2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 el kelimesi sadece arapçada yok. ispanyolca'da artikel kendisi. hatta maskulin artikali olduğundan el inönü de olur. ne yani el classico varda el inönü neden olmasın dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 çoktan yalanlandı haber. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ispanyolcadaki el kelimesi de arapcadaki el ile ayni mantikta ve kokte kullaniliyor. Araplarin zamaninda istila ettigi surede bulasmis dillerine. Belirteyim dedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Emirates Allianz ve Vodafone ile görüşülüyor. Sponsor olan firma adını vericektir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bLackcha0s said: Emirates Allianz ve Vodafone ile görüşülüyor. Sponsor olan firma adını vericektir büyük ihtimal. yapılsında ne olursa olsun. cola turca'yı benimsiyebilmişse bu insanlar, artık ne olursa olsun benimser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 el-beşiktaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 el ispanyola tirintin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Azmodai said: ispanyolcadaki el kelimesi de arapcadaki el ile ayni mantikta ve kokte kullaniliyor. Araplarin zamaninda istila ettigi surede bulasmis dillerine. Belirteyim dedim. :P Tam değil aslında.. Endülüs Emevilerinden İspanyollara bulaşması da bir ihtimal olsa bile çok benzer bir dil olan ve aynı kökenden gelen İtalyanca'daki "İl" artikel ekinin yansıması olması daha büyük bir olasılık kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Katarlılar Beşiktaş'a da el atmış. Bakalım Çarşı ne dicek bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Azmodai said: ispanyolcadaki el kelimesi de arapcadaki el ile ayni mantikta ve kokte kullaniliyor. Araplarin zamaninda istila ettigi surede bulasmis dillerine. Belirteyim dedim. :P yüzyılın kolpası budur herhalde belirteyim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 başlığı kilitliyorum. yalanlandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar