Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karaborsa gene damgasını vurdu

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

ya tamam da paticikle biletixin maddi imkanları bir değil, kulvarları farklı :P

çok değil, 2 hafta önce derbi maçında aynı sorunu yaşamışsın. biraz çekidüzen ver kendine, önlem al kardeşim. dünyanın parasını alıyor bilet işlemleri hedesinden. ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

becermek deil bu biletix direk karaborsacı olduğu için bu işler böle her yerde en fazla 80 kişi alabilmiştir kişi başı limitin 2 olduğu ve 10-15 gişede bilet satıldığı düşünülürse internettende insanların bilet alabilmek için neler çektiği çoğu kişinin alamadığı düşünülürse nası oluoda 10 küsür bin bilet 1 saatte bitio böle maçlarda
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
bi arkadaş gs-fb maçına renkli fotokopi biletle girdi. altında başka biletten çıkarma biletix hologramı falan. çok kral olmuştu valla..

babaya selamlar, saygılar

nasıl oluyor o?
sonuçta biletin altındaki barkod sadece o bilete özel
barkodun içerdiği seri numarası o günkü maçı, tarihi, koltuk numarası gibi deyayları içeriyor "ünik" yani tek bir numara, bir ikincisi olmuyor

bir kere hakiki biletle girildiği zaman otomatik olarak sahte bilet geçersiz oluyor

ya da o arkadaş hakiki bilet sahibinden önce girdi içeri bu sefer hakiki bilet sahibi giremedi maça

hoş bana o arakdaşın sallamış gibi geliyor ama görmedim kendisini net bir şey söyleyemem
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
dasaaa said:
bi arkadaş gs-fb maçına renkli fotokopi biletle girdi. altında başka biletten çıkarma biletix hologramı falan. çok kral olmuştu valla..

babaya selamlar, saygılar

nasıl oluyor o?
sonuçta biletin altındaki barkod sadece o bilete özel
barkodun içerdiği seri numarası o günkü maçı, tarihi, koltuk numarası gibi deyayları içeriyor "ünik" yani tek bir numara, bir ikincisi olmuyor

bir kere hakiki biletle girildiği zaman otomatik olarak sahte bilet geçersiz oluyor

ya da o arkadaş hakiki bilet sahibinden önce girdi içeri bu sefer hakiki bilet sahibi giremedi maça

hoş bana o arakdaşın sallamış gibi geliyor ama görmedim kendisini net bir şey söyleyemem

baya baya girdi izledi maçı..

başka duyarsanız buna benzer sorun sağ kapıdan mı girmiş sol kapıdan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar muhabbet sırasında

aq sabah 6da cewahirdeyidm
12buçuğa kadar
yok a* yok
+'^%+'r+++ karaborsacılar topladı hepsini aq
rahat 4-5 bin kişi wardı
kuyrukta
500kişi ya aldı ya almadı
abi geceden beri bekleseydik alırdık da onu da yapamadık
görcen yaa battaniyeler falan millet gece gelmiş aq
zaten siviller biletixle ortak çalışıyolar