arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Azmodai said: bu liste only pc degil gordugum kadariyla yoo o katılımcıların hatası. "pc only" olmasaydı bu bölümde olmazdı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Single Player FPS: HL ve HL2 Multiplayer FPS: Quake II Real Time Strateji: Starcraft (bundan ötesi zaten olamaz) Racing: Colin McRea 3 Fighting: Tekken 3 Platform: Another World MMORPG: UO En iyi spor oyunu: (bence bu soruda olmalı.) Football Manager (başka hangi kısma yazılabilir ki) En İyi Senaryo: Half Life En İyi Karakter: zor soru. Freeman :) En Berbat Oyun: Transormers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/RPG: Vampire: The Masquerade - Kotor Single Player FPS: Call of Cuty 2-4 Multiplayer FPS: Team Fortress 1-2 Turn Based Strateji: Civilization 3 Real Time Strateji: Europa Universalis 2 RPG: Fallout 2 Simülasyon: Freelancer Racing: Need For Speed Underground MMORPG: wow En İyi Müzik: Call of Duty 4 En İyi Senaryo: KOTOR En İyi Karakter: Vampire masquadare - JACK En İyi Atmosfer: Call Of Duty 2 - 4 En Mihenk Taşı Oyun: Fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 @BiTcH_oFBaT: transformers diğer film oyunlarına göre oldukça iyiydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Cynthia said: @BiTcH_oFBaT: transformers diğer film oyunlarına göre oldukça iyiydi aslında. ben konusu için demedim. filmi tamamlıyordu. o konuda çok güzeldi. ama da yani oyun bug dolu. gameplay bozuktu resmen. cinnet geçirip oynu silmdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: - Adventure: simon the sorcerer II Single Player FPS: hexen (lol) Multiplayer FPS: - Sıra Tabanlı Strateji: heroes of might and magic ile civ II arasındayım :/ Real Time Strateji: - Tycoon/Sim: - RPG: diablo II Simülasyon: - Racing: - Fighting: - Platform: - MMORPG: ultima online ftw Spor: - En İyi Müzik: hep kapatırım müziği ilk iş :P En İyi Senaryo: monkey island (hepsi) En İyi Karakter: monkey island'daki bwhahah diye gülen kurukafa :) En İyi Atmosfer: ultima online En Mihenk Taşı Oyun: civ II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Uuu mazide kalmışız Emaleth? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tabi canım, önce iş hayatı ket vurdu, sonra da enişteniz yasakladı bilgisayar oynamamı :P siz bana bakmayın, bugün işler kesat, canım sıkılıyo, her yere laf ebeliği peşindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure Driver: Paralel Lines Adventure Monkey Island 3 Single Player FPS Halflife serisi Multiplayer FPS Call of Duty 2 Sıra Tabanlı Strateji Disciples 2 (HoMM 2 vede) Real Time Strateji Company of Heroes Tycoon/Sim Dungeon Keeper RPG Planescape Torment Simülasyon X-Wing Alliance Racing Need for Speed 2 MMORPG Eve Online Spor Pes 6 En İyi Müzik Driver: Paralel Lines: İnanılmaz funk parçalar En İyi Senaryo Halflife 1 En İyi Karakter The Nameless One En İyi Atmosfer Call of Duty 4 En Mihenk Taşı Oyun Company of Heroes: RTS ye ciddi anlamda yeni bir anlam katmıs durumda. En Berbat Oyun X-Com'a yapılan yeni devam oyunlarının tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 arcane said: Azmodai said: bu liste only pc degil gordugum kadariyla yoo o katılımcıların hatası. "pc only" olmasaydı bu bölümde olmazdı. ;) Overseer said: Konsol oyunlarıda yazabilirsiniz sadece PC olmasın. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 E ben bile konsol oyunu yazdım aşkolsun arcane =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 arcane fail mwhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bana ayar verecek diye gozu karardi cocugun. Gitmeyin ustune sdf. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Planescape ödülü hakediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 '85-'08 En İyi olarak kendimi aday gösteriyorum, oyun olmasam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hahah gank. Hoca onu diyorum işte ne işi var konsol oyununun dahil olduğu listenin bu bölümde... Listeleri konsol ağırlıklı olmakla eleştirmiyor muyuz senelerdir? Baştan hatalı topik, vurucam kilidi despot olucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 arcane said: vurucam kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ehuaeuhae nerden aklına geldi yau neyse ben liste yazıcam :P Action/Adventure - undying i Adventure - monkey island serisi Single Player FPS - call of duty Multiplayer FPS - delta force(rainbow six de iyiydi aslında) Sıra Tabanlı Strateji - fallout Real Time Strateji - age of empires Tycoon/Sim - railroad tycoon RPG - fallout Simülasyon - mig21 hehe Racing - nfs Fighting - king of fighters Platform - jazz jack rabbit miydi neydi hehe o MMORPG - ultima online Spor - pes Bir de ekstradan şunlar var bunlar opsiyonel =] En İyi Müzik - sanatoruim(yanlış yazdım :P) En İyi Senaryo - KOTOR En İyi Karakter - monkey islanddaki eleman hehe En İyi Atmosfer - call of dut y En Mihenk Taşı Oyun - half life En Berbat Oyun - salak bi oyun aldıydım geçen adına bakmaya üşendim şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ona hitaben yazmıştım, oradan gelmiştir :) Gerçi tam repliği hatırlamıyorum biraz batırmışım galiba, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Vurucam kırbacı diyodu orda da, gerçi eşekten bahsediyodu ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ema'nin mesaji gorunce aklima geldi, bi yerde gormustum gecenlerde, Simon the Sorcererin yenisi cikiyo ya da cikmis, emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Birkaç hafta önce çıktı ama Alman yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 aaa gerçekten mi? link-mink? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oyunları konsol-pc diye ayırmayın ya. Ben direk video oyunu diye bakarım. Tamam tartışılırken farklı bölümlerde tartışılması normal de böyle bir listede sırf pc yada sırf konsol da olmaz ki yani 12 senenin en iyileri diyorsak o zaman tüm video oyunlarını yazmalıyız. Bence tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Niye ayırmayalım? Bölümleri bile ayrı. Emaleth said: aaa gerçekten mi? link-mink? tıkla ama çıkış tarihine aldanma zira oyun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar