tantun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yevaud said: mammut için gelen keyi sadece 1 karakterdemi kullanabilecez ? ilk başta PvPde başlasam sonra PvEye geçsem gene kullanabilirmiyim mammut u tabi ki tüm karakterlerinde kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya sizce Vista kurimmi değer mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 dx 10 destekleyen ekran kartın varsa ve cpu 64bit ise hiç durma visat ultımate sp1 64bit kur yaklasık 1 aydır kullanıyorum acayip memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 core2 e8400 3.0GHZ - 8800GT 512mb - 2gb ddr667(böyle bişey) ramim var rahat kaldırır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 GwindonSurion said: core2 e8400 3.0GHZ - 8800GT 512mb - 2gb ddr667(böyle bişey) ramim var rahat kaldırır mıyım? ewt bence hemen geç başta alışmak zor gelebilir ama emin ol gerçek güzel bi rişletim sistemi vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben geçen hafta aldım windows vista 64bit , 4 gb da ram aldım , çokda memnunum =P windows orjinal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: "combolar ekranda çıkıyor ve bir süre sonra otomatik olarak comboyu execute edebiliyorsun." bu cümleyi anlamadım abi? =) işaretler ekranda çıkıo. bi süre sonra otomatik execute edebilme ne demek? O kombolara basmassan beklersen bi süre sonra kendiliinden yapio mu hareketi demek? bir combo starter a bastığında ekranında combo işereti ve o combonun gerçekleşmesi için gereken tuşlar çıkıyor ve bu tuşlara basman gerektiğinde yanıyorlar başlarda comboya basıp combat ı bırakıyorsun tamam şimdi sola basıcam tamam şimdi sağa basıcam kahretsin elim kaydı alta bastım combo gitti şeklinde combolar sadece tuşa basmaktan ibaret de değil diyelim ki sol üst sağ alt ve üst gerektiren bir combon var combo başladı ilk tuş yanıyor bastın eski wow roguelarından kim kaldı alışmışsın 5 sinister bir eves e çat çat çat listedekilere bastın hızlı olmak lazım dimi GÜÜÜÜÜM combo fail ekranda 3 ün 1 i combosunu yaptınız yazısı, sol üst e bastın karakterin sol üst savuruşunu yapmadan sağ alta basarsan combo fail olmaz ama durur bağlantıdan kaynaklanıcak geçikmeleri engellemek için ilk hatanda fail olmuyor ama üstüne bide üst tuşuna bastın bye bye combo otomatik kısmına gelince belli bir süre oynadıktan sonra comboları ezberliyorsun elin swing sürelerine alışıyor ve herşey hızlanıyor ama bir daha belirtmek istiyor önemli olan kimin önce tuşa bastığı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 max dps class ne gordugunuz kadarıyla arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bende vista tavsiye ederim, ama eski oyunları oynayamassın, kesin sorun çıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Thebestfb said: max dps class ne gordugunuz kadarıyla arkadaslar? bildigim kadarı ile melee olarak assassin, caster olarakta demonologist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Karakter yaratıldıktan sonra sonradan tip değiştirilebiliyor mu? Saç stili, saç rengi yada diğer özellikler falan sabit mi? Karakter yaratma ekranında harcadığım vakti ona göre ayarlıyayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 şimdilik ilerde dps kralı Herald of Xotli gibi görünüyor edit: şimdilik değiştirme gibi bi durum yok ama BarbarBarber Shop gibi bişey olursa güzel olur tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Migration olucak mı peki? Olucaksa pvp rp-pvp pve arasındada olabilicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 early access bittikten sonra kutudan çıkan ayrı bir key ile account un devamlılıgı saglanacak diye bir konusma okudum forumdan.eğer bu dogruysa gamersloot yeni keylermi gönderecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ben de öyle biliyorum. Orjinal kutudan çıkan yeni key lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Apache said: early access bittikten sonra kutudan çıkan ayrı bir key ile account un devamlılıgı saglanacak diye bir konusma okudum forumdan.eğer bu dogruysa gamersloot yeni keylermi gönderecek? evet, bu early lerle 10 gun devam edicegiz, ayin 20 si gibi asil key ler gelieck ve onlari reg liyecegiz account larimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Quel-Thul said: bende vista tavsiye ederim, ama eski oyunları oynayamassın, kesin sorun çıkartıyo 15aydır ultimate kullanıyorum hiç bi sorun çıkartmadı şimdiye kadar.. ya 23ünde kesin gelirde ben ve buradaki diğer alıcılarda hemen girebiliriz inş.. yok gelmedi yok gelecek yok kalmadı derlerse fatality yaparım çok pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 İlk başlarda haberleşmeyi nasıl yaparız? Chat kanalı açılabiliyorsa paticik kanalı açalım. Yada Türkçe konuşabileceğimiz genel bir kanal açalım. Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 msn toplu konuşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ne msn'i ya. Ben oyuna girdikten sonra tam ekrandan çıkmam bir daha. Ha oyun çöküp duracağı için çöktüğü zamanlarda arada bir iki mesaj atarım MSN'den. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 turk ve paticik kanalları açılsın bence her serverda. hangi serverda olursa olsun patiler buluşabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bu generic itemler nedir ya craftta falan kullanılıyolarmı yoksa satalımmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ffa olayı ne düzeyde. pvp serverında şehir kapısında bizi kesmek için bekleyen tioler oluyomu? bide lvl 80 gidip lvl 10 a dalabiliyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 insan bi kac ss paylasır karakterini falan gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 dalabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar