xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Süper. Şöyle arabik bir kıyafet hazırlayıp atlarsın üstüne, fantezilere koşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 draenai acıp tunak tunak dansı yaparsın halı ustunde. bi de turban cektin mi kafaya tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 halının ustunde oturus sekli nasıl olcak acaba eheh... her ırkın default oturusu guzel durmayabilir, bagdac kursun herkes =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 halı human ve belf erkekleri icin ideal :) ztn bagdas kuruolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 orclar da bagdas kuruyor. tam draenai aleti bence. blood elf'ler icin de iyidir. sehirlerinde zaten mevcut boyle kendi kendine supuren supurgeler, ucan biseyler falan. hindu sehirlerine de benziyor mimarisi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 beta key alabiliyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 basvurunu yaptıysan sansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 acc manag kısmından basvurdum geçmi kaldım ne bilmiyorum hala mail gelmedi 2 gun olmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla acıldıgı ilk gun haftalar once yaptı cogumuz hala gelmedi birkac kisi haricinde kimseye. sans isi bu, basvuru yapan herkese key yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yeni betakey vereceklerine serverın durumunu düzeltsinler zaten önce. Oyun oynayamıyoruz oyuncu yoğunluğu ve serverların durumu yüzünden... >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Katılıyorum serverı adam etmeden beta key dağıtmasınlar ama o vesile ile dk nın gücünü de test edebiliyoruz. :P Mesela bugün underbog ilk bossta 3 kişi iptal oldu 2 kişi full hpden indirdik bossu, ikimiz de deep blood spectik oO lvllerimiz de yüksek deildi ben 64 tüm öbür dk 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Rikkie said: Uçan halı! bunun havada uçanının resmini koymuştuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben görmedim hiç. Tooltip'in resmi vardı sadece yanılmıyorsam, ilk defa bugün mmochampionda gördüm :) Üşenmezsen bir daha koyuversene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 http://www.worldofraids.com/gallery/files/1/magnificent_flying_carpet2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pff, kotu olmus bence, otantik bi havası olcak, oturucaksın, ne bu boyle sorf mu yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 fikri güzelde, oturması lazımdı karkterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 vala uçmak iyi bişi ehe haritalar çok büyük oraya koş buraya koş :P lvl 71 oldum arada hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 outland'e gore daha buyuk deniyordu haritalar ama binek hızlarında bir degisiklik yok gibi gorunuyor. bi de ucamayacaz 77'ye kadar mı ne. ulasım biraz bıktıracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Harita içinde birkaç FP olur. Hellfire Peninsula gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ilk haritada 5 fp var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ohah iyiymis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 herkese açık 5 tane mi? hellfire da da 4 var ona bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 betada oynayanların guildleri var mı? yoksa kuralım bi tane, tanıdık insanlarla instance yaparız en azından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Beta key bulup beta test edenlere burdan şunu demek istiyorum. Olan var olmayan var arkadaşım aldıysan da kendine sakla... Kıskanıyo insan alalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Aket-Atum said: herkese açık 5 tane mi? hellfire da da 4 var ona bakarsan :) Helfire Peninsula'da 10 FP var. 5 horde için 5 alliance için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar