Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazio'lular Sevinin!!!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Haydi içimizdeki laziolular sevinin! Beşiktaş ı elediniz. Sevinin!

Ama 2 sene sonra bu olaya çok üzlüceksiniz.

Türkiye Avrupaya 4 takımla katılıcak.
2 Şampiyonlar Ligi (2 side ön eleme oynayacak)
2 Uefa ya

Sevinin hadi.
Bizim için farketmez ama siz napıcaksınız?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

avrupa ya 4 takımla katıldığımızda onlardan bazıları senin içimizdeki laziolular dediğin insanların tuttuğu takım olacak ve daha çok sevinecekler..[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

Bence üzülsünler..taraftarın muhteşemliğini görüp bizim taraftarla kıyaslayamayız bile deyip üzülsünler..Lazio maçı beşiktaş taraftarının yüceliğini su yüzüne çıkarmıştır.."işte taraftar,işte şampiyon"..Başka söze gerek yok...[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyede maglupken tezahurat yapan tek taraftar bjk taraftari sanki ya, oof. Gormemisin oglu olmus, tutmus seyini koparmis. Son denizli erteleme macinda maglupken 6s seyircisi, sampiyon oldugumuz sene antep macinda ilk yari 3-0 maglupken maci resmen kazanan fb seyircisi ornek olsun size, lazio macinda bagiran 10-15 bin kisi degil.

Basimiz goge mi eriyor 6 takimla 12 takimla gidince, Sampiyonlar Ligi dedigin seye sampiyonlar gitmeli zaten, 98 tane oneleme 2 tane grup sonra ceyrek final yeterince sacma.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

4 takım iidir ya 6 takım katıldıkta noldu allaşkına. Kaçı ilk turdan elendi ben o sistemi bilmiyordum ama bütün alınan puanlar katılan takımlara bölünüyor.Bjk,Denizli,Gs aldı puan dierleri hemen elenince 6 ya bölünüyor ortada ne başarı kalıyor ne bişi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 23 Mart 2003 00:48 tarihinde demiş ki:
Basimiz goge mi eriyor 6 takimla 12 takimla gidince, Sampiyonlar Ligi dedigin seye sampiyonlar gitmeli zaten, 98 tane oneleme 2 tane grup sonra ceyrek final yeterince sacma.
4 takım diyor 6 değil.ne kadar çok iyi takım giderse o kadar başırılı oluruz.elin italyanı ispanyolu x takımla katılıo.[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 Mart 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
bi de içinizde falan değilim ben
pardon seni forum üyesi sanmıştık o yüzden öyle dedik lol[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 23 Mart 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
baggio sux! :P

[Bu mesaj Raid3r tarafından 23 Mart 2003 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
kesinlikle[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...