunla frostfire spam hala gözüme hoş görünüyor. Water elamantelda artık sahibinin spell hitinden tam spell powerından %xx bonus alıcak falan. Bir otursun şu talentler, nerfler oturup hesap yapmak fazr olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Abi iyi de water elemental o hp ile en ufak aoe si olan combatta zort diye yatıyor.
Ayrıca frostfire buildinde water elemental alınca molten fury gidiyor =/

Molter furry ortalama %4 dps sağlayan birşey, ortalama katkı olarak bakarsan artich wind daha fazla dps sağlıyor. O kadar vazgeçilmez diye bakmamak lazım. Senin talentin heralde http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfVb0RbIuVubhstbAccoc şöyle birşey olacak ama bunla frostfire spam olmaz ben söylim.

Gene direk fireboll spam olacak seninki. http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfEboRhIuVubGstbhcbo bu havada da bir talentle oynıyacaksın anladığım kadarı ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
%90 mana dolduruyor her 3 dakkada bir cılgınmısın ekmek

Improved Water Elemental (Tier 9) changed to make your Water Elemental restore mana to all party or raid members an amount equal to 0.2/.4/.6% of their total mana every 5 secs.

Eğer 1 dakika boyunca ayakta kalırsa toplamda %7,2 dolduruyor.

Edit: %72 yazmışım. Arasına nokta koydum. Freemoon sağol uyardığın için :)
Sosyal ağlarda paylaş

@DeMiRMaSKe

%72 yazmışsın hocam, arayı noktayı unutmuşsun.

yanlız birşey sorucam bana Elemantelin ayakta kalması ile ilgili bir örnek combat söylermisiniz. Sunwell dışında tabi mümkünse. Ben hiç yaşatma sorunu yaşamıyorum elemetalla.

Üstelik tüm petlere -%75 aoe damage taken ekliyorlar kesin bizim elementalada eklerler. O zaman zaten sunwellde bile sorun çıkmazda neyse var sayalım eklemeecekler.

Sonuçta son bufflardan sonra bizdende buff alarak, her bossta 1k'dan fazla ortalama dps yapan bir şey haline geliyor. Biz 7k dps yapsak kafadan %14-15 dps sağlıyor yok böyle bir talent.
Sosyal ağlarda paylaş

DeMiRMaSKe said:
talent.mmo-champion.comgibi bişi düşünüyorum ben. yada deep fire ile Fireball spam.

mesela o talent yerine bu talenti kullansan %4 molter furry'den %3 pyromaniactan %1 playing with firedan toplam %8 dps %3 mana reduce kaybedip karşığında %1 artich windden, %5 finger of frosttan en kötü ihtimalle %10 elemanteldan toplamda%16 dps %7 mana reduce kazanırsın.

Bence molten furyi çok büyütüyorsunuz ya. Yada ben birşeyleri atlıyorum.

Edit : Biraz geç bir edit ama şunuda yazmadan geçmiyeyim. Hem fireın hem frostun dibinde çok deli talentler var. Frostfire spamda olsa ya frostta ya fireda deep yapmak lazım bence. Mesela deep fire ile %50 base , %25 bournouttan, %50 icesharddan %40 ignitedan her critte %315 bonus almak korkunç birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...