Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 FreEmoon said: @ @Darkthrone Ben level 80 için tamamen manaya odaklı bir skill bekliyorum. Evo tarzı yada warlockların life tabı gibi. Yoksa bittik resmen. Elemantel build yalan olur, herkez eskiden nasıl talentle evo alırdı, şimdide meditation, concentration, spirit falan ne varsa almak zorunda kalıcaz. level 80 skill konusunda sana katılıyorum. Her bir skill kullanımını mana base çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ya tek istediğim her raidde 350k lık desrto pot flame caps zart zurt kullanıp burnunu karıştıran warlockların 250 300 dps fark takmaması. çok şey mi istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 brilliance aura ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Suark said: brilliance aura ftw Ahhhhhh nerde o günler. Yani raide faydayı falan geçtim artık kendimize bile olsa nasıl über olur, nasıl duacı olurum blizzarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 +1 Ekmek haha hala çok vuruyormuşuz. ne illet classmışız farkında değilim. dps 'e 3. ayar çekimi gelcek sanırım. Kalgan says mages are doing too much damage said: You may not be able to produce those kinds of numbers yet, but I am pretty sure that you also do not have access to the gear and possibly the raid environment that it will be possible to get later in end game of the expansion. Though it is good to know what area the comments about excessive damage stem from. In that light we might request that the dev's keep in mind that too much damage from one spell/spec does not necessarily constitute too much damage (or even enough damage) from the class as a whole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kalganın annesi karısı çocukları kaynar suda boğularak ölür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 brilliance aura nolcak kuzum water element war? brill aura gelse bile arcane in sonuna koyarlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Water elemental? Kimse almaz onu yani Deep frost diye bi pve buildi olamaz scorch nerfünden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 @Ekmek Niyekine mana sorununuda düşününce http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfVb0R0hZbAccoct0rzgfst şunla frostfire spam hala gözüme hoş görünüyor. Water elamantelda artık sahibinin spell hitinden tam spell powerından %xx bonus alıcak falan. Bir otursun şu talentler, nerfler oturup hesap yapmak fazr olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Allah Kalgan'ın belasını versin, yıllardır batırmaktan başka bir halt yemedi adam, kaç warlock kastı kardeşim bu adam? Gına geldi artık, bütün mage'ler warlock mu kassın yani? Felaket of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Abi iyi de water elemental o hp ile en ufak aoe si olan combatta zort diye yatıyor. Ayrıca frostfire buildinde water elemental alınca molten fury gidiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 %90 mana dolduruyor her 3 dakkada bir cılgınmısın ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Evet de o buildi olan mage başka bir boka yaramıyor. Mana battery oynamak istesem spriest oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ekmek said: Abi iyi de water elemental o hp ile en ufak aoe si olan combatta zort diye yatıyor. Ayrıca frostfire buildinde water elemental alınca molten fury gidiyor =/ Molter furry ortalama %4 dps sağlayan birşey, ortalama katkı olarak bakarsan artich wind daha fazla dps sağlıyor. O kadar vazgeçilmez diye bakmamak lazım. Senin talentin heralde http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfVb0RbIuVubhstbAccoc şöyle birşey olacak ama bunla frostfire spam olmaz ben söylim. Gene direk fireboll spam olacak seninki. http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfEboRhIuVubGstbhcbo bu havada da bir talentle oynıyacaksın anladığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Title lar iğrenç olmuş ya 10 tane adam toplayan ezik no lifer sınıfının en prestijli title ını nasıl alabiliyor.Bence bu titlelar her ay oylama ile verilmeli o kadar para kazanıyo adamlar biraz da harcasınlar etik bişi yapsınlar bıktım ticaret zekalarından bunların! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sparkcaster said: %90 mana dolduruyor her 3 dakkada bir cılgınmısın ekmek Improved Water Elemental (Tier 9) changed to make your Water Elemental restore mana to all party or raid members an amount equal to 0.2/.4/.6% of their total mana every 5 secs. Eğer 1 dakika boyunca ayakta kalırsa toplamda %7,2 dolduruyor. Edit: %72 yazmışım. Arasına nokta koydum. Freemoon sağol uyardığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Abi o spec deep fire. 35 fire rest frost gibi bişey düşüyorum ben de dışarı çıkıcam şimdi akşama koyarım düşündügüm speci. Sağlıcakla kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://talent.mmo-champion.com/?mage=23050003020233300530200000002035230310005100230140000000000000000000000000000000000000 gibi bişi düşünüyorum ben. yada deep fire ile Fireball spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 @DeMiRMaSKe %72 yazmışsın hocam, arayı noktayı unutmuşsun. yanlız birşey sorucam bana Elemantelin ayakta kalması ile ilgili bir örnek combat söylermisiniz. Sunwell dışında tabi mümkünse. Ben hiç yaşatma sorunu yaşamıyorum elemetalla. Üstelik tüm petlere -%75 aoe damage taken ekliyorlar kesin bizim elementalada eklerler. O zaman zaten sunwellde bile sorun çıkmazda neyse var sayalım eklemeecekler. Sonuçta son bufflardan sonra bizdende buff alarak, her bossta 1k'dan fazla ortalama dps yapan bir şey haline geliyor. Biz 7k dps yapsak kafadan %14-15 dps sağlıyor yok böyle bir talent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 DeMiRMaSKe said: talent.mmo-champion.comgibi bişi düşünüyorum ben. yada deep fire ile Fireball spam. mesela o talent yerine bu talenti kullansan %4 molter furry'den %3 pyromaniactan %1 playing with firedan toplam %8 dps %3 mana reduce kaybedip karşığında %1 artich windden, %5 finger of frosttan en kötü ihtimalle %10 elemanteldan toplamda%16 dps %7 mana reduce kazanırsın. Bence molten furyi çok büyütüyorsunuz ya. Yada ben birşeyleri atlıyorum. Edit : Biraz geç bir edit ama şunuda yazmadan geçmiyeyim. Hem fireın hem frostun dibinde çok deli talentler var. Frostfire spamda olsa ya frostta ya fireda deep yapmak lazım bence. Mesela deep fire ile %50 base , %25 bournouttan, %50 icesharddan %40 ignitedan her critte %315 bonus almak korkunç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ya bu Blizzard'a ağır küfür etmek lazım, ne demek ya, NoLifer Beta Testerlara özel title vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bence oylama ile yapılsın kim daha fazla iyi iş yaptıysa daha fazla tanınıyorsa o alsın o title ları ve de 1 kere olmasın işte her ayda bir veya 3 ayda bir verilsin her sınıfa veya bir komite kursun adamlar uyduruktan onlar versin adamlara o title ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Öyle daha çok kavga çıkabilir ama böylede harbiden iğrenç. Ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Benim tek korkum o title olayı yüzünden millet dana gibi birbirinin mobunu çalacak level atlayayım diye. Zindan olayında aksamalar olacak muhtemelen. Umarım 3-5 dana hemen bütün hepsinin tamamlar da ilk gün rahat rahat keyfini çıkarırız oyunun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 normaldede calmıyormu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar