Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hunter 'ı tamamiyle baştan dizayn ediyo sanki adamlar bence TBC öncesi gibi olucak hunter çok imba olmuştu casterlar daha yanına gelemeden ölüyodu pis nerflediler arcane shotı WOTLK dada önceleri hunter çok imba olcak herkes aglıcak sonra nerflicekler gene kesin. Bu arada distraction shot eger misdirect ile çalışıyosa imba olmuş mocking blow gibi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Perspective said: 70-71 arası gereken xp 2,3 milyon olmuş abarttı blizzard yine ... 2.3 milyon mu şaka mı? mob başına 10k xp mi gelcek ki böyle bi limit koymuşlar öh be öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Julifton said: Beta key bulup beta test edenlere burdan şunu demek istiyorum. Olan var olmayan var arkadaşım aldıysan da kendine sakla... Kıskanıyo insan alalalalala +1 ama beta gelirse bana her gün sslerle haras ederim burayı ehgeyege aaaa bakın ne aldım aaa ne gördüm die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 walla 75 i gördüm ondan sonra bi daha oyuna giremedim bişii bilmiorum son 2 patchtir ne dğiştir ne değişmedi diye ahaha saolsun tek servera "n" sayıda beta oyuncu alınca server queue si 300+ ve aşırı lag oldu (hai world pvp) sabah 6 da girebilioruz ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gief key ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Phlox said: betada oynayanların guildleri var mı? yoksa kuralım bi tane, tanıdık insanlarla instance yaparız en azından :p Benim yok. Kuracak olursanız Monthius'a whisper atarsınız. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 WOTLK MOUNTSWarp Stalker:Frost Wyrm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 warp stalker ısınlanarak mı gidiyor =) ? giderken gorunmez olsa falan bari ehah... frostwyrm de imbaymıs direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o konuda tartışma var ability sahibi quest mountları varmış ama normal mount a ability vermezler heralde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 xp olayı 2.2 milyon evt ama quest başı 20k xp mob başına 1.8k alınıyor :p yeni bi area discover olunca bile 2k xp geliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yuhara. 2.2milyon ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 50 quest işte ortalama, quest moblarından gelen XP ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Klasik blizzard anlayışı, WoLK için level kasarken gidip outlandda kasmayın istiyor. O sebeple yeni haridaki quest exp'lerini ve mo explerini 2'ye katlıyor level için gereken exp'ide abartıyor. Aynı şey WoW-BC geçişindede vardır, bu sebeple 58'de outlandda gidince 5-10 questte 60 olursunuz sonra kasma hızınız normale geri döner. Ne uzun ne kısa gelir size level kasmak. Aynı durum abartılacak bişeu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yalnız mount'ların spellbook a geçmesi pek güzel olcak =) Çantalar ferahlıycak. Birde Quest bag yapsalar ne aşmış olur hea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Tüm binekler, petler, badge'ler, BG markları, Raid tokenları, holiday-crismas vs event itemleri herşey item omaktan çıkıyor. Tamamı token ve spell book sayfalarına işlenicek. Özellikle bankalarda inanılmaz bir rahatlama görücez. token'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yaaw şu başlığın her mesajını okudukça tekrardan başlayasım geliyo.yapmayın gençler etmeyin :( Freemoon bu gidişle senin ufaklık da 1-2 seneye başlar wow'a ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Başlasın valla iyi olur. Farm yapcak adam lazım .Hanım bırak binim için farm yapmayı 2 goldunu aldım diye boşanma davası açacak nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 WoW oynayan çiftlere çok özeniyorum. Arkadaşım olan bir evli çift var, karısı hamileydi ve suyu geldiğinde battleground bitene kadar hastaneye gitmeyi reddetmişti. Korku dolu gözlerle heal atmaya devam edişini izlemiştim. -Colin, my water just broke. Darn it, let's finish this WSG first. -This is why i love you so much. Ps: Çocuğa beastmaster hunter aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sacmalik o, abartmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İçtenlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Allahtan raidde değillermiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 xunn said: WoW oynayan çiftlere çok özeniyorum. Arkadaşım olan bir evli çift var, karısı hamileydi ve suyu geldiğinde battleground bitene kadar hastaneye gitmeyi reddetmişti. Korku dolu gözlerle heal atmaya devam edişini izlemiştim. -Colin, my water just broke. Darn it, let's finish this WSG first. -This is why i love you so much. Ps: Çocuğa beastmaster hunter aldılar. almanyadada karı koca oyundan kalkıp kim cocuga bakıcam diye anlasamamıslar kim bakarsa baksın demişler cocuk aclıktan ölmüş. Ben bir yıllık evliyim hanım oyun oynamama deliriyor öyle bi durum isterdim oyun seven biri olmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bizim guildde de var bi cok cift, ama casual, carsamba futbol antremani var cumartesi cocuklari maca goturucem, pazar gunu baledeyiz tarzi seyler daha cok oluyo. bi de arada ventte arkadan coluk cocuk sesleri geliyo, bi dakka cocuklari yatiricam, yemek vericem tarzi seylerde olmuyor degil. hatta anne, baba, coluk cocuk oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 xunn said: WoW oynayan çiftlere çok özeniyorum. Arkadaşım olan bir evli çift var, karısı hamileydi ve suyu geldiğinde battleground bitene kadar hastaneye gitmeyi reddetmişti. Korku dolu gözlerle heal atmaya devam edişini izlemiştim. -Colin, my water just broke. Darn it, let's finish this WSG first. -This is why i love you so much. Ps: Çocuğa beastmaster hunter aldılar. oha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Masquerade said: xunn said: WoW oynayan çiftlere çok özeniyorum. Arkadaşım olan bir evli çift var, karısı hamileydi ve suyu geldiğinde battleground bitene kadar hastaneye gitmeyi reddetmişti. Korku dolu gözlerle heal atmaya devam edişini izlemiştim. -Colin, my water just broke. Darn it, let's finish this WSG first. -This is why i love you so much. Ps: Çocuğa beastmaster hunter aldılar. oha yok artık haha saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar