Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 biz de 7 satanist birleşip kaplana giricez kurban bayramında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 örahaehaö güzelmiş lan ve görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu karikatürde günahlarla dalga geçilmiş yasaklansın hedeli hödölülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hocayi duzgun cizememis orasida camiiye benzemio yasaklansin kilitlensin surgun edilsin bu topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oy atesit camiye girmiş, islama hakaret, ateist allahtan korkuyor ateizme hakaret. Yiğit Özgür'ün anası bacısı bilem asılmalı dergi, internet paticik falan toptan kapanmalı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ehah güzelmiş reputasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kilit atılsın hatta direk pati kapansın.. Güzelmiş ama karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Saldıran taraf siz... Dalga geçen taraf siz... İnançları yüzünden insanları yargılayan siz... İnançlara saygısızlık eden siz... Sonrada ingilizce kuru laf kalabalıklarıyla entellektüel takılan yine siz... Ama konulara bakınca sanki ateistlere laf söylenmiş gibi... Sanki ben akepeliyim,fetoşcuyum şuyum buyum.ey Allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 amin amen amün amön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 son zamanlardaki islam anti-islam tartışmalarınıza kurban bide bişeyden haberiniz olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 la olm kesin artık su din muhabbetlerini ya güzelim patiyi din çatışmalarına cevirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 paticiğe giriş bilmem ne mahkemesi karaıyla engellenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 SON_SAVASCI said: paticiğe giriş bilmem ne mahkemesi karaıyla engellenmiştir proxy kullanırlarX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yeni bi karikatürünü gördüm o süperdi.. bi hoca cemaate sesleniyo: 2. rekata geçiyoruz yanında da bi kara çarşaflı hatun elindeki 2 yazısını havaya kaldırmış.. :D asdfasdf burdan anlatınca komik gelmeyebilir.. olsn siz yinede gülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 asdsdasdasa o da iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 firatram said: Saldıran taraf siz... Dalga geçen taraf siz... İnançları yüzünden insanları yargılayan siz... İnançlara saygısızlık eden siz... Sonrada ingilizce kuru laf kalabalıklarıyla entellektüel takılan yine siz... Ama konulara bakınca sanki ateistlere laf söylenmiş gibi... Sanki ben akepeliyim,fetoşcuyum şuyum buyum.ey Allahım... güzel söylemişsin. iyice ateist muhabbetidir aldı gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Savulun ateizm geliyoooor! .. .. ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=315677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Yiğit Özgür'ün son karikatürü haddi ve sınırı aştı. Bu sözde karikatürü gördüğünüzde düşünceleriniz pek farklı olmayacak... AHAHHAA SÖZDE KARİKATÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bugünkü uykusuzdan o Hoca da "İkinci rekata geçiyoruz..." diyo ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 HAHAHA Habere gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ombakkombak said: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=315677 "Yorumunuz editör denetiminden sonra yayinlanacak..." eueh hiç yayınlanıcağını sanmıyorum dasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 paticikte bi seviyeli olmak sıkıntısı çekiyorum çoğu zaman. yorumlar falan çok kasıyor beni, seviyeli cevap vermeler falan. o yüzden uzun zamandır paticikte geçirdiğim zamandan çok 4chanda takılıyorum, yaşasın hiçbir şeye saygı gösterilmeyen mekanlar! bak mesela, ben şu en son haber midir nedir, acayip küfür edecektim belli konulardan dem vurarak, ama olmuyor. iyi ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar