FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Orası öylede, blizzardında oturup WoLK almadan oynamaya devam ediceklerin ciddiye alınacak sayıda bir kitle olacaklarını düşündüğünü sanmıyorum. 10.5 milyon kişimi oynuyoruz oyunu? Kaçı WoLK almıyacak 500 bin diyelim. Valla 500bin kişide DK'yı WoLK almadan görüversin. DK için en bana test oyun içidir, bu fırsatı kaçırmak pek mantıklı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 DK , Wrath of the lich king Expansion paketinin içeriğidir. expansiyon sahibi olmayan kişiler -yeni Ebon Hold (DK starting zone) -Death Knight -lvl 80 -northrend -northrend mount -haircutter -profession 375-450 -inscription kullanamayacak ancak +yeni talent tree ve 70 e kadar alınabilir skillere sahip olacak ekleme freemon boş sıkıyorsun be kardeşim? Wow lvl cap 70 falan olmayacak wow : lvl 60 tbc : 70 wotlk : 80 soru : wow orjinalden , wotlk ye geçmek istiyorum ne olacak? cevap : mümkün değil :) sizden patch 2.0 ve üzerini indirmenizi isteyecek ancak patch 2.1 ve üstünü yüklemeniz için makinenizdeki wow.exe nin güncel Tbc cdsindeki wow.exesi olması gerektiği için yüklenmeyecek yani takla da atsanız wotlk kuramayacaksınız tbcsiz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 wolkyle birlikte tbc verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aquila said: wolkyle birlikte tbc verebilirler. bu olabilir ama gerek görmüyorym ben böle biseye neden yapsınlar ki? mis gibi çatır çatır yeni account alanlara 3 paket wow satmak varken nie 2 pakete düsürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cunku musteri memnuniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 WOTLK sahibi olmadan DK açabilmek tabiki mümkün olmayacak. Blizzard yeni eklenecek bir classı bu kadar ucuz şekilde herkese sunar mı ? DK başlı başına WOTLK için bir pazarlama taktiğidir. Ayrıca kafanızdan teoriler üretip, fantaziler kurup resmi açıklamaymış gibi o olacak bu olacak edasıyla sunmasanız çok güzel olacak içi boş söylemlerin kimseye faydası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 scorch said: Wow lvl cap 70 falan olmayacak wow : lvl 60 tbc : 70 wotlk : 80 E zaten böyle deil mi? Her sene bir expansion çıkartarak 80 90 100 diye gidip 100 den sonra 2 sene daha destek verip o arada WoW2 ye yoğunlaşmayı düşünüyorlar diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 wow2 ne abi? level 100e gelene kadar wotlk hariç 2 expansion daha demek , 2 yeni kıta yada en az 20 yeni harita demek. hala bunun üzerine wow2 lik neresi kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aket-Atum said: wow2 ne abi? level 100e gelene kadar wotlk hariç 2 expansion daha demek , 2 yeni kıta yada en az 20 yeni harita demek. hala bunun üzerine wow2 lik neresi kalacak? Sundering yaparlar bir kere daha, tüm haritalar baştan değişir, al sana WoW2. =p Yapmak istedikten sonra yapılır, zor değil. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 level 100 capı anca 2 yılda falan aşılır yahu. d3 var, sc2 var, hani universe of sc diyorlar. blizzard o kadar çabuk bitirip wow2 diye sunmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 benim bildigim bundan sonra yalnızca bir tane exp. gelecek, onda da o ortadaki maelstrom gelecek diye duymustum, bazıları emerald dream de gelicek falan diyordu da o yazıs galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dk'lar aktif olur ama level sınırı olur, bir de wotlk tam açılınca kilitlenir paketi alana kadar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bu arada gayette wow orjinalden Wotlk'a geçilir.Zaten paket oyunun sürümünü direk 3.0.x yapıcak TBC'ye gerek yok.Aktivasyon key'i hariç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 accountunu upgrade edemezsin. patchleri yapsan nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aktivasyon key'i hariç tabi. said: pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ses said: bu arada gayette wow orjinalden Wotlk'a geçilir.Zaten paket oyunun sürümünü direk 3.0.x yapıcak TBC'ye gerek yok.Aktivasyon key'i hariç tabi. Kaç DVD gelecek WotLK? 3 mü? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Gangren said: ses said: bu arada gayette wow orjinalden Wotlk'a geçilir.Zaten paket oyunun sürümünü direk 3.0.x yapıcak TBC'ye gerek yok.Aktivasyon key'i hariç tabi. Kaç DVD gelecek WotLK? 3 mü? :p Beta Clint'ı kaç dvd tutuyor 3 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ses said: Aktivasyon key'i hariç tabi. said: pardon? pardon? wow'dan wotlk'a gecisten ne anlıyosun sen? patchleri yapmak gecis yapmak demek mi oluyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 toggie said: ses said: Aktivasyon key'i hariç tabi. said: pardon? pardon? wow'dan wotlk'a gecisten ne anlıyosun sen? patchleri yapmak gecis yapmak demek mi oluyor heh. Yazdığım mesaj bi sayfa geride wow orjinalden sonra tbc yüklemek sonra üzerine Wotlk yüklemek gerekir lafı üzerinedir.Mesajı genel konu takibinden harici okursan senin dediğin anlaşılır evet , onada bişey diyemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ses said: Gangren said: ses said: bu arada gayette wow orjinalden Wotlk'a geçilir.Zaten paket oyunun sürümünü direk 3.0.x yapıcak TBC'ye gerek yok.Aktivasyon key'i hariç tabi. Kaç DVD gelecek WotLK? 3 mü? :p Beta Clint'ı kaç dvd tutuyor 3 mü? Yanlış mantık gidiyorsun. WoW yükledin diyelim, sen diyorsun ki (eğer yanlış anlamadıysam) "TBC yüklemene gerek yok, direk WotLK yüklenebilir, oyun 3.0x olacak" Ben de sana soruyorum, WotLK kurulumu kaç DVD olacak? WotLK Alpha Client, ilk haliyle 2.2GB civarındaydı. TBC kendi başına, hiçbir patch yapılmadan 1 DVD gibi birşey, bir de arada gelen patchler var, mesela 2.4.0 kafadan 1GB'dan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 haklısın , bende şunu demek istiyorum.Beta Clint'ı 2 küsür gb dediğin gibi yani direk 3.0.x gelen clint boyutu bu.Yani elimizde hiç patchlenmemiş bir Clint olsa 2 küsür Gb'lık bir Wotlk paketi oyunu 3.0.x düzeyine getiricektir diye düşünüyorum.O da yine 1 dvd yada 4 cd'ye eş değer olur paketten çıkacak media. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tamamda işte 3.x patchleri yapmana izin vermeyecektir 2.4 major patch olmadan hatirlayin 2.11 major patch olmadan TBC yüklenmiyordu makinenize pek çok kişi patch installeri sildiği için geri yüklemek zorunda kalmişti o pre-tbc major patch i yani mecbursun tbc sahibi olmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yoo ben gayet de direk wow u üstüne de tbc yi yükledim 2.0 a çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yüklenmiyormuydu? Ben 3 ay evvel oyuna yeniden başlarken 2 box aldım önce Normalini akabindede expantion'ı yükledim gayette yüklendi.Expantion'ın içindeki installer zaten 1.x to 2.0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben bugune kadar wow u 2 kere yükledim biri tbc çıkmadan baya önceydi vs tbc çıktıgında en son hangi patch varsa onun üzerine kurmustum ondan sonra hep external harddisc e atarak formatlardan filan kurtardım bi kere arkadasıma yuklemem gerekmişti bendeki wow u yükledim sonra direk üzerine tbc yi yükledik gayet de çalıstı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar