heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 juggernaut jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bunu kıçıyla yapan insan tanıyorum. Tabi onun kırdığı şey prefabrikti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bizim arkadaş izmitte bi evde kalıyo, evin en uçtaki odasının bi duvarı aynı böyle. dart şeysini atıyorsun içeri giriyo. belki o da öyledir hı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bizim lisede müdürün odasını ikiye bölüp sınıf yapmışlardı kalemle diğer sınıfa ulaşmıştık bi adı vardı bunun havalı beton mu desem şişirilmiş alçı mı desem bizim amcaoğlu satıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yıkık duvara kafa sokmakta ayrı bi zevk olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gönülden inananlar gördüm helel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 genital organıyla yapan var aga bunu. onlar hem hanzo hem de suçlu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Silphatos said: genital organıyla yapan var aga bunu. onlar hem hanzo hem de suçlu X( 25 santimlik duwardan i$ pi$irmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kojiroh said: Bunu kıçıyla yapan insan tanıyorum. Tabi onun kırdığı şey prefabrikti ama. bu da öyledir abi muhtemelen ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bunu görünce aklıma bir anım geldi bak anlatayım. hazırlıkta iki arkadaş laleyttan kavga ediyor gibi yaptılar dersin ortasında hocayı tırstırmak için ( hocayı da çok severdim, pek tasvip etmedim şakayı belirteyim ) neyse biri öteki yumruk çıkardı çak norris gibi, yumruğu yiyen de duvara attı kendini dirseği de duvara geçirdi. bizim okul dandik. duvar göçtü. düştü eleman. ağzına da önceden buble gum atmış. böle kan geliyor gibi yaptı titriyo filan. hoca tırstı haliye koşarak ambulans çaarmaya gitti. bunlar 3.5 attı sonra hocayı yakaladılar durumu anlattılar. bidaha hiç bişey eskisi gibi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 asgyasgygyasgya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar