Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 beylikdüzünde carefour daki biletix de saat 10 dan 12.30 a kadar toplam 90 kişi içeri alındı ve biletler bitti.Sıraya girmeden önce liste yaptılar listede en son 800 küsür kayıt vardı fakat bu 90 kişi dışında kimse bilet alamadı.heryerde böyle mi oldu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Biletix web sitesi yine down (td) beceremiyorsan bırak bu işi, gs-fb maçında da aynısı oldu.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Becerememekle ne alakaı var yahu? Aynı anda aynı sayfayı 10k kişi görüntülemeye çalışırsa normal tabi. Paticiğin ana sayfayla deneyelim isterseniz 10k kişi toplayıp, görelim neler oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya tamam da paticikle biletixin maddi imkanları bir değil, kulvarları farklı :P çok değil, 2 hafta önce derbi maçında aynı sorunu yaşamışsın. biraz çekidüzen ver kendine, önlem al kardeşim. dünyanın parasını alıyor bilet işlemleri hedesinden. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kabahat yönetimde izin veriyor karaborsaya koskaca biletix gişesinde 90 bilet satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 becermek deil bu biletix direk karaborsacı olduğu için bu işler böle her yerde en fazla 80 kişi alabilmiştir kişi başı limitin 2 olduğu ve 10-15 gişede bilet satıldığı düşünülürse internettende insanların bilet alabilmek için neler çektiği çoğu kişinin alamadığı düşünülürse nası oluoda 10 küsür bin bilet 1 saatte bitio böle maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bi arkadaş gs-fb maçına renkli fotokopi biletle girdi. altında başka biletten çıkarma biletix hologramı falan. çok kral olmuştu valla.. babaya selamlar, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ahahhaha iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dasaaa said: bi arkadaş gs-fb maçına renkli fotokopi biletle girdi. altında başka biletten çıkarma biletix hologramı falan. çok kral olmuştu valla.. babaya selamlar, saygılar nasıl oluyor o? sonuçta biletin altındaki barkod sadece o bilete özel barkodun içerdiği seri numarası o günkü maçı, tarihi, koltuk numarası gibi deyayları içeriyor "ünik" yani tek bir numara, bir ikincisi olmuyor bir kere hakiki biletle girildiği zaman otomatik olarak sahte bilet geçersiz oluyor ya da o arkadaş hakiki bilet sahibinden önce girdi içeri bu sefer hakiki bilet sahibi giremedi maça hoş bana o arakdaşın sallamış gibi geliyor ama görmedim kendisini net bir şey söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 aldım 2 tane temiz eski açık osso ya sorun varmış satılacak bileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 senin neyine bilet almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 BabacumMostors said: dasaaa said: bi arkadaş gs-fb maçına renkli fotokopi biletle girdi. altında başka biletten çıkarma biletix hologramı falan. çok kral olmuştu valla.. babaya selamlar, saygılar nasıl oluyor o? sonuçta biletin altındaki barkod sadece o bilete özel barkodun içerdiği seri numarası o günkü maçı, tarihi, koltuk numarası gibi deyayları içeriyor "ünik" yani tek bir numara, bir ikincisi olmuyor bir kere hakiki biletle girildiği zaman otomatik olarak sahte bilet geçersiz oluyor ya da o arkadaş hakiki bilet sahibinden önce girdi içeri bu sefer hakiki bilet sahibi giremedi maça hoş bana o arakdaşın sallamış gibi geliyor ama görmedim kendisini net bir şey söyleyemem baya baya girdi izledi maçı.. başka duyarsanız buna benzer sorun sağ kapıdan mı girmiş sol kapıdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 khala said: ?sana deil topigi açana dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 250 milyona kapalı bileti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 arkadaşlar muhabbet sırasında aq sabah 6da cewahirdeyidm 12buçuğa kadar yok a* yok +'^%+'r+++ karaborsacılar topladı hepsini aq rahat 4-5 bin kişi wardı kuyrukta 500kişi ya aldı ya almadı abi geceden beri bekleseydik alırdık da onu da yapamadık görcen yaa battaniyeler falan millet gece gelmiş aq zaten siviller biletixle ortak çalışıyolar bi kısmını onlar götürdü bi kısımınıda karaborsacılar geriye az kalan kısım da satışldı millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 haberlerde gösterdi polis karaborsacıları engellemek yerine kendisi geceden beri bekleyen taraftarın önüne geçip bilet aldı. bir de burada karaborsa bilet satmaya çalışanlarada en güzel sevgi dileklerimi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 biletixten bilet alabilen oldu mu aranizda ? yada alan tanidiginiz fln ? site gocuyo geri geldiginde 1 tane bile bilet kalmamiş oluyo kaç seferdir. boyle saçmalik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Valla FB-Chelsea Maçı için biz biletix'den netten, hiç takılmadan çatır çatır bilet almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 CuteButPsycho said: biletixten bilet alabilen oldu mu aranizda ? yada alan tanidiginiz fln ? site gocuyo geri geldiginde 1 tane bile bilet kalmamiş oluyo kaç seferdir. boyle saçmalik olmaz. sen şimdi mi deniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hyr ilk çiktigi dakikalarda deniyorum taki site geri gelene kadar ki bu baya uzun bi sure. hatta Gs-Fb maçinda son aşamasinda takildim alirken. işlemleride çok hizli yaptim. son onay verilicegi sayfada hata verdi biletix ve GG bi daha açilmadi.. biletler tükenene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 100 liralık biletler 320 den aşağı gitmiyormuş duyduğuma göre (yanlış acc., ben roket) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 aciklar 150 den kapalı 350 civarı gidiyor.en insaflıları böyle satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 karaborsadan almayın bilet prim vermeyin şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yaşasın karaborsa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar