Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fighting Beauty Wulong

Sam

Öne çıkan mesajlar

17 yaşındaki güzel mao lan'ı yenilmez dövüş sanatını geliştirmek için gençliğinde çin'den japonya'ya gelen dedesi yıllardır eğitmektektedir. amansız rakibi ve dostu xao stilinin ustası, oğlunun sanatını para uğruna pazarlamasından rahatsız olduğunda ondan son bir kere sanatlarının karşılaşmasını ister. dedesinin isteği üzerine güzel mao, xao stilini yenmek için profesyonel dövüşe atılacaktır.

dövüş üzerine, aynı isimli 2002'de yayınlanmaya başlayan mangadan uyarlanmış eğlenceli bir anime. ciddi bir beklentiyle izlemeye başlamadım ama biraz ilerleyince keyif veriyor. değişik dövüş sanatlarından şampiyonlar kapıştı aralarında şu ana kadar özel turnuvada, hareketli sahneler yanında komedi de var. dedemiz adeta bir ero-sennin, başrolde de hem kendisi hem de yumruğu taş gibi bir hanım kızımız var. beğenilmeyecek gibi değil kendisi zaten. (:P) maalesef altyazı çalışmaları hala devam ediyor 25 bölümlük seri 2006'da yayınlanmasına rağmen, en son 12. bölümü bulabildim. bir devam serisi de ertesinde yayınlanmış ama onu da yeni sublamaya başlamışlar. beklemekten sıkılmayacaksanız bir göz atabilirsiniz ilk seriye.

ha bu arada az daha unutuyordum, özellikle ED şarkısını (orange*night) çok tuttum. OP da fena değil ama ED'i bulup ipod'a atasım var hani.

bir ufak not daha ekleyeyim bari: ps2 için 2006'da bir dövüş oyunu da çıkarılmış.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o diğer dediklerin gibi fanservice gayesiyle hazırlanmış değil pek hani, nadir 3-4 bölümde bir ufak kırıntılar var en fazla başrolü içeren. hatta anime'deki şu ana kadar çirkin kadın sayısı güzellerden fazlaydı sanıyorum. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
5kadın koyalım 3ünü buyuk göğüslü 2sini derin yırtmaclı yapalım reytingleri oynatalım mantığından nefret etsemde yapmayın etmeyin tenjou tengeyi sadece mangasına saygıdan o katogoriye koymamak gerek savaş tekniklerinin ayrıntıları kafa sıyırtıcı noktada bir o kadarda samanı suyla götürme durumu söz konusu
Neyse topic konusuna geri dönelim wulong için hangi subları önerirsin Sam
Sosyal ağlarda paylaş

valla maalesef sub için seçenek şansı bulamadım, lime yapmış ilk 9 bölümü. 10-12'yi de getbackers yapmış, halen çıkarmaya devam ediyorlar.

yok yani wulong'un ana teması dövüş sporları bariz, gözbandı fetişli dövüşçü koyalım varsa yoksa pantsu gibi bir gaye hissedemedim. anidb filan da sadece action ve martial arts kategorilerine dahil etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu TT'nin 17 ciltini okudum da ben mi görmedim. Dövüş falan diyorsunuz da yani dövüş yarısı ise full fanservice de geriye kalan yarısı. Ikkitousen en azindan Romance of the Three Kingdoms'ın uyarlaması, biraz konusu var. Karakterleri süper, TT de double impact abi dışında sevdiğim bir karakter olmadı. TT'nin konusu sonlara doğru feci saçmalamaya başlamıştı. En son lightsaberlar falan vardı lol.

İzleyeli çok oldu zaten birkaç bölüm izlemiştim. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama ben bu diziyi baya fanserviceli hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ilerleyen bölümlerde yok gibi birşey oluyor, ciddileşiyor konu. zaten bölümler ilerleyince keyif verdi dememin nedeni o. :)

ha yani vaooov ultra anime ararken izlemeyecekseniz tabii, eğlencelik dövüş dizisi ama ciddi tonları başgösteriyor ileri bölümlerde. hiç beklemediğim şekilde duygulandığım bir an da yaşadım baba ile küçük kız arasında geçen belli bir dialogda. ki bu bilumum epikkk, ultimateeee serilerin aşağı yukarı hiçbirinde öyle duygulandıran bir sahne göremedim. çok komplike, sürreal insan ilişkilerine giriyorlar filan ama en temel bazı duygular yaşanamıyor. beklemediğim bir deneyim olunca bu ben de buraya yazmaya karar verdim, yoksa tembelimdir, uğraşmam. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
1,5 yıl altyazı bekledikten sonra "yeteeeeeerrrr" dedim ve google translate kullanılmış gibi çin hkdvd'sinin ingilizcesi ile izledim kalan bölümleri. beni bir dövüş serisi olarak fazlasıyla tatmin etti, maalesef düzgün altyazı hazırlayan gruplar el atmadığından meraklısına önerebiliyorum şimdilik. toplam 50 bölüm iki sezon ama 33 bölümü dediğim gibi seyretmek zorunda kaldım. gerçi iyi kötü anlaşılıyor konuyu takip eden için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...