Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak edilenler topiği

Apache

Öne çıkan mesajlar

AoC daha release olalı 1 haftayı geçmedi. her oyunda ilk başlarda buglar olur ama zamanıylada temizlenir aynısı WoW da yaşandı zamanında

Ama grafikler bakımından combat tarzı bakımından benzer bir oyun yok. Yabancıların cogu bizden cok aglayan cinsten OCC den okuyorum yazılanlarıda genelde gülüp geçiyorsun

Büyük bir WoW oyuncu kesmi geçmiş durumda şu anda AoC ye ama zamanla daha stabil hale gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ztn oyunun mekanikleri ile ilgili ağlayan pek yok bu forumlarda , tek ve en büyük problemimiz , chat sisteminin inanılmaz kullanışsız olması :P

örnek

group icindesiniz , konusuosunuz

birine /say ile bişi demek istediniz grup dısından

/s
/t
/tell
/say

gibi komutlar yok =)

menüden talk in say ı seçip konuşuyorsunuz..

tabii bu kadarla sınırlı kalmıyor , enter e bastıınızda yine party chat e dönüorsunuz ve tekrar baştan

talk in say butonunu seciyorsnuz,

party icinde logout , dc olduunuzda geri girince party i göremeyebiliosunuz , geri invite etmeye kalkınca partide uyarısı alıyorsunuz , guilddaşlarınızı göremiyor guildde konusamiyor (guildde deilsiniz uyarısı alıyorsun) ama guild announcementleri aynı sırada alabiliyorsunuz.

mesela ooc kanalını kapattınız , harita deiştirdiğinizde geri açılıo ooc kanalı :p

vs.. daha bilimum bug

sağ tıklayıp whisper atmak yok , birine whisper atmanın tek yolu adını yazmak

guild pane de kim online kim offline kaç member var göremioruz

guildaşları friendlistinize ekliyor otomatik olarak buda friendlistinizi gereksiz yere şişiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:
AoC daha release olalı 1 haftayı geçmedi. her oyunda ilk başlarda buglar olur ama zamanıylada temizlenir aynısı WoW da yaşandı zamanında

benim anlamadığım birşey var, herkes bunu söylüyor. ben wow'u çıktığı gün alıp, o sırada okulum olmadığı için hayvanlar gibi oynayan biriyim. açıkçası wow bugüne kadar çıkmış en hazır mmorpg idi belki de... şaşırmıştım çok hatta vay be adamlar gerçekten kasmış diye.

zaten blizzard'ın felsefesini biliyoruz: oyun için tarih veremeyiz, hazır olunca çıkacak.

aoc'de de henüz lvl 15'im ondan pek bug'a rastlamadım, toplam 1 saat falan oynadım... ama insanların anlattıklarına bakılırsa çok bug var.
Sosyal ağlarda paylaş

var baya bug, ama benım eklediğimden az var acıkcası, ki sanırım toplarma hızlarıda hiç fena değil betada oynıyanların sölediklerine göre.

en buyuk sorun interface, onu cözdüklerinde baya bi rahatlıycaz.

blizzardda blizzard tabi, ama avrupadan bilmem kac ay önce amerikada release oldu wow sonucta o zamanki durumunu bilmiyorum ama ben basladığımdada cok cok sütten cıkmış ak kaşık değildi, özellikle warrior için öleki etraftan insanlar "aaa warrior yazık" "vaay warrior ha iyi cesaret" "warrior?!!?!? LOLOLOLOLOL" şeklinde yorumlar yapıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
ztn oyunun mekanikleri ile ilgili ağlayan pek yok bu forumlarda , tek ve en büyük problemimiz , chat sisteminin inanılmaz kullanışsız olması :P

örnek

group icindesiniz , konusuosunuz

birine /say ile bişi demek istediniz grup dısından

/s
/t
/tell
/say

gibi komutlar yok =)

menüden talk in say ı seçip konuşuyorsunuz..

tabii bu kadarla sınırlı kalmıyor , enter e bastıınızda yine party chat e dönüorsunuz ve tekrar baştan

talk in say butonunu seciyorsnuz,

party icinde logout , dc olduunuzda geri girince party i göremeyebiliosunuz , geri invite etmeye kalkınca partide uyarısı alıyorsunuz , guilddaşlarınızı göremiyor guildde konusamiyor (guildde deilsiniz uyarısı alıyorsun) ama guild announcementleri aynı sırada alabiliyorsunuz.

mesela ooc kanalını kapattınız , harita deiştirdiğinizde geri açılıo ooc kanalı :p

vs.. daha bilimum bug

sağ tıklayıp whisper atmak yok , birine whisper atmanın tek yolu adını yazmak

guild pane de kim online kim offline kaç member var göremioruz

guildaşları friendlistinize ekliyor otomatik olarak buda friendlistinizi gereksiz yere şişiriyor

birkac biseyi kesvettim paylasayim..

r, t, tuslarina basarak gelen mesaja reply edebilioruz wowdaki gibi.. t e bastigimizda direk tell cikiyor..

ondan sonra general tab ini silin ve yeni bir tab yaratin, guild, tell, system vs ivir zivir hepsini buna doldurun mesela, sonra yeni bi tane daha yaratip OOC i bunun icine koyun.. yani birinci tab sizin kendi tabiniz olsun, o zaman enter a bastiginizda bu tab etkin oluyor..

birde enter son yazi gonderdiginiz tab da calisiyor.. mesela oyundan ciktiniz geldiniz.. enter ikinci yarattiginiz general icin calisiyor, bir kere kendi tabinizi kullandiginiz andan itibaren tekrar ilk tab a donuyor..

ben wowdaki sisteme getirdim chat olayini bu sekilde, combat ekranini da ayirip sag tarafa aldim.. guild, whisp, party, onscreen mesajlar ile sistem mesajlarini kendi custom tab imda tutuyorum, OOC icin ayri bir tab im var.. combat icinde ayri bir pencere..

party buglariyla ilgili bir bilgim yok.. ama chat sistemi bu sekilde adam oldu baya..
Sosyal ağlarda paylaş

Blaxx'a katılıyorum , ben de öğle yapmıştım, eet chat kötü ama oturup bi yarım saat kurcalayınca öğrenip daha kullanışlı hale getiriyorsunuz. Yeni bir sistem sonuçta oturup araştırmak gerek. Ayrıca ekran kalmasını istediğiniz kanalı "default" yapmayı unutmayın, küçük bir detay ama büyük sorunları engelliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tantun said:
eet chat kötü ama oturup bi yarım saat kurcalayınca öğrenip daha kullanışlı hale getiriyorsunuz. Yeni bir sistem sonuçta oturup araştırmak gerek. Ayrıca ekran kalmasını istediğiniz kanalı "default" yapmayı unutmayın, küçük bir detay ama büyük sorunları engelliyor.

aa evet bunuda soylemeyi unuttum, default yapiosunuz hep sizin tab onde duruo.. :D

biraz kurcaliyinca alistigimiz duzene geliyor yaw..
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
var baya bug, ama benım eklediğimden az var acıkcası, ki sanırım toplarma hızlarıda hiç fena değil betada oynıyanların sölediklerine göre.

blizzardda blizzard tabi, ama avrupadan bilmem kac ay önce amerikada release oldu wow sonucta o zamanki durumunu bilmiyorum ama ben basladığımdada cok cok sütten cıkmış ak kaşık değildi, özellikle warrior için öleki etraftan insanlar "aaa warrior yazık" "vaay warrior ha iyi cesaret" "warrior?!!?!? LOLOLOLOLOL" şeklinde yorumlar yapıyodu.

amerikayı bilemeyiz tabii ki ama warrior ile ilgili sölediğin şey balance sorunu... hangi oyunda class'ler eşit olarak çıkmış ki şu güne dek, olamaz öle bişey yani.

ben oyunun hazırlığından bahsediyorum, wow'un avrupa release'i muhteşemdi, abartıcam biraz ama neredeyse bug'sızdı yani
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
evet şimdi düşündüm de warrior başlayan arkadaş yoktu çevremde hiç o yüzden warrior'ın ilk halini bilmemem normal, olabilir =)

şu aoc'de de 20 oliim de biraz pvp yapiim ya. çok zevkli olduğunu sölüyo insanlar :D

:D

kesinlikle ole ben 15 in ortasindayim rppvp deim, hardcore gank yapilio burda, bide kilifina uyduruolar cok eglenceli oluor.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
Cuce said:

amerikayı bilemeyiz tabii ki ama warrior ile ilgili sölediğin şey balance sorunu... hangi oyunda class'ler eşit olarak çıkmış ki şu güne dek, olamaz öle bişey yani.

ben oyunun hazırlığından bahsediyorum, wow'un avrupa release'i muhteşemdi, abartıcam biraz ama neredeyse bug'sızdı yani

Nası bugsızdı abi benim ilk charım warriordu bikere oyunun baslarında charge attıgında tüm instanceyi dolasıyodu char :)
sonra charge atınca abuk sabuk yerlere gitme vardı oyundan atıyordu ya serverda yerin belli olmuyordu sonra exploitler vardı duel vuruyodun moba mesela dodge cıkıyodu bi suru sonra silah stance degiştirip overpower cakıyodun mob kesiyodun bunları hep düzelttiler. Bunlar sırf warrior icin olanlar genel olarak loot bugları falan vardı çömelip kalıyodun yerde adam buglanıyodu loot alırken latecny problemleri vardı daha bi sürü şey düşünsem daha neler cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

epic silahli warrior u ciplak yumrukla yenebilen paladin videosu vardi ben de ordan hatirliyorum. warrior tam kepazeydi ilk başlarda. zaten bütün class lar o kadar cok değişti ki wow da.

ama ortam güzeldi o zaman icin. insani icine cekiodu. waay flan diye takiliodun.

umarim age of conan da ortam acisindan bende ayni etkiyi yaratir. oyuna girince kepaze olmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
tortage'ı tutmadım ben ama kimerya cok guzel gercekten.

ama bi dahaki blizzard oyununa kadar bi dun morogh bir Ironforge şoku zor yaşarım ben.

horde territory'sinden çıkıp ashenvale'a girdiğimde ohaaaaa diye kalmıştım, dum dum dum davul sesinden bi anda hihihi biz çok neşeliyiz, elf'iz biz hihihi şeklinde bir müziğe geçmişti oyun.

gidip gölde balık tutmuştum yarım saat falan etrafı seyrederek :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...