Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

MMO-Champion said:
The frostwyrm featured in the video is most likely (as in "not officially confirmed") Sindragosa. Little is known about her for the moment but through datamining we already know that she holds the title of in game and is very closely related to Arthas. One of the subzone of Icecrown Glacier is also named Sindragosa's Fall. (Screenshots of the model of Sindragosa were obviously taken on a non-official server as Icecrown isn't available on live servers for the moment)

Aynı zamanda Login ekranındaki ejderha bu. Sapphiron değil, Sindragosa'ymış...
Sosyal ağlarda paylaş

video bana kalırsa gaz vermekten ziyade hikaye anlatıcı bi modda dönüyor.Müzik seçimi her zamanki gibi bir Blizzard klasiği inanılmaz sade ve etkileyici.Animasyon ise artık bizim boyuta gelmiş.Blizz şu tarz'ı kullanıp bi uzun metraj çekse herhlde normal bir film kadar etki yaratırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Druid
Armor / Health Pool / No Tanking Gear
Druids won't be popular tanks if everyone knows them as the OOM tank. When I say "big health pool" I'm not talking about 30% more than a warrior, and I'm not even sure that's the route we'll go. But since the "big health" idea generates a lot of discussion, I'll walk you through our thought process.

Druids are going to have a harder time hitting the armor cap in Lich King largely because there is no leather tanking gear, and virtually no bonus armor at all (except on a few pieces like rings and necks). Now we can't just make druids do without armor, or they won't compete with other tanks. We can't just bake the armor into Dire Bear Form though, or we risk making resto druids even better in PvP. So when I have mentioned big health pools, that is partially because we're trying to solve the problem where druids need armor but can't get it. Big health is a way to do with less armor, but it's not a total fix for the situation, it definitely has drawbacks, and it doesn't mean 30% more health and 30% less armor. If I had to guess, all of the tanks will end up having pretty similar endgame stats, minus obvious things like block.

Keep in mind how good a well-geared druid tank would be in live if we hadn't added Sunwell Radiance. It is surprisingly easy to make bears too good or not good enough. We have to tread carefully.

But we haven't changed the design of wanting bears to be able to MT. And that doesn't mean technically they can MT but all the healers complain and as soon as the warrior logs on, you eagerly swap him back in. MT means MT. (src)

/cry
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Ne biçim bir yazı bu ya. Ne yani druidler tanklık yapmıyacakmı yani. Alla alla koyarsın taaa feralin dibine bir talent onu almadan tanklık yapılmaz yada koyarsın sırf tank druid için özel item olay biter.

zaten ya dire bear form ya talentle bişi yapcas diolar sanırım

evet feral in dibine bi tank talent koymalılar yoksa sıchtık

güya bi de "all classes will be able to mt in wotlk" diolardı
Sosyal ağlarda paylaş

Tools to compensate for the lack of leather tanking gear

We *will* give you the tools to do it. We just might not give you those tools the same way another class gets them. There are no two-handed tanking weapons, yet I suspect 50% or more of DKs will use two-handed weapons. Neither DKs nor druids have shields. Druids need defense less than other tanks because they can achieve crit immunity. We can do something similar for your damage reduction (bake it into bear form, or put it in a talent are two obvious choices). Now, when you get your leather though, we are assuming you gem and enchant it as a tank would. (src)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes MT olabilecek olayı ayak bence ya. TBC'de de diyorlardı, yine çoğunluk warriorlarda kaldı(arada bir kaç paladin, druid filan vardı ama azınlık onlar). Diğer classlarda MT'lik yapabilecek tabiki fakat yine Illidian gibi Shield Block gerektiren bosslar filan olacaktır. Ayrıca Warrior'ların belli bir geçmişi, prestiji var.

PVE için yapılan class bufflar PVP'yi de etkilemeseydi, belki dedikleri gibi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

@scorch

Biliyorum Malygos'un RaidBoss olduğunu, benim bahsettiğim o değil zaten.

Muru'ya yaptıklarını yapabilirler Malygos'a. Malygos WotLK çıktığında bir RaidBoss olarak oyunda olacak, Lich King patch'i gelene kadar da oyunda kalacak.

Sonra yapacakları bir lore değişikliği ile (kahramanlarımız Malygos'u yenmeyi başardılar ama bu sadece Lich King'e yaradı, örnek olarak) Malygos'u kaldıracaklar (Lord Kazzak değişimi örnek olarak) ve Lich King'in yenilen Malygos'u bir undead olarak diriltmesini izleyeceğiz.

Olmayacak şey değil :)

Videodaki FrostWyrm'in içinde o mavi enerji benim aklımı karıştıran, sonra bir şekilde bütün undeadleri etkiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
Gangren said:
Ahaha bu arada, FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ŞOK ŞOK ŞOK

Mage DPS is too high
One thing that we've found is that some of the talents aren't as usable as we'd like them to be. [Mages] have their 51 point talents in all the different trees are like living bombs of fire tree, deep freeze tree, the arcane barrage for the arcane tree, and we're going to be massaging a lot of those. We're doing some of our early DPS testing and we're finding that the class does way more damage than we anticipated it would do like by a factor of two. So we'll be looking into why that's happening and making some adjustments based on that.

Kafadan nerf, lolzmyballz

blizzard e-been-ni

Şaşırdınız mı gerçekten? Biri demişti zaten, bufflıyorlarki tekrar nerfleyenilsinler. Trajikomik.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
@scorch

Muru'ya yaptıklarını yapabilirler Malygos'a. Malygos WotLK çıktığında bir RaidBoss olarak oyunda olacak, Lich King patch'i gelene kadar da oyunda kalacak.

Sonra yapacakları bir lore değişikliği ile (kahramanlarımız Malygos'u yenmeyi başardılar ama bu sadece Lich King'e yaradı, örnek olarak) Malygos'u kaldıracaklar (Lord Kazzak değişimi örnek olarak) ve Lich King'in yenilen Malygos'u bir undead olarak diriltmesini izleyeceğiz.

Videodaki FrostWyrm'in içinde o mavi enerji benim aklımı karıştıran, sonra bir şekilde bütün undeadleri etkiliyor.

Sindragosa olması daha mantıklı geliyor bana o videodakinin. Çünkü hem login ekranında var, hem videodaki tiple Sindragosa'nın skini aynı... Hemde Lore açısından da Arthas için önemliymiş bayağı...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
@scorch

tamamda lord kazaak vs değişiklikleri

pre-tbc den tbc ye geçiş sayesinde yapılabildi

bana bi zaman ver malygosu ne zaman kaldırabilirler?
atıyorum

hacı hüsrevin gült ü kesio malygos u
ama benim amca oğlu daha halen utgarde keep yapıo
hacı hüsrevin arthas fantazisine fantezi katmak için benim amcamın ne günahı vardı da malygosu kaldırdılar? yazık değilmi o da görmek istiodu :D

yok yani çok kasış senin dediğin ;p offical olarak açıklanmadı ama eet bence de bu bahsi geçen ejderha

- neyse şöyle bişii buldum bu arada ;

(Macro)
/console farclipoverride 1
/console farclip 1582
/console horizonfarclip 6333
/console groundeffectdensity 256
/console groundeffectdist 140
/console characterambient 0

betadaki arkadaşlara denemesini öneririm :D

görüş mesafesini büyütüyor :) stormwind in çatısından blackrock mountaini fln görebiliosunuz :P

Sosyal ağlarda paylaş

Bence Sanki artas'ın içinde birşeyler kıpırdanıyor lore ye bakarsak artas ı bu büyüden kurtarmaya çalışabilecek kahramanlar var. Eğer artas onu esir alan bu büyüye karşı savaşır ve bence side değiştirebilirse lore cok farklı bir boyuta çekilebilir. düşünün yani artas bir anda içindeki ışığa veya geçmişine dönmek istedi ? Neler gerçekleşir
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:
Bence Sanki artas'ın içinde birşeyler kıpırdanıyor lore ye bakarsak artas ı bu büyüden kurtarmaya çalışabilecek kahramanlar var. Eğer artas onu esir alan bu büyüye karşı savaşır ve bence side değiştirebilirse lore cok farklı bir boyuta çekilebilir. düşünün yani artas bir anda içindeki ışığa veya geçmişine dönmek istedi ? Neler gerçekleşir

40 paladinlik raid olsun, gidip arthasi kurtarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...