Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 1996 baslama tarihine cok cok karsiyim acikcasi... benim icin cogu muthis oyun 1993-1994 yillari arasinda cikmistir. Onlari buraya yazamayacagim icin de acaip gicik oldum konsepte, allah sizi dombili etsin :( Action/Adventure: GTA IV Adventure: Sam n' Max Hit the Road (96 olmayabilir) Single Player FPS: Quake II Multiplayer FPS: Counterstrike Sıra Tabanlı Strateji: Jagged Alliance 2 Real Time Strateji: SC Tycoon/Sim: SimCity 2000 (96 olmayabilir) RPG: Ultima 8: Pagan (96 olmayabilir) Simülasyon: Operation Flashpoint Racing: Big Red Racing Fighting: Street Fighter Alpha Platform: Mario64 MMORPG: Ultima Online Sports: Fifa 98 RTWC En İyi Müzik: Super Mario Serisi En İyi Senaryo: KOTOR 1 En İyi Karakter: Max (Sam n' Maxten) En İyi Atmosfer: Mass Effect En Mihenk Taşı Oyun: bu cok zor be. Daggerfall. En Berbat Oyun: Homie D Clown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 96 öncesini yazmaman isabet olmuş zira listen çok kötü (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 benim liste >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> seninki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Action/Adventure: soul reaver Adventure: full throttle Single Player FPS: halo2 Multiplayer FPS: q3 Sıra Tabanlı Strateji: chaos gate Real Time Strateji: starcraft Tycoon/Sim: roller coaster tychoon< dungeon keeper, dungeon sim RPG: Simülasyon: silent hunter 2 Racing: hö? Fighting: guilty gear x Platform: metal slug 3 MMORPG: Ultima online Spor: hö? En İyi Müzik: grim fandango En İyi Senaryo: mgs2 En İyi Karakter: cairne/tassadar/manny/ben, evet sanrım Ben (full throttle) En İyi Atmosfer: wow En Mihenk Taşı Oyun: sc insanlar e-games'in dibine vurdu En Berbat Oyun: cok berbat oyun var yahu, ama deus ex 2? civ2? 96? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oyun oynamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Action/Adventure - Metal Gear Solid Adventure - Syberia Single Player FPS - HL2 Multiplayer FPS - Counter Strike Sıra Tabanlı Strateji Real Time Strateji - StarCraft, Red Alert Tycoon/Sim - Roller Coaster Tycoon 3 RPG - Diablo 1-2 Simülasyon Racing - NFS serileri Fighting - Tekken 3 /PS Fight Night Round 3 /PS3 Platform - Heart of Darkness MMORPG - Wow, UO :P Spor - WE serisi En İyi Müzik - Blizzard'ın tüm oyunları En İyi Senaryo - MGS En İyi Karakter - Solid Snake En İyi Atmosfer - MGS, Wow En Mihenk Taşı Oyun - o ne be En Berbat Oyun - 3D Sex Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 azmo gta4 yazmista oyun cikali baya az bir zaman oluyor sanirim oda ps icin.birde pcde oynama serefine erisebilecekmiymisiz acaba bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sc2000 96 öncesi bap, ben yazacaktım onu o yüzden özellikle baktım heh (95'te aldığımız pc'nin geym maltimedya!!! setiyle -2x cd-rom, sb 16 ve tonla oyun [sc2000 vardı aralarında diye aldırdım ısrarla zira classic hastasıydım {kalem kağıtla oynamışımdır amiga yokken yanımda o derece}, ne iyi etmişim] vardı- geldiğini gayet net hatırlıyorum) sonra transport tycoon da maalesef 96 gerisindenmiş, halbuki 96'da filan oynamıştım sanırım. neyse.. böyle böyle birileri 96 gerisinden birkaç oyun saymış yukarıda, ciddi oylama yapılacaksa tek tek kontrol lazım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure : Mafia Adventure : Sanitarium Single Player FPS : Hmm bilemedim Multiplayer FPS : Battlefield 1942 Sıra Tabanlı Strateji : Heroes of Might and Magic 3 Real Time Strateji : Tiberian Sun Tycoon/sim : Roller Coaster Tycoon! RPG : Planescape : Torment Simülasyon : Bi fikrim yok Racing : Colin McRea Fighting : Tekken 3 Platform : Jazz Jackrabbit 2 MMORPG : World of Warcraft En İyi Müzik : Icewind Dale En İyi Senaryo : Planescape : Torment En İyi Karakter : The Exile (KotOR 2) En İyi Atmosfer : Sanitarum (s-s-s-s-s-s-ave game) En Mihenk Taşı : Ultima Online En Berbat : Lionheart Odin seni bildiği gibi yapsın reflexive. Bide yeni bi kategori eklemek istiyorum En büyük hayal kırıklığı : Oblivian Lionheartla yarışır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 En büyük hayal kırıklığında birinci seçmek zor Morrowind, Oblivion falan geçebilirsin zaten birşey beklemiyorduk da Deus Ex 2, Thief 3, C&C2, C&C3, Dies Irae (evet eroge varmı bir diyceğiniz :/) liste uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action: God of War Single player FPS: Quake 4 Sıra tabanlı strateji: Disciples 2 (ve ek paketleri) Gerçek zamanlı strateji: Starcraft ve Red Alert Tycoon/sim: Industry Giant 2 RPG: Baldur's Gate 2, Sacrifice, Diablo 2 (ve LoD) Racing: Need for Speed Underground 1 MMORPG: World of Warcraft En iyi müzik: WoW Burning Crusade En iyi senaryo: Bioshock En iyi karakter: Kratos En iyi atmosfer: Company of Heroes En mihenktaşı oyun: Half Life 1, Starcraft En berbat oyun: Dawn of Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Cuce said: civ2? 96? Feb 29, 1996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: Tomb Raider 2 Adventure: Grim Fandango Single Player FPS: Halflife 2 Multiplayer FPS: Counter-Strike Sıra Tabanlı Strateji: Civilization 4 Real Time Strateji: StarCraft Tycoon/Sim: Rollercoaster Tycoon 1 RPG: Baldur's Gate 2 Simülasyon: - Racing: Test Drive Off-Road Fighting: Tekken 3 (az mı jeton kaybettim :)) Platform: Oddworld: Abe's Oddysee MMORPG: World of WarCraft Spor: Fifa 98 (en son oynadığım spor oyunu ehueh :)) En İyi Müzik: Icewind Dale En İyi Senaryo: KOTOR En İyi Karakter: Nameless One En İyi Atmosfer: Assassin's Creed En Mihenk Taşı Oyun: Halflife 1 En Berbat Oyun: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 En İyi Müzik - Far Cry menü müziği En İyi Karakter - Dante En İyi Atmosfer - Fallout 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: Mafia Adventure: Sanitarium Single Player FPS: Half-Life Multiplayer FPS: Quake 3 Sıra Tabanlı Strateji: Worms 2 Real Time Strateji: StarCraft Tycoon/Sim: Theme Hospital RPG: Fallout Simülasyon: Operation Flashpoint Racing: NFS 2 Special Edition Fighting: SF 2 Platform: DN: Manhattan Project MMORPG: UO Spor: Virtua Tennis En İyi Müzik: GTA En İyi Senaryo: Fallout En İyi Karakter: Solid Snake En İyi Atmosfer: Fallout En Mihenk Taşı Oyun: Half-Life En Berbat Oyun: KNAYT ONLAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure - Alice Single Player FPS - Half Life Multiplayer FPS - UT Serisi (BF2 de derdim, ama eğlence öncelikli) Real Time Strateji - C&C Generals Tycoon/Sim - Sims 2 RPG - Fallout 2 Racing - Nfs: Undergound Simülasyon - Guitar Hero 3 (PC) Platform - Beyond Good'n Evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: Heretic 2 Adventure: The Curse of the Monkey Island Single Player FPS: Half-Life 2 Multiplayer FPS: Half-Life Sıra Tabanlı Strateji: Heroes of Might and Magic III Real Time Strateji: StarCraft Tycoon/Sim: -- RPG: Planescape: Torment Simülasyon: -- Racing: Revolt Fighting: Mortal Kombat Trilogy Platform: MMORPG: World of WarCraft Spor: -- En İyi Müzik: Baldur's Gate II En İyi Senaryo: Planescape: Torment (Tartışmasız!) En İyi Karakter: Nameless One (Planescape: Torment) En İyi Atmosfer: Planescape: Torment (Atmosfere girip kendini Nameless One'la özleştirmeyen, Fortress of Regrets'te gözleri dolmayan beri gelsin...) En Mihenk Taşı Oyun: Baldur's Gate I (cRPG'ler için mihenk taşı oldu ki ne oldu!) Komedi Özel Ödülü: Tüm Monkey Island serisi =p En Berbat Oyun: (Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede söyleyeceğim.) Oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 İyi madem 96 önceside yazın. Hatta önceden oy verenler hangi oyun yerine yazdığınızı belirtin anacımda adaletsizlik olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: Resident Evil 2 Adventure:Broken Sword 3 Single Player FPS: Half-Life Multiplayer FPS: Counter Strike Sıra Tabanlı Strateji: Jagged Alliance 2 Real Time Strateji: Starcraft Tycoon/Sim: Railroad tycoon II RPG: planescape torment Simülasyon: - Racing: Need for speed underground Fighting: - Platform: - MMORPG: Everquest 1 Spor: PES 6 En İyi Müzik: Deus Ex En İyi Senaryo: Deus Ex ve Planescape:Torment arasinda kararsiz kaldim. Torment ten yanayim ama. En İyi Karakter: Nameless One (torment) En İyi Atmosfer: Deus Ex En Mihenk Taşı Oyun: World of Warcraft En Berbat Oyun: Halo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure: GTA serisi Adventure: Syberia, Monkey Island Serisi Single Player FPS: Half-life Multiplayer FPS: Counter-Strike Sıra Tabanlı Strateji: Civ Real Time Strateji: Red Alert Tycoon/Sim: Sims Racing: Colin McRea 4 Fighting: Mortal Combat MMORPG: Wow Spor: Pes En İyi Müzik: Portal Bitiş Müziği En İyi Karakter: Guybrush Trepwood En Berbat Oyun Fifa 2000-01-02-03-04-05(Sooradan akıllandılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en iyi karakter aklıma gelmemişti şimdi geldi: Minsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ooooh, you're a smart one.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 EVIL, MEET MY SWORD! SWORD, MEET EVIL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Odeon said: azmo gta4 yazmista oyun cikali baya az bir zaman oluyor sanirim oda ps icin.birde pcde oynama serefine erisebilecekmiymisiz acaba bilgisi olan varmi ? Oyun cikali bir iki hafta olmasina ragmen gelmis gecmis en iyi Action oyundur benim gozumde, bizim listemiz sonucta ve ben aldigim gunden beri araliksiz oynuyorum ve bunu layik gordum. Xboxta oynasam da bu liste only pc degil gordugum kadariyla, mario, tekken, mgs falan bol bol geciyor. GTA IV illa ki cikar pc ye, ama ne zaman onu allah bilir, ve evet arkadaslar... cidden oyun cok cok cok cok iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Action/Adventure : Adventure : Broken sword Single Player FPS : Halflife 2 / Multiplayer FPS : HalfLife - CS Sıra Tabanlı Strateji : M.A.X (Ali atabek diye biri yapmış yeni gördüm) Real Time Strateji : Hearts of iron 2 / warcraft 3 Tycoon/Sim : Theme Hospital RPG : Fallout Simülasyon : Freelancer Racing : Fighting : Platform : MMORPG : Shadowbane Spor : opsiyonel: En İyi Müzik : Undying En İyi Senaryo : Torment En Berbat Oyun : Master of Orion 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar