Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 başladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 GS kendisin çok sıkmıyor, arkada da güvenliği bırakmıyor sürpriz gol olmasın diye. Bayık geçiyor maç. Saçma bir gol yemekten korkuyorum, daha yüksek tempolu oynaması lazım GS'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 allah razı olsun Rew meraktan ölüyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kafanı yorma gs yensede şampiyon yenmese de Ts 1 : 0 Fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 1-0 gs önde ohh be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 H.Ş gol gs 1 - 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kutlu doğum haftası bu olsa gerek hakan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 GS 1 - 0 GB Oftaş Hakan Şükür. Arda mükemmel götürdü söktü topu kontrataktan süper çıkardı Hakan'a, o dokununca gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 haha 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ts de 2 ledi.. Hadi Şampiyonluğunuz Kutlu Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 deli gol attı hakan balta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Lalalalalallalaaaaa :D:D Adam yılın golünü attı. Öperler ;) Naraso ve Nileppezdel FB'lilere sevgilerini sunarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Baluu said: ts de 2 ledi.. Hadi Şampiyonluğunuz Kutlu Olsun. teşekkür ederiz kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 OOOFF O NE GOLDÜ OOFFF Kİ NEEE OFFF Yavaş çekimde bile görünmüyodu top.. adam 2331231km/hr 90'a çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hadi hayırlısı şampiyon cümbüm diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 durun herşey bitmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Muhteşem bir goldü hakkaten, içeriye ortayı kafayla çıkardı defans, havadaki topa gelişine çok sert vole vurup direk doksana çaktı ceza sahasının hemen dışından. Gerçekten de yavaş çekimde bile gözükmedi top. Bu akşam Sabri'yi izlemeye italyadan Milan ve Fiorentina gelmişti, Hakan'ı alır giderler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 eheuh hakanı vermez gs biras daha pişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 PhysX said: durun herşey bitmedi :p Ahah.. uLan biz hazırlıklıyız, zaten gs maçından beridir fb'ye 2. gözüyle bakıyorum ama.. Ya gs yenilseydi Fb yenseydi halinizi görmek isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben hala diyorum sabri gs de kalırsa yönetimin sabri için avrupadan her maça 2 kisi getirmesi gerek. gene deli gibi koşuyo eleman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Baluu said: PhysX said: durun herşey bitmedi :p Ahah.. uLan biz hazırlıklıyız, zaten gs maçından beridir fb'ye 2. gözüyle bakıyorum ama.. Ya gs yenilseydi Fb yenseydi halinizi görmek isterdim :D baluu siz o duyguyu da biliyosunuz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ilk gol efsane yalnız haha yabancı diye getirdikleri adamın harektine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 wish : POOOOOOOOOOOOOM.. PAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 allahım inşallah maçta daha fazla gol olmaz amin yarabbi (3,5 altı duası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 children children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar