Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 guzel bi site tavsiye ediyorum. bir nevi dizi ajandasi gibi işte. ciktiginda haber vs geliyor. hangi gun hangi dizi saat kacta vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bende burda başka bir topic altında öğrenmiştim. Ama tek kelimeyle "BAŞARILI" bir site. Takip seçeneğinin yanında Time I wasted optionu super. Ayrıca dizi bölümleri biriktiriyorsanız elinizdekiler episode listesiyle karşılaştırarak eksiklerinizi bulabilir. Ve şansa hiç duymadığınız ama beğenebileceğiniz dizlere rastlıyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 http://www.myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 admin dediğin aramaya inanmalı. http://forum.paticik.com/read.php?5,3178130,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 gerginlik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Eklemediğim X tane dizi var ona rağmen 2 months, 4 days, 16 hours, 30 minutes gibi bir izleme süresiyle karşılaştım. Ne kadar izlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 weeks, 2 days, 9 hours, 30 minutes eklemediklerimle birlikte en fazla 3 gün daha atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 illegal değilse birde bildiğimiz altyazı sitelerini paylaşsak. televizyon dizileri için özellikle. divxplanet de her dizinin altyazıları bulunmuyor en azından yayınlandıktan bir kaç gün sonra. ingilizce olmasıda çok sorun olmaz açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 months, 2 weeks, 5 days, 11 hours vay anasını. ömrümü yemişim haberim yok. bu sene edirnedeyken 1 hafta daha eklenir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 months, 2 days, 55 minutes vay be. ama dizileri 1 saat ve yarım saatten hesaplıyo. ordan toplam hata payı rahat 2-3 haftayı bulur gibime geliyo, bilemedin bi hafta yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fizban said: admin dediğin aramaya inanmalı. http://forum.paticik.com/read.php?5,3178130,page=2 UF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 imdb yi bilmeyen adam arama diyor ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ooo clash of the titans geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 FIGHT FIGHT FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 süpermiş be. 1 months, 13 days, 13 hours diyor bide. flixster da 1050 film izlemişsin diyor. wowda da /played 250 gün. ne güzel işler yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kurtlar vadisi yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahah. imza şeyside varmış sitenin. kızlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://www.myepisodes.com/mysig.php?/c1db947409614aae9405c6dd323a501819232/sig1.png peh! daha burada olmayan bikaç tane daha var galiba işaretlemeyi unuttuğum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 myepisodes patladı galiba. ne indircem ne izlicem herşeyi karıştırıorm. dizi izlememeye basladım resmen. nolur don myepisodes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende bu siteyi arıyordum topici bulamamıştım.izlediğim topu topu 4-5 dizi ama unutuyordum günlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Patlamış ben de giremiyorum. http://www.downforeveryoneorjustme.com/www.myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 myepisodesun çöküşünün cumaya denk gelmesi benim için 24de ctunun emp yemesi gibi bişey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bütün planlarım bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2-3 gündür yok ya ne zaman geri gelecek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 www.eztv.it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar